Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9285
View
105
Reply

Lepas Curang, Ammar Alfian Tak Sabar Tunggu Anak Lahir. Ini Respon Isteri...

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-6-2019 11:54 AM | Show all posts |Read mode
Foto: IG


Bulan lepas kecoh dengan kes curang yang membabitkan Ammar Alfian.


Sudahlah isteri sedang hamil, suami pula buat hal. Memang kesian.


  



Sekarang dah reda sikit tapi tak pasti pula apa perkembangan yang terbaru.


Tapi Ammar adalah memuat naik status di IG Story, menyatakan dia dah tak sabar dan teruja untuk menyambut kelahiran anak sulungnya.


Dua bulan lagi katanya sebelum isterinya, Nelissa dijangka bersalin.


Foto: IG


Yang menarik, isterinya juga ada memuat naik gambar sebuah perikan dari penyanyi antarabangsa, John Legend.


Nampak macam perli je?


Foto: IG


Tak tahulah ada kaitan ke tak antara kedua-dua status itu.


Kalau tengok di Instagram, masih belum ada gambar berdua.


  



  



Tapi harap baik-baik sahajalah ya. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 12:36 PM | Show all posts
check mate
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
I stan independent queen kike this. Acik forum asal berlaki cant relate
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 01:09 PM | Show all posts
xtahu plak ammar alfian ni dh kawen..lawa bini dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 01:14 PM | Show all posts
cantik bini dia.. tp tu lah mencurang jgk
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 01:32 PM | Show all posts
yg ni acik classy xmasuk komen ker????
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa seksi gini mencurang jgk lakinya.. aduhaiii
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Hot sangat bini dia..
Lawa pun tak menjamin suami setia..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Wife heols hot n sexy kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
terinspired dgn si abuja tu ke bini die pn dh koserkan aje laki sendiri n fokus je pd pregnancy.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodo si alpian. Mohon wife dia move on jah. Cari org kaya2 skit. Trophy wife dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 02:10 PM | Show all posts
kahkahkah sama jenis je dengan aliff aziz
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawo bini die
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 02:20 PM | Show all posts
fuh lelaki kalau nak curang, tak kira la wife lawo / hot ke tidak. curang jugak.
sejenis lelaki tak tahu bersyukur.

kokosen ke wife dia ni? boleh tahan hot. baik tangkap jerung kalau ada pakej camni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 02:26 PM | Show all posts
tapi memang betul pun quote yang nelissa share tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 02:37 PM | Show all posts
lbih kurg perli laa tue..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
zidane2011 replied at 19-6-2019 02:05 PM
Bodo si alpian. Mohon wife dia move on jah. Cari org kaya2 skit. Trophy wife dia ni

Errrr you do realize what trophy wife means right?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 02:41 PM | Show all posts
pipigebu replied at 19-6-2019 01:14 PM
cantik bini dia.. tp tu lah mencurang jgk

setengah lelaki jenis tak cukup 1 dpatlah lawa macam mana sekalipun...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 02:43 PM | Show all posts
Daisy_Putih replied at 19-6-2019 02:20 PM
fuh lelaki kalau nak curang, tak kira la wife lawo / hot ke tidak. curang jugak.
sejenis lelaki tak ...

melayu kacukan...

tapi wife nya mmg cantik...lawa...bergetah...keje pun bagus2...
graduate oversea x silap....

laki jek x tahu dek untung....
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 02:54 PM | Show all posts
bini lawa pun nk curang...lelaki xgunalh ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111662s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list