Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2118
View
32
Reply

Karma! Aliff Aziz Dituduh Mencuri Duit Pelakon Wanita

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-6-2019 05:54 PM | Show all posts |Read mode
Tidak habis-habis Aliff Aziz mencetuskan kontroversi di Malaysia. Dan yang terbaru Aliff Aziz kini terpalit pula dengan dakwaan mencuri duit seorang pelakon Indonesia, Raja Yunika Putri di sebuah restoran Jepun pada 7 Jun lalu.


Foto IG



Memetik laporan Harian Metro Raja Yunika mendakwa artis tersebut mencuri sejumlah wang dari beg tangannya ketika mereka bertemu di sebuah restoran Jepun di Singapura pada 7 Jun lalu. Ramai yang menggesanya supaya dia menarik balik laporan polis itu, namun Raja Yunika tetap meneruskan laporan itu.


"Saya menyedari wang (dolar Singapura dan Rupiah) hilang selepas kembali ke tempat duduk semasa membuat bayaran di kaunter. Saya tinggalkan beg mengandungi wang dan barang berharga di tempat duduk"

"Sudah pasti saya mengesyaki dia yang mengambilnya kerana tinggalkan beg di tempat duduk bersamanya. Saya ada memberitahunya mahu melaporkan kepada polis, namun dia mencabar saya supaya terus melaporkannya," katanya.






Kesahihan berita ini masih belum diketahui. Adakah Aliff Aziz tengah kesempitan wang berikutan kontroversi yang melandanya sejak kebelakangan ini? Mari kita sama-sama nantikan apa yang sebenarnya berlaku daripada pihak Aliff Aziz sendiri. - CARI

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin dia stess nak implant rambut dia xcukup .. mohon tarik balik report
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan dah insaf beria nak baik balik dgn bella, tp hmmmm...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah tetiba up gambar perkahwinan ngan bella. Moga si bella ni tak bodoh nak terima balik
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 09:29 PM | Show all posts
ke habit dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ikanmasin replied at 18-6-2019 09:29 PM
ke habit dia ni..

Mcm dah habit....cheater,stealer, womanizer.. siap satu pakej..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku dah ckp sal mamat ni tapi adik aku tak caya, adik aku siap backup ckp takkan sehina itu level dia kan. Ni dah keluar dah sapa speku nya{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 10:05 PM | Show all posts
Nana_Man replied at 18-6-2019 09:34 PM
Mcm dah habit....cheater,stealer, womanizer.. siap satu pakej..

kan cukup pakej dah ..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada lagi perempuan yang nak lepak dgn loser ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang kelaka dlm report tulis occupation politician...biar betik
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by SalenaGomez at 18-6-2019 11:43 PM

Deleted//
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Deleted
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh artikel ni xsebut pulak psl yb.sblom ni semua org c0nfuse nme yb disebut2
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 02:52 AM From the mobile phone | Show all posts
dasar jantan hangsuang. euuu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni bukan kali pertama kan si alif ni dituduh mencuri
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 07:34 AM | Show all posts
mmg dasar loser jantan ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Restoran Jepun ke kelab..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:23 AM | Show all posts
Edited by AshkieLa at 19-6-2019 08:26 AM
SalenaGomez replied at 18-6-2019 11:39 PM
Yang kelaka dlm report tulis occupation politician...biar betik

kan.. pelik gak.
tapi berita sebelum ni ade mentioned
minah indon ni mintak tolong si menteri belia dan sukan tu.. ape connection tak diketahui...
mungkin sebab tu kot pakai "politician" so polis sana take action with immediate effect.
pakai occupation bibik kang dipandang sebelah mata je...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:28 AM | Show all posts
dulu curi telefon kan si alep ni, skrg duit plak
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:34 AM | Show all posts
Bodoh nya lah ko ni alip
Tak sudah2 buat perangai
Nak buat mcm mana, mak bapak dia dah biasa
Tak pening kepala katanye
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105201s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list