CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dekmieDandy

Nenek Sado, A. Aida, dah bercerai dengan Ariff Aziz

  [Copy link]
Post time 19-6-2019 11:30 AM | Show all posts
rasanya mak mertua nak cucu, A.Aida ni plak rasa x mampu nak bagi,
sis speku je tau
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2019 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
ternampak press conference AAida ni kat Youtube. And ada anak2 dia kena iv jg. Anak first mcm muka Ameng. Anak second tak tahu mcm muka sapa tapi sangat cun yaaaa. adoiii tak puas memandang.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 12:19 PM | Show all posts
takziah lah
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
vasepecah replied at 18-6-2019 04:30 PM
dia kate badan dia pernah mcm lara croft .....
zaman bile ntah ..... sbb dia ni zaman jadi pelakon  ...

Di ni baya2 akak je. X pernah tengok badan dia mcm laracroft sejak dulu pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
zeetot replied at 18-6-2019 06:06 PM
who is she? i mean dia level dengan siapa eh? selevel fauziah nawi ke aida radzwill?

Jauh panggang dari api kalau nak diletakkan sebaris dengan Aida Radzwill  atau Fauziah Nawi..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah, AAida.
Bukan jodoh
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 01:18 PM | Show all posts
Miamorrr replied at 19-6-2019 09:14 AM
Ex laki A.Aida ni berlakon tapi suam2 kuku jadi watak antagonis/sidekick je. Ni yg setakat i peras ...

bukan pnh jd hero dlm cte wan peah..
tp awk x taw mmg x gemor tgk die blakon dgn rahang besonye..
yg si ex wife parking kete naik bmw dgn muka blagak sombong ttup pintu kuat2 ingt smua org knl die retis..
pdhal ko pun pgi bli brg kat kdai pemborong sri rampai tu heheh..
napela artis yg aku x gemo asik tjumpe 3-4 kali...ct nurhaliza x pnh plak awok jumpe


Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah.. tiada jodoh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2019 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
hanezzafirah replied at 19-6-2019 11:30 AM
rasanya mak mertua nak cucu, A.Aida ni plak rasa x mampu nak bagi,
sis speku je tau

Masuk akal jugak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Atata replied at 19-6-2019 11:32 AM
ternampak press conference AAida ni kat Youtube. And ada anak2 dia kena iv jg. Anak first mcm muka A ...

Tepek gambar sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak ingat semalam baca kat page fb mana
Tapi kawan2 si Ariff ni dah agak jodoh derang b2 tak akan panjang sbb si Ariff sejenis panas baran.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah a. aida..
Org sekeliling aku pon ada yg dlm proses cerai..
Sepupu aku da 2 org dlm proses.. Sedih
Kawan aku pon ada..jodoh x panjang
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 18-6-2019 11:37 PM
Anak buah i tu pompuan.
Dengarnya tak ngam dengan mertua.. Laki anak mak, anak buah mcm tawar ha ...

U.. Kita xtau apa ank buah u rasa.. Tp yerlah kawin tuk sbulan tuh mmg sekejap sgt.. Unless dh 6bulan still xblh nk selamatkan rumah tangga... Brlah buat keputusan kan.. Bukan mudah ek nk kawin dgn ank mak nie... I pun x nk anak i jd hamba pd mak org lain bila mana kita xpun xlayan ank kita mcm hamba
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah utk pasangan ni. Memang perasan dah beberapa bln masing2 x post pic together2 deols. Mungkin Ada hikmah disebalik apa terjadi.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 02:11 PM | Show all posts
lepas ni fokus dengan bisnes dengan aktiviti menyado di gym je la zaidah awang oiii. kalau nak kawen lagi biar pilih yang betul2..gagal 4 kali dalam perkahwinan rasa nya dah cukup matang dalam pengalaman perkahwinan
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Babai replied at 19-6-2019 01:46 PM
Tepek gambar sikit.

Dlm gambar she nampak biase je. Tak keluar auranya. Tp dlm video wawwww
Nah tepek link youtube

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2019 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai gak retis lelaki initial AA...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
puanbintang replied at 19-6-2019 07:53 AM
nanti jumpa la jodoh lain pulak,...still lawa & laku

Insyaallah... Kita doakan yg baik2 utk dia..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 03:53 PM | Show all posts
sebaiknya dari dulu dato fokus ke anak. tak payah layan laki muda yg mmg confirm nak ambik kesempatan.  salam takziah
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 04:02 PM | Show all posts
Atata replied at 19-6-2019 02:37 PM
Dlm gambar she nampak biase je. Tak keluar auranya. Tp dlm video wawwww
Nah tepek link yo ...

da npe time die bcakap aku nmpk die cen wawa jenal
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 05:21 PM GMT+8 , Processed in 0.122879 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list