CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dekmieDandy

Nenek Sado, A. Aida, dah bercerai dengan Ariff Aziz

  [Copy link]
Post time 19-6-2019 08:23 AM | Show all posts
takziah nek.macam tu la nasib kalau kawin dengan cucu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2019 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Biarla kat dia nak kawen cerai 10 kali pun, duit dia sdri buat majlis x nyusah org
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:36 AM | Show all posts
kakasotong2 replied at 18-6-2019 11:59 PM
Eh baru perasan artikel kat post #1 takde mention sebab dia mintak cerai.

Baru tahu si suami dud ...

mse bkawan tu xde sape ke bgtau bakal suami ni duda? yg lelakinya knpe x bgtau hal sebenar? perkahwinan yg bmula ngn penipuan ni, menyakitkan okeh.. tau 3 hari sblm, sape x tkejut


Mengenai status Ariff iaitu seorang duda sebelum berkahwin dengan A. Aida, produser ini berkata dia hanya mengetahui perkara itu tiga hari sebelum akad nikah diadakan.

Mengakui mulanya terkejut dengan perkhabaran itu namun dia dapat menerima berita tersebut dengan baik.

"Saya hanya mengetahui dia seorang duda kira-kira tiga hari sebelum akad nikah berlangsung tapi tak apalah... saya tak kisah duda atau apa pun," katanya.


Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:39 AM | Show all posts
cerai sebab apa???
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:42 AM | Show all posts
takziah nenek sado
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:49 AM | Show all posts
Is he the one yg nonny nadirah mention tu eh?

clue A.A kan

kalau tgok gambar pun sipi2 iras jgk
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:59 AM | Show all posts
Kyra_Lydia replied at 19-6-2019 08:49 AM
Is he the one yg nonny nadirah mention tu eh?

clue A.A kan

kan
i pun rasa dia ni yang nonny maksudkan

Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Selama mana nk bela komodo nya..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2019 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 18-6-2019 11:47 PM
So gosip yg noni reveal pasal AA ni adakah lakinya A Aida? Tapi lakinya bukan pelakon pulak
...

Ex laki A.Aida ni berlakon tapi suam2 kuku jadi watak antagonis/sidekick je. Ni yg setakat i perasan la taktau la kot pernah jadi hero drama mana2.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 09:20 AM | Show all posts
jejaka_hensem replied at 18-6-2019 04:56 PM
korang,kalau ye pun tak suka a.aida ni,jangan lah seronok sgt atas penceraian dia.
tak baik tau.

...

#wellsaid
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau nak cari suami baru tu, carilah yg sama usia dan sekufu dari segi harta. Boleh jadi teman sampai tua. Usia beza sgt pun susah, tahap pemikiran lain, belum lagi pasal ekonomi. Tengok tengku zawiyah tu, aman2 je dgn suami baru sampau la ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
miminn replied at 18-6-2019 05:13 PM
Orang cantik. Nanti agaknya adalah yang no 5.

Mohon try aliff aziz plk.beliau pn tgh xde job
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 09:23 AM | Show all posts
Miamorrr replied at 19-6-2019 09:14 AM
Ex laki A.Aida ni berlakon tapi suam2 kuku jadi watak antagonis/sidekick je. Ni yg setakat i peras ...

aah betull..kalau hero macam tak nampk lagi..Tapi dulu selalu jugak nampak dia berlakon..Asik dia, dia je..Aku pelik lah kenapa..Rupanya makwe dia pengarah..No wonder lah asik dapat tawaran berlakon...Takde lah power mana pun suam2 kuku je memang
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 09:47 AM | Show all posts
puanbintang replied at 19-6-2019 07:53 AM
nanti jumpa la jodoh lain pulak,...still lawa & laku

lawa ke
iols tgk muka sheols nmpk pelik di situ

Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 18-6-2019 11:37 PM
Anak buah i tu pompuan.
Dengarnya tak ngam dengan mertua.. Laki anak mak, anak buah mcm tawar ha ...

Allahu, takkan sebelum kahwin tak da kenal2 dengan bakal (then) in laws?
Dan takkanlah dia tak perasan husbandnya tu anak mak?
Pasal kakak you, I’d rather not say anything sebab sepatutnya yang lagi tua patut lebih matang dan cerdik.
Takpalah, moga yang baiK2 sahaja utk anak buah you tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 10:01 AM | Show all posts
nek a aida, walaupun ko menyado dan menegangkan luaranmu, tetapi dalamanmu tetap lah level nenek.. maukan perhatian dan kasih sayang yg melimpah ruah dari org keliling. all the best nek
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2019 10:09 AM | Show all posts
chinta89 replied at 19-6-2019 08:36 AM
mse bkawan tu xde sape ke bgtau bakal suami ni duda? yg lelakinya knpe x bgtau hal sebenar? perkah ...

uikkk.... Ariff Aziz ni umur 29 tahun kan...
duda rupanya...
kan sblm ni mamat ni berlakon juga bawah produksi nek aida ni kan...
yea la masa bercinta, apa pun wangi... org cerita pun tak nak dengar, cinta punya pasal....
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 10:35 AM | Show all posts
I kalau tengok arif aziz ni berlakon mmg tak berkenan. Rasa kayu kayan dia lain macam. Cringeworthy.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 10:39 AM | Show all posts
innalillahiwaiinahirojiun
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 11:15 AM | Show all posts
laksmanabentan replied at 19-6-2019 10:09 AM
uikkk.... Ariff Aziz ni umur 29 tahun kan...
duda rupanya...
kan sblm ni mamat ni berlakon juga  ...

Yelah
Duda pun dpt tahu 3 hari sebelum Nikah ngan AA kan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 05:58 PM GMT+8 , Processed in 0.102206 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list