CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dekmieDandy

Nenek Sado, A. Aida, dah bercerai dengan Ariff Aziz

  [Copy link]
Post time 21-6-2019 03:18 PM | Show all posts
Zuzu75 replied at 21-6-2019 12:12 AM
Wehhh..bapak aku pon nama blakang aziz..mmg gatal merenyam

mujoq bapak hang bukan retis... kalau tak dah ada thread khas utk pak hang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2019 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah..lps ni cari la yg sekufu sama umur sama kaya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Atata replied at 19-6-2019 02:37 PM
Dlm gambar she nampak biase je. Tak keluar auranya. Tp dlm video wawwww
Nah tepek link yo ...

Macam safiey illias pakai tudung
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Linopot replied at 20-6-2019 11:58 PM
bertabahla u.. Mil mcm ni mmg wujud.. Psiko agaknye

Sangat ....sangat
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
takziah tok a.aida. semoga berjodohan yg betul2 serasi klau ada rejeki jodoh mendatang
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
bertabahlaa nek sado. sila cuba lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
keknaih replied at 19-6-2019 03:53 PM
sebaiknya dari dulu dato fokus ke anak. tak payah layan laki muda yg mmg confirm nak ambik kesempata ...

Fokus kt anak tu pendapat org yg lebih penting kan keperluan anak dan sebagai mak mmg satu pengorbanan. Tapi ada mak yg duk pk keperluan diri dulu.
Dalam family meols ada mcm nekda ni. Kawen cerai bersiri siri.
Tapi tu la ada org yg mencari cinta tapi tak jumpa sampai ke tua. Ujung2 cerai gak.
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 01:44 PM | Show all posts
naina replied at 20-6-2019 05:32 PM
Kuang ajar.kata cmtu..aku pon nak muntah tengok ko. Mcm spesis gatal miang jer..haila a.aida pon cmn ...

Euwwww Biadap!!!

Dah la tak handsome

berlakon pun kayu pembaris.. emosi x sampai..

ade hati nak muntah bagai..

Dulu kemain berkepit... ni apsal x dpt duit dah jijik???

bodoh tak bertepi kau ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-6-2019 04:17 PM | Show all posts
Salam takziah... moga berjodohan dengan orang yang lebih baik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 07:00 PM GMT+8 , Processed in 0.088917 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list