CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dekmieDandy

Nenek Sado, A. Aida, dah bercerai dengan Ariff Aziz

  [Copy link]
Post time 20-6-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
MANLINGKONG1984 replied at 19-6-2019 09:23 AM
aah betull..kalau hero macam tak nampk lagi..Tapi dulu selalu jugak nampak dia berlakon..Asik dia, ...

Ha'ah masa tengok rasa macam sapa dia ni..sebab tak pernah dengar nama or menang program apa2 rupanya laki si penerbit. A.Aida ada jadi pengarah ke u? Yg tau selalu jadi penerbit je.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2019 03:00 PM | Show all posts
cikatilia replied at 20-6-2019 02:16 PM
kan
nekta nampak mantap aje

lain benar muka mse muda dan kertu

baik Nek Ta atau Nek Aida
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
misz_sanggul replied at 19-6-2019 01:18 PM
bukan pnh jd hero dlm cte wan peah..
tp awk x taw mmg x gemor tgk die blakon dgn rahang besonye.. ...

Kita tak sempat tgk wan peah tu dulu. Hasil google dan ada forumer komen, katanya heols jadi hero cita tu. Amboii sampai tahu si ex wife borong kat mana ye.. Siti nak senang jumpa join la sitizoners..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:41 PM | Show all posts
noodle.baby replied at 20-6-2019 01:39 PM
Obviously jantan tu nak tumpang senang je. Time announce nak kawen tu pun semua speku benda yg sama  ...

jibaok ni feeling2 tgh laris sekarang.

•Follow







Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 04:57 PM | Show all posts
Helokkkkkkkk..........
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 05:11 PM | Show all posts
Kyra_Lydia replied at 19-6-2019 08:49 AM
Is he the one yg nonny nadirah mention tu eh?

clue A.A kan

ler... shuben dia ni ke? aduh... hmmm... elok la tu...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 05:14 PM | Show all posts
yang nama belakangnya aziz ni mmg banyak masalah rumahtangga ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
“Rujuk? Aku Nak Muntah” – Ariff Aziz


Perkahwinan kali keempat hanya mampu bertahan selama 10 bulan, Datuk A.Aida mengesahkan beliau dan pelakon Ariff Aziz sudah bercerai talak satu secara baik pada 25 April lalu.

Dalam pada itu, A Aida berkata beliau reda jodoh mereka hanya setakat itu sahaja dan tiada peluang kedua akan diberikan sekiranya bekas suaminya itu ingin rujuk kembali.



Terbaru menerusi Insta Story, Ariff Aziz dilihat memuat naik satu video dan gambar seolah memberi bayangan dia juga tidak mahu untuk rujuk kembali atau memperbaiki semula hubungan.




  

Terdahulu, A.Aida mengakui beliau berkahwin dalam keadaan yang agak tergesa-gesa jadi tidak sempat untuk mengenali hati budi terlebih dahulu. Ujarnya lagi, beliau bahagia dengan keputusan untuk bercerai.

Untuk rekod, A. Aida dan Ariff Aziz berkahwin pada 21 Julai 2018 selepas tiga bulan menjalinkan hubungan cinta. Pasangan ini tidak dikurniakan cahaya mata dan ia perkahwinan keempat A Aida.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-6-2019 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuang ajar.kata cmtu..aku pon nak muntah tengok ko. Mcm spesis gatal miang jer..haila a.aida pon cmne la bole terkawen ngn laki muda cmni. Feeling hot ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 05:38 PM | Show all posts
begitulah kehidupan
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:03 PM | Show all posts
ppuan yg tua berharta tu jgn la mudah sgt percaya kat laki2 muda bergetah ni.. just my opinion.. sbb iols rasa dia dipergunakan je.. tp kalau jodoh tu wallahualam..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by minibean at 20-6-2019 10:21 PM
msdummy.2018 replied at 20-6-2019 02:53 PM
u untung sis sebab husband you bertimbang rasa...masih lagi bersikap adil between wife dgn his own ...


Tq2....well now is way much better than before... tu pun MIL berdoa siang malam nak anak dia tinggal dgn dia. I kalau nk pun tinggal rumah asing la.... confirm sakit jiwa tinggal sekali. Nak kata takde suami, ada je u... tp layan anak lebih dr layan suami... pantang laki i takde depan mata cari, pegi mana pun kene bgtau, nak pegi bengkel keta pun nak ikut. Amacam psycho tak MIL i? I fikir hubby and anak2 je. I pandai jaga diorang Insha Allah, Allah akan jaga hubungan i dgn laki i.
And lagi satu MIL selalu ckp i ni tak suka dia and nnt dia tua i tak nak jaga dia. Tgklah satu hari nnt menantu yg dia tk suka ni la yg akan cebok berak dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
ira_sindarella replied at 20-6-2019 05:16 PM
“Rujuk? Aku Nak Muntah” – Ariff Aziz



Adoiii.. Dah cerai nk muntah...time akd nikah helok jer kau senyum berpeluk?  Awat??? Trauma ka?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Makan kau pun silap2 nekda tanggung masa kawen, ada hati nak muntah2 bagai. Ha muntah la situ...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 11:58 PM | Show all posts
minibean replied at 20-6-2019 10:19 PM
Tq2....well now is way much better than before... tu pun MIL berdoa siang malam nak anak dia tin ...

bertabahla u.. Mil mcm ni mmg wujud.. Psiko agaknye
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
4cupcakes replied at 20-6-2019 05:14 PM
yang nama belakangnya aziz ni mmg banyak masalah rumahtangga ke?

Wehhh..bapak aku pon nama blakang aziz..mmg gatal merenyam
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2019 01:01 AM | Show all posts
bercerai secara baik tp skrg ni berbalas2 pl.ke berlakon asal
dpt cerai ja pastu tunjuk perangai sebenar..ptt diam2 sudahlah
dua2..kang elok2 baik nye jd bermusuh.ungkit mengungkit pl
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh byk ngabeskn duit nenek sado ..bru la ko nk ngabo muntah ek
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Amboi dh cerai nk muntah.mse kawen sibuk propose cm omputeh.npe?aida xbg ko pegang duit dia ke yg ko geli sgt tiba2.time honeymoon kemain senyum happy
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Serve u right nek sado..mmg dia yg problem kot..ada classmate dulu kawen cerai berkali kali cm dia ni la..pompuan tu mmg problem..da jd bini org pastu membirah ngn skandal..sampai abg jamil mampos gamaknya baru stok3 birah cmni stop perangai hangsuang memasing..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 02:26 AM GMT+8 , Processed in 0.103371 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list