Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12602
View
162
Reply

"Mana Dia Letak Otak Ni?" Y15 Shuib Dikerjakan Siti Sarah, Dah Macam Motor Berhias

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-6-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha.. ni memang lawak.. si zizang tu pun duk galak bahankan shuib..

Cuma aku x stuju part naik motor x pakai helmet tu.. slambe je, kt jalan besar kot

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:13 PM | Show all posts
i terhibur je tgk video tu, even org ckp batak likes whatsoever.. and i suka tgk shuib layan sarah mcm mana. org ckp ye lah kena rekod surelah x marah membabi buta, but still i rasa syuib mmg bukan jenis jantan maki hamun segala... alhamdulillah rezeki sarah dpt husband baik. moga kekal bahagia sampai akhir hayat tanpa org ke 3,4,5 hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Si zizang pun tumpang glemer psl y15 soeb ni. Post baru kat ig x hbs2 psl bnda ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:06 PM | Show all posts
lolita737 replied at 19-6-2019 10:50 AM
nasib sari yanti & jep x attention seeker macam ni..

diaorg tangkap gambar raya pun aku rasa dh s ...

bbnu zaman skang memang suka yang gedik2 poyo2 cenggini...

btw, apa yang bestnya moto 3suku ni sampai shuib nak sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 03:59 PM | Show all posts
em xtahu nk komen apa. tp buat jelah ap pun, asalkan bahagia yeee
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu yg suka up pasal laki bini johan je dgn wife.. skrg ni dh bjangkit.. bila dh viral, dpt la publisiti
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
si Sarah ni aku tgk MCM mengada ngada plak konon saje2 bias motor laki dia..mcm org bodoh je
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
syahoney replied at 18-6-2019 01:54 PM
plat number - salah
tak de side mirror - salah

Hello pulis, ade retis lapar perhatian ni..tolong tgkap kapel sendu nihh
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 18-6-2019 07:21 PM
Dorang x nak kalah dgn wawa aril le tu

Ko rakam kita viral giteww

Kalu wawa airil tu mata meollss sedap ler memandang. Ni tgok shahmira ngn agnessarah ni cm nk left forum lak
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 19-6-2019 10:53 AM
jep mmg x suka limelight
syuukurlah jep dan sariyanti x kemaruk likes mcm shuibsarah nih

Jep mmg dari dlu tonedown..si shahmira laki bini je menggeletis..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
lolita737 replied at 19-6-2019 11:15 AM
betul..sbb jep dari dulu xsuka cerita pasal hal personal..
Sari pun kalau nk pos apa2 mesti dia a ...

Pada meollss nmpk la si jep tu tegas orgnye..even mse da kwen sari trus pkai tudung sbab jep mnta dy pkai kn..nmpk beza la sari dlu n skng..dlu kekwat kemaghin now tonedown..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Noraniza_Iblis replied at 19-6-2019 12:15 PM
ingat sweet ke?
muke dua2 mcm tayar beskal..
sweet puii

Sesungguhnya sesuai nama noraniza iblis ngn komen ko ni..ni baru klakar muka cm tayar..eh shial
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 22-6-2019 01:46 PM
Pada meollss nmpk la si jep tu tegas orgnye..even mse da kwen sari trus pkai tudung sbab jep mnta  ...

Sari ada bt qna org tanya x nk berlakon lg ke. Dia ckp jep x bg berlakon bt masa ni. Jep kuat jeles hehehe. Sb tu sari amik ig review dan jd duta je
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
putehkundor replied at 19-6-2019 10:28 AM
sarah ni ada repair hidung ke sis?

Dulu rasa melebar skit hidung dia belah bawah tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2019 09:36 PM | Show all posts
hahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2019 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 22-6-2019 02:50 PM
Sari ada bt qna org tanya x nk berlakon lg ke. Dia ckp jep x bg berlakon bt masa ni. Jep kuat jele ...

Yeke?bahahahhahaha..nmpk r jep ni da kwal sari..jgn sok2 sari merempan sudah sbb dy kn da bese brlakon
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2019 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 23-6-2019 09:14 AM
Yeke?bahahahhahaha..nmpk r jep ni da kwal sari..jgn sok2 sari merempan sudah sbb dy kn da bese brl ...

Bagus la jugak kan sb sari pn skg xda la kekwat sgt dah. Rajin layan fan skg ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2019 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 23-6-2019 10:22 AM
Bagus la jugak kan sb sari pn skg xda la kekwat sgt dah. Rajin layan fan skg ni

Indeed, dulu mse sari ngn laki 1st dlu rmai ke reporter ckp sari ni kekwat sbb tu sari ni job ade sendu skit..pas menjanda nmpk da tonedown skit kekwat dy n ble da knal jep trus da leh mesra ngn fans bgai..kalu dlu jgn hrp la..meollss pnah terjumpa dy kt klcc mse ngn laki 1st dlu mak aih bjet org dok usha dy trus kalih tgok tmpat len..apoo r..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2019 04:29 PM | Show all posts
mcm bodoh ,sesuailah dengan mereka berdua muahahahhahahahhahahha
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Hak alah. Haruslah dah plan semua ni Pastu acah2 terkejut Buhsannnnnn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100347s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list