Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13759
View
162
Reply

"Mana Dia Letak Otak Ni?" Y15 Shuib Dikerjakan Siti Sarah, Dah Macam Motor Berhias

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 19-6-2019 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm try hard je. Mcm keke challenge pun sama. Dah tutup kepala tu nak gelek2 lagi mende.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Lakonan hebat
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Fatyzana replied at 18-6-2019 03:42 PM
Kesian Shuib. Motor idaman diperlakukan sedemikian rupa.
Rezeki dapat suami penyabar

Motor ni murah je 10k..adik laki aku pkai pegi class
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgk soeb ni aku tingat 2 benda..first jering,second mak soeb makcik tu hipster noks pakaian ala2 rumaja gitew gn skinny jeans snickers pelbagai..tp rupa tetaplah makcik okeh...
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku buat cmni kat laki aku mmpus dia ngamuk. Beli bayar mahal2 baru cantik2 tibe2 kena surprise mcm budak2 tadika punya..budus. nasib shuib bole control..yela dh kena rekod xknlah nak marah kan. Ehh aku yg pmpuan pon xsuke bnda2 bodo gini. Ehh takpela deme byk duit..bole tukar body baru.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Sweet tapi over. Kalau laki acik, haruslah acik yang kena order body baru. Ko bayo lah sebab ko yang buat onar.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah bole stop kot dorg ni post psl motor kene hias camni... X klakar dan x sweet pun. I x follow tp dok lalu kat explore IG ku. Semak.. Sbb x klakar. Dorg msti ingat bnde ni klakar n sweet angat2
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun antara terhibur bila tengok gelagat part motor tu..haha
Kes suami isteri blh la ..layannn
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Btw, dorang dah tak duduk rumah yg shuib beli tu ke? Itu rumah bawah kan. Asal gambar motor ni mcm kat kondo?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Huduh gle sarah hias motor tu.. Bgs shuib msh mampu bersabar
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
mistified replied at 18-6-2019 07:17 AM
Aku rasa couple ni saje je buat mcm ni.nk create story.supaya relevant dan nmpk sweet di mata follow ...

saya pn nmpk mcmtu..mungkin la kot.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 18-6-2019 07:34 AM
Ko ingat sarah ke yg gigih menampal tu?
Sah2 org lain yg buat kan.. ala ni semua lakonan je utk cre ...

dia kan bisnes jual madu.ni mungkin mrketing diorang kan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Halu pulis tangkap 2 ekor ni
Plat motor x ikut spec
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak kecik ati ke husband ckp mana letak otak.even kl scripted sekali pn
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:17 AM | Show all posts
aammyy replied at 20-6-2019 12:03 AM
Btw, dorang dah tak duduk rumah yg shuib beli tu ke? Itu rumah bawah kan. Asal gambar motor ni mcm k ...

bukan dorang duk penthouse 2tingkat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Buruknyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:09 AM | Show all posts
jargon replied at 19-6-2019 07:42 PM
Motor ni murah je 10k..adik laki aku pkai pegi class

Maksud saya motor kesayangan. Motor idaman tu mesti hat mahai2 je kan
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:40 AM | Show all posts
beads kat moto tu lagi baik aku letak kat baju kurung. lagi cantik plus bagi rakyat marhaen, beads tu mahal2 jugak
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
deananie replied at 20-6-2019 08:17 AM
bukan dorang duk penthouse 2tingkat ke?

Oh ye ke. ampunn
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 10:18 AM | Show all posts
kembarsiti replied at 19-6-2019 08:54 PM
Dah bole stop kot dorg ni post psl motor kene hias camni... X klakar dan x sweet pun. I x follow tp  ...

yerr...aku ni pon xderla anti soeb ni..tp udah2lah tu brag pasal ysuku dia ni. muak dahh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092325s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list