Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14751
View
162
Reply

"Mana Dia Letak Otak Ni?" Y15 Shuib Dikerjakan Siti Sarah, Dah Macam Motor Berhias

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-6-2019 10:50 AM | Show all posts
nasib sari yanti & jep x attention seeker macam ni..

diaorg tangkap gambar raya pun aku rasa dh sweet..

tp kalau baca komen kat rotikaya ramai bbnu memuji couple ni sweet gilerrrrrrr..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
attention seeker lakibini nih
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
lolita737 replied at 19-6-2019 10:50 AM
nasib sari yanti & jep x attention seeker macam ni..

diaorg tangkap gambar raya pun aku rasa dh s ...

jep mmg x suka limelight
syuukurlah jep dan sariyanti x kemaruk likes mcm shuibsarah nih
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 11:12 AM | Show all posts
huwaaaa. buruknya design tu. sdih tgk motor hensem jd mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 11:15 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 19-6-2019 10:53 AM
jep mmg x suka limelight
syuukurlah jep dan sariyanti x kemaruk likes mcm shuibsarah nih

betul..sbb jep dari dulu xsuka cerita pasal hal personal..
Sari pun kalau nk pos apa2 mesti dia akan tapis dulu..
sbb pernah ada peminat tanya dia jarang up ig story kalau kat umah jep, sari jawab sbb ipar dia xpakai tudung..
sbb tu dia jarang up apa2 kt ig story..

kira bagus jugaklah jep tu didik isteri dia..sari pun sekarang nampak macam bagus je..taat jugak pada suami dia..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 11:23 AM | Show all posts
lolita737 replied at 19-6-2019 11:15 AM
betul..sbb jep dari dulu xsuka cerita pasal hal personal..
Sari pun kalau nk pos apa2 mesti dia a ...

sari dgn sara x rapat eh? biasa nmpk kolin bini rahim je yg rajin komen ig sari & dariya...sara mcm xpnah nmpk..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 11:34 AM | Show all posts
lawak la juga... nampak shuib nak marah tapi tahan je la... benda dok rekodkan... tapi biasala retis nak like attention je keje derang... tu portfolio utk hidup and bisnes tgh berjalan tu..

i kalau buat cam ni kat moto toklaki... mmg kena pelangkung la... tambah2 bukan retis hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 11:34 AM | Show all posts
haliamerah replied at 19-6-2019 11:23 AM
sari dgn sara x rapat eh? biasa nmpk kolin bini rahim je yg rajin komen ig sari & dariya...sara mc ...

rapat jugak..sbb ada jugak tgk sari tagged si sarah tu kadang2 kt igstory dia..

cuma sari byk dgn anak2..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgk shuib muka mcm nk mrh..tp tahan sbb tgh record.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 12:09 PM | Show all posts
nampak macam dari y suku jadi scooter.. dari depan laa
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 12:15 PM | Show all posts
ingat sweet ke?
muke dua2 mcm tayar beskal..
sweet puii
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 12:29 PM | Show all posts
demi sesuap like..hadoiii over naw
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 01:08 PM | Show all posts
Gelak besorr Meols tengok...
Merah muka shuib tahan marah.tapi syg bini punya pasal.. Heols layankan ja la..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Asalkan kau bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Meluatnya
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga kekal bahagia.. Shuib dan sarah
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 02:34 PM | Show all posts
mengada much depa laki bini ni..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada je penganut dorang ni...buat la apa pun...kelakar,sweet etc...lawak bagi dorang setakat tu jer...lagi bodoh tahap katak bawah tempurung
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 04:02 PM | Show all posts
sapa yg mudah thibur tu thibur la

sapa yg meluat tu meluat la

kesah plk klau ada yg x suka kapel ni..eh suka hati ler

iols pun meluat kapel acah2 sweet ni..lg2 aril wawa euww sgt hhaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 18-6-2019 03:51 PM
Auat manalah dia letak otak ni sapa yg ckp?

Hahaha. Aku pun cari jugak sapa yg ckp
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111709s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list