Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14624
View
162
Reply

"Mana Dia Letak Otak Ni?" Y15 Shuib Dikerjakan Siti Sarah, Dah Macam Motor Berhias

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-6-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Auat manalah dia letak otak ni sapa yg ckp?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Bgurau ke acah prank ni...yg motor tu..udoh jdnya..ngan kesan double tape tu...aiyohhh...klu aku,mogok bisu jap.no plat aku rs okay je...nmpak biasa je wlupun jelas syuib tu..syok jd org kaya..blh pakai no fancy.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Harta org kan.. Yg Sarah buat tu.. Not my taste
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
X cantik..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 04:12 PM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 18-6-2019 03:35 PM
Rasa2 kalau IG dh wujud masa zaman sheols berkerang hidung ternaik dulu.. sanggup x sheols nk uplo ...

HAHAHAHAHAHAHA. Berkerang hidung ternaik?
Hidung ternaik tu iols setuju, memang betul la kan.
Tapi berkerang tu? Sebelum ni Sarah tu berpunai ker chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Huduhnya
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 18-6-2019 04:12 PM
HAHAHAHAHAHAHA. Berkerang hidung ternaik?
Hidung ternaik tu iols setuju, memang betul la kan.
Ta ...

Typo.. berkerak
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 04:35 PM | Show all posts
komen si zizan lawak laaa ......
masuk perarakan
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 04:38 PM | Show all posts
muka redho je shuib. ntah berapa lama bertahan segala hiasan tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku jd shuib mmg siap la kau. Da la buruk jadinye. Da la baru je beli. Bole brbirat gak hati aku ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 05:06 PM | Show all posts
bodoh much ko ni sarah

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca komen bellngasri tu aku boleh terdengar suara dia kt telinga aku. Siap imej dia ckp ayat tu pun aku leh imajin hahaml terlebih tgk parady meletop aku rasa aku ni haha
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa semua bnda ni dirancang sbb nak nganjing netizen yg ckp shuib dayus. Kalau fikir waras, iols yg buta pasal motor pun xkan hias motor mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 05:39 PM | Show all posts
aku tgk video ni,nampak shuib terkejut bila motor die syg jadi mcm tu

tgh tahan marah je tu haha
respect la, boleh cool down then bwk wife jalan2

in the end, sapa tak sayang bini
betul x
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
mengada2.. saje nak mintak jadi viral. attention seekers
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki bini ni makin lama makin gigih buat benda2 nak tarik perhatian netizen eh...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam publisiti murahan je. Simpan la sweet tu kat rumah. Awal2 dulu mmg rasa sweet tp skrg dah galak pulak menunjuk sweet tu rasa macam x natural, mencari like n menyampah. Sorry.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu laki ku....mau gaduh setahun klu buat motor dia mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai suka je tgk diorang.. Haha.. Mmg kelakar je tgk video ni tadi. Ulang kali jugak la..
Gurau senda membawa bahagia..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Nyampahnye aku tgk. Sarah ni pun gelenyar sungguh. Mujur la muka ko x mcm zaman dlu lagi. Haih dua2 annoying.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096347s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list