Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
840
View
13
Reply

KHASIAT AIR MANI UNTUK WANITA

[Copy link]

Author: AyaqMeloSuam    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-6-2019 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
101 Sex Edu by dR.JMV

Khasiat Air Mani Untuk Wanita
Kepada wanita, dikatakan akan mempunyai kulit yang lebih lembut dan mempunyai mood yang lebih baik. Kulit wanita akn lembut hasil daripada pancutan sperma lelaki yang mengandungi banyak protein dan berkhasiat. Air mani yang dipancut ke dalam rahim wanita bukan sekadar boleh mendatangkan zuriat, ia juga akan bersatu dengan darah dan segala kebaikan air mani psangan akan diserap ke dalam tubuh wanita.

Ooo patutlah wanita yang dah mengadakan hubungan kelamin yg kerap ni nampak lebih gebu. Selain itu, jika disapu dirambut.. ia menghsilkan rambut yg hitam berkilat serta ia mampu merawat kulit wajah yg bermalaslah.. SELAMAT MENCUBA..
XX
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 02:16 PM | Show all posts
patutla kulit Haziq putih gebu..halus mulus
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 03:31 PM | Show all posts
ha iye la, sbb aku baca petua ni lah, skrg aku dah terhamil... nk cantik pnya pasal, dpt kembong 9bln
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 03:49 PM | Show all posts
manehnya replied at 18-6-2019 03:31 PM
ha iye la, sbb aku baca petua ni lah, skrg aku dah terhamil... nk cantik pnya pasal, dpt kembong 9bl ...

tahniah..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 04:05 PM | Show all posts

masalahnye! aku nk pencen! tp x dapat, huhu...

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 04:26 PM | Show all posts
macam2 la haihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 04:47 PM | Show all posts
manehnya replied at 18-6-2019 03:31 PM
ha iye la, sbb aku baca petua ni lah, skrg aku dah terhamil... nk cantik pnya pasal, dpt kembong 9bl ...

mmg maneh mulut cmtu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 01:24 AM | Show all posts
oh pancut dalam rahim..kalau pancut kat tempat2 lain ada kesan khasiat gak tak?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:39 AM | Show all posts
best la kaum wanita dpt jgk khasiat dr air mani lelaki...

lelaki pulak tkda ke khasiat ala-ala mcm tu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:39 AM | Show all posts
best la kaum wanita dpt jgk khasiat dr air mani lelaki...

lelaki pulak tkda ke khasiat ala-ala mcm tu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada apa.. khasiat bila beromen.. hilang sakit kepala kann.. hahhahaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 03:50 PM | Show all posts
buat masker utk kulit cantik... gebu,,,
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-6-2019 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sperm ada bnyk mineral.. pilih sperm dr guy yg x merokok & bnyk mkn vege.. hahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2019 05:38 PM | Show all posts
tidak ada good scientific evidence tentang benefit semen kepada kulit, lelaki atau wanita.
juga tidak ada evidence tentang nutritional value dari semen, especially kerana volume nya yang kecil dan kerana gastric acid digestion.

walaubagaimanapun, external ejaculation atau coitus interruptus didapati boleh membawa kesan negative kepada emosi wanita, berbanding dengan internal ejaculation especially in a loving relationship.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100143s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list