Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6509
View
221
Reply

Ucapan Hari Bapa Rita Rudaini Buat Netizen Tak Tahan Sebak

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-6-2019 04:20 PM | Show all posts
justchu replied at 18-6-2019 04:15 PM
Biarla dik...kan dia kata sampai bapak budak tu terbukak hati nk jumpa anak dia. Dia nak org tu ju ...

Betul ker orang tu yang tak hingin nak jumpa anak dia?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 04:26 PM | Show all posts
Edited by justchu at 18-6-2019 04:28 PM
mieymiey replied at 18-6-2019 04:20 PM
Betul ker orang tu yang tak hingin nak jumpa anak dia?

kalo hingin da lama la dia carik jalan g jumpa..anak duduk semalaysia je pun...bukan duduk amazon sana nk kena lawan rimau singa binatang buas, nak kena seberang hutan belantara segala semata2 nk jumpa anak...
takut bini leteww
kalo betul2 hingin mcm si rita ni buat...smpai kena kecam, bising2 mulut...kena kecam, bising lg asalkan dia mengingatkan yg belah sana
ini tidak..sengapppppp tak berkutik, at least ko hantar la something hadiah ke kat anak melalui org tengah...bg tanda ko ingat anak2

ini habukkkk pun tarak



Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Yawnnnnn. X puas lettew selagi edel x jumpa sheolss. Edel pon notelo sgt pehal. Duit berkepuk gi la fight utk anak tu. Mak meroyan mcm ni boleh mental budak2 dua ketul tu nnt. Sian ke bebudak tu dpt mak yg merintih tiap masa

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
irsa replied at 18-6-2019 12:37 PM
Emangnya bekas nya tidak bg nafkah langsungkah? Walau 1 sen? Konpius pulak... Bukan beberapa thun dl ...

kalau edel x bagi rasanya bertali arus dia mermpan x kasi chance..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 05:36 PM | Show all posts
prizadane replied at 18-6-2019 02:47 PM
Kau hidup tak mewah ke rita? Ya ampun, bersyukur la. Masih mampu memandu porsche, duduk di damansara ...

kemewahan tu rita yg usaha
edel kena gak bagi nafkah
edel pon bermewah jugak ya kalau kau nak thu
gaji pemain bola sepak malaysia kan
rita lifestyle mewah nape pulak edel tak perlu bagi dia duit
tanggungjawab dia kot
ni bukan soal syukur ke tak
soal tanggungjawab

melainkan edel tu buruh kasar..kehidupan pon kais pagi makan pagi
ni dgn kelurga baru bukan main lagi
tunaikan tanggungjawab tu..bg seribu lebih setiap bulan pon tak pe
ni tak bagi langsung
sedap2 hidup dgn keluarga baru
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
justchu replied at 18-6-2019 04:12 PM
doa aidil rita buka hati utk settle masalah anak2 satu hal...kena masukkan satu lg....bab zarema.. ...

ko x baca ke warningan rita..  jemah x bleh dekati anak2 diorg..  aku xrasa jemah kejam
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
dah 2019 masi ada lagi yg percaya edel x bg sesen pon..  
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 05:59 PM | Show all posts
perembes replied at 18-6-2019 05:52 PM
dah 2019 masi ada lagi yg percaya edel x bg sesen pon..

Sabar je lah uols Dorang masih percaya edel tak beri nafkah..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
shania88 replied at 18-6-2019 01:33 PM
kalau si edel betul2 bagi
patut nya tunjuk bukti
ni dah lama si royani membebel bising2 pasal na ...

Takkan ler tak bagi, percaya ke u serentan2 rita ni kalau aidil tak bayo mampos kena perambat mcm kes dulu2 tu

She play victim pls thats all, selain tu weols acknowledge je her hard work manjaga anak etc, salute tapi bab nafkah edel mmg lunaskan i believe dat
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai rita
Tiap thn skrip sama
X bosan ke
Ko lupe ke sejarah
Bukan ko ke yg meroyan x bagi edel jumpa anak2. Abih luor dlm spender edel ko kabo kat wartawan juborit ko si sudy tahir tu

Kalo aku jd edel aku stop nafkah. X kose nak bg bulan2 sbb prangai ko yg mmg mcm juborit tu.
Move on la rita. Dah dah la. Dendam tu x kemana. Ko yg selfish sebenonye. Yg jd mangsa ank2 ko
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
shania88 replied at 18-6-2019 05:36 PM
kemewahan tu rita yg usaha
edel kena gak bagi nafkah
edel pon bermewah jugak ya kalau kau nak th ...

Mana tahu tak bagi langsung? Sebelum ni kan pernah rita keluar statement kata takde masalah dengan edel, means edel bagi je nafkah. Jangan la buat fitnah benda yang kita tak tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 18-6-2019 05:59 PM
Sabar je lah uols  Dorang masih percaya edel tak beri nafkah..

Dalam forum ni pun ramai yang ingat edel culas. Lantakkan la. Kalau edel culas tak bagi sesen pun, ingat rita akan diam? Knowing rita sejenis loud, habis digebang seantero malaya
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Zeatyisaac at 18-6-2019 06:24 PM

Syabas Rita. Semoga Allah memberkati kehidupan anda sekeluarga.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku takdapat bayangkan apa jenis bapa tak beri nafkah anak. Ape yang korang fikir..sampai putuskan hubungan

Tak tenang hidup sampai mati
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku takdapat bayangkan apa jenis bapa tak beri nafkah anak. Ape yang korang fikir..sampai putuskan hubungan

Tak tenang hidup sampai mati
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 18-6-2019 06:23 PM
Aku takdapat bayangkan apa jenis bapa tak beri nafkah anak. Ape yang korang fikir..sampai putuskan h ...

Dia bukan tak bg nafkah..dia bg cuma ikut yg dia dah appeal bg diskaun tula...kiranya lebih2 tu pepandai la rita tu usahakan.

Dia hy yg fix apa dia deal kat court. Kata la anak2 tu tetiba nk mainan begitu..begini ha pepandai la mak dia beli. Kalau tetiba sakit....lama plak, extra charges kat spital...ha pepandai la acik rit sodok duit sndiru. Apaknye hg yg fix dah la..Tu yg acik rit maksudkan dia usahakan utk anak2...

Kalo sakit pening memalam....kebulur ke...start keta...petrol pebagai nasib2 la acik rit carik duit...dgn penat lg x de laki tlg. Semua dia....mcm ibu tggal lain. Apa salah apaknye lembut skit hati..org tu la cebok berak anak dia hari2

Mcm kita la kot tetiba bulan tu nak celebrate besday anak ada kenduri skit...takkan acik rit nk g ketuk pintu rumah aidil mintak duit....tak dapek la kan..kena kirai la serata alam

Tu bila dia kata dia usaha....org salah anggap kata dia tuduh apaknye xbg duit
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
perembes replied at 18-6-2019 05:50 PM
ko x baca ke warningan rita..  jemah x bleh dekati anak2 diorg..  aku xrasa jemah kejam

Alah dah alang2 zarema lembut hati...pekata anak2 rit bg kat jemah seminggu..anak2 jemah bg plk kat rit

Adil seksama giteww....zarema sure suka anak dia bg ppuan lain jaga....ahaa

Bkn org lain pun...mak pada abg kandung budak2 tu jugak...takkan zarema nk.meroyan ye dak?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Seandainya masihhhhh.. Ada cinta lagiiiiiiiii..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
aliamaisarah40 replied at 18-6-2019 12:27 PM
erk..dia duk merempat ke? x mewah lagi ke?
sedangkan anak dia sekolah International School kan?

...

Ex laki bg setiap bulan kt bebudak tu. I rs i pernah bc rm2k sebulan utk sorang. Kalau lah ex laki x bg, lg terok royanan sheol.l
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
irsa replied at 18-6-2019 12:37 PM
Emangnya bekas nya tidak bg nafkah langsungkah? Walau 1 sen? Konpius pulak... Bukan beberapa thun dl ...

Yer. Ex ada masuk. Dia ckp xde sbb tu ramai karatz duk sokong sheol. Naik court ex tunjuk bukti, boleh jer sheol ckp x perasan duit masuk. Ckp belit2 ada lg mangkuk2 yg sokong sheol. Kenot brennnn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.108638s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list