Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12285
View
192
Reply

"Tak Mainlah Juta-Juta, Bisnes Terus Bilion" - Drama Melayu Dikritik Tak Logik

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-6-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 18-6-2019 12:55 PM
Geli tgk Janna Nick...helo perempuan ko dah kertu nk bwk watak gesel2 bebudak camni......biz billion ...

Aha.. geli gak tgk JN dlm ni.. tah.. mcm watak tu dh x sesuai dgn dia..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 02:54 PM | Show all posts
geng la sapa yg suka layan myklik.

suka tgk 3 ke 5 jer
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 03:03 PM | Show all posts
script writer si Mok Cun kan.

35  biliyon rupiah lahhhhh  


Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 18-6-2019 01:38 PM
Kalau rtm, aku suka tengok pasal percutian, agrotek, warisan semua tu

haha mcm mak i ler plak.suka norr layan agrotek.btw back to topic i ni peminat janna sebenornyer. si sapik tu pun minatle jugak.tp drama nih belum ler lg berkesempatan nk nengok.mmg hauk sgt ke hihi
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
NazRysha replied at 18-6-2019 12:29 PM
aku suka drama rtm
angin syurga
mariam eliana

Uols...tgk tak.episod last aku yangnkauntinggalkan
Apa pengakhirannya?
Terlepas plak hari tu.sebab bukak posa kat luar...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 03:09 PM | Show all posts
asudau replied at 18-6-2019 11:46 AM
drama ni tak lalu tengok janna nick miang dan bergesel semacam ngan baim ..hahha

Ye benar. Mcm x berapa sesuai lah Janna main watak pompuan tergodik godik ni. Meols lagi suka masa dia berlakon mcm Coffee Pricne / Cari Aku di Syurga tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg buat skrip budu yg baca skrip budu yg director budu yg pelakon pon budu bebal takleh pikir ka apa main follow je skrip. Cuba brainstorming boleh tak  
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
diandahlia7 replied at 18-6-2019 03:06 PM
haha mcm mak i ler plak.suka norr layan agrotek.btw back to topic i ni peminat janna sebenornyer.  ...

Last drama aku layan dekat tv, Chinta
Lepa ls tu dah tak layan dah. Kalau on tv, aku selalu bukak kartun, agrotek, explorasi.. Lepas tu kalau takde cerita dah, aku layan youtube. Hauk drama melayu dengan bugis sekarang ni..
5029025185_290bd4d85b_b.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgk youtube ja tu pun sehari dua lepas tu. Jam 7, waktu nak mandi nak solat, klu puasa, bz nak berbuka. Yg pntg, remote anak aku lagi menang, amek sembunyi dulu, tgk citer ZOid..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 03:26 PM | Show all posts
kanyor pale                     
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tau biz apa bratus ribu org ni.. biz jual org...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Obviously cerite bukan untuknyang kerty macam aku. Cannot brain.mestibpenulis skrip level bbnu kuat berangan dalam kelas waktu subjek math.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 18-6-2019 01:38 PM
Kalau rtm, aku suka tengok pasal percutian, agrotek, warisan semua tu

Haha...smla..mlm2 sblm tdo dok tgk panorama la..hape la...tolak yg sembang politik lps berita je...better dr tgk benda berulang dr astro.. Smlm ingat nk layan drama baru fattah kat tb3...tp tgk kejap boring gila...mamat ni xde feel la blakon.nak ckp kayu pun kesian...tp eloklah beliau sambung bljr jd lacturer shj nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols mmg kurang minat dgn drama2 Erma Fatima.. bosan.. kcuali mok cun je la.. tu pon season awal2 je yg best.. makin lama makin merapu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 03:55 PM | Show all posts
kalau ada janna berlakon mmg tak sior aku nak tgk weh
sheols bukan likeable actress, tak kisah la org puji lakonan ke idok
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ksian btul bl tgk ceita cmni... siap import plakun luar..skali dia ambik watak jd driver... klu ummah dia tgk... mmg mnaikkn kmarahan tu..pnulis nvl ka sapa2 yg bt drama mcmni mcm biasa la.. sori to say.. thp smph cmni.. bt crita utk glemer ja...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 18-6-2019 02:32 PM
Adoii terbahak meols bace komen sorg2 dlm ni

Anyway meols tgk drama curi curi cinta ...

Yg kat CCC, sbb bertukar pelakon tu yg ada twist. Kat novel mmg takde unsur mak esah yach.
Well, penulis skrip rehal nuharis (penulis skrip dpd, tacs, kak etc), n sbb penerbit (siti rosmizah) pun novelis, aku rasa dorg dok discuss kot utk tambah sket twist. Logik jgk jadinya kan.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh nama pon drama kn...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama erma fatimah kan ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 04:11 PM | Show all posts
skrip main hentam je ikot suka ke ape.
lagi satu, x minat janna nick belakon, dengan mengeselnya,
bingit telinga dgr dia ckp
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.104172s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list