Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1526
View
17
Reply

[Tempatan] guru sekolah agama KO dihempap blackboard

[Copy link]

Author: sitikau       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-6-2019 11:14 PM | Show all posts |Read mode


Nasib sedih sekolah menengah agama.. Tengok papan tulis tu pun dah tau.. Ianya terlalu uzur.. Alhamdulillah, guru tersebut tak mati..
Bayangkan jika ini berlaku di sekolah menengah persendirian cina yg sukatan pelajarannya tidak selari dgn Dasar Pendidikan Negara?
Agaknya turun beberapa juta pulak utk tukar seluruh papan tulis? Dua sekolah cina pun boleh dapat RM23 juta.. Bumi dipijak milik orang



Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Selagi xde yg mati..mmg xde pape perubahan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 09:05 AM | Show all posts
uishh, naya betul
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 09:26 AM | Show all posts
blackboard?
sebab tu saya tukar semua blackshoe sbb tak nak murid jadi mangsa

ahli parlimen simpan genggam
parti gua bersatu malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 09:44 AM | Show all posts
Uiii bahayanya, kena cek setiap sekolah keadaan mesti lah selamat.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 09:46 AM | Show all posts
mana maszlee pejuang melayu dan pejuang TOL ...TOLOL laa..semburit
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 09:53 AM | Show all posts
benda nie pun jadi isu....next!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 10:44 AM | Show all posts
tunggu PRU akan datang...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Biar la dah Sekolah Agama miskin
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerita sebenar ,cikgu radhiah ni menulis di white board makmal fizik..nak tarik white board yang atas..tiba tiba board tu tumbang..so hempap cikgu..nasib baik ada meja belakang tu..
Budak budak tingkatan 2 tolong angkat tapi terangkat sikit aje..sempat la cikgu lepas keluar..pastu cikgu minta tolong budak bawk dia turun ke tingkt bawah. Panggil jpam..hantar ke kecemasan uia. Doktor scan seluruh badan.
Alhmdulillah  takda pendarahan dan luka dalaman. Cuma sakit urat dan tulang belakang sebab nak tahan tekanan white board yang jatuh hempap cikgu tu.
Berita nie over sangat.. banyak 'perisa tambahan'..ha2.
takda la sampai pengsan ..alhmdulillah boleh lagi bercakap sebelum jpam sampai.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 12:31 PM | Show all posts
Pasti sekolah2 lain pun mula periksa papan putih sebegini di sekolah masing2 demi mengelakan kejadian yang serupa berulang
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
MrBriteSide replied at 19-6-2019 12:15 PM
Cerita sebenar ,cikgu radhiah ni menulis di white board makmal fizik..nak tarik white board yang ata ...

Sekolah mana ni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
mamarock replied at 19-6-2019 01:58 PM
Sekolah mana ni?

sma al ihsan kuantan
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 04:35 PM | Show all posts
tak mati boleh la nak comment memacam lagi. kalau dah ada yg mati baru semua sebok. mcm kes mahad thafiz terbakar ritu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
MrBriteSide replied at 19-6-2019 02:36 PM
sma al ihsan kuantan

Kat area Tg Api tu ke? Macam sek elok besar je kat situ, better daripada yang kat Balok tu.

Sekolah bawah pemantauan JAIP ni kan? Patut mereka ambik berat isu keselamatan pelajar dan guru.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mamarock replied at 19-6-2019 05:08 PM
Kat area Tg Api tu ke? Macam sek elok besar je kat situ, better daripada yang kat Balok tu.

Se ...

ha ah mama. skolah agama ni femes kot. bukan sekolah agama so so, atau lack of pembangunan .

Ye , bawah jaip.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
MrBriteSide replied at 19-6-2019 05:41 PM
ha ah mama. skolah agama ni femes kot. bukan sekolah agama so so, atau lack of pembangunan .

Ye ...

Ooo.. betullah sek tu.

Mama kalau balik Kuantan, kadang-kadang pekena nasi dagang ataupun laksam kat kedai makan depan sekolah tu @MrBriteSide
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
mamarock replied at 19-6-2019 05:47 PM
Ooo.. betullah sek tu.

Mama kalau balik Kuantan, kadang-kadang pekena nasi dagang ataupun laks ...

wah terbaik mama..
dpn sekolah tu mmg byk kedai makan, saya suka lunch kat tg api tu, yg food court hujung sebelah jeti nelayan dan pasar ikan tu. best
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089090s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list