Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
34281
View
466
Reply

Case closed: Abil, Mak Tiri & Amy Search Berdamai #416 #428

[Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-6-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg kite ckp pasal amy search kt sini kan? Bukan pasal ustaz penyanyi raihan kan?
Kenapa qasendot bajet laki dia suci mcm penyanyi nasyid ni? Omg i kenottt
I ngefan gak sama si kupu2 ni walaupun menyeksi x igt, ada la jugak rasa menyampah bile tgk ig dia bile seksi seperti tiada hari esok, tapiiii atlis ucapan smlm tu tumpah gak la air mata iols. Rasa genuine tu. And kalau qasendot tak reply taik smlm, iols mungkin buat bodo je cite ni. Tp sbb qasendot bitchy, iols secara rasmi #teamkupukupu. Boikot amy sekali!
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
#teamAbiltilljannah

#Amytakgunafailsebagaibapak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-6-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 17-6-2019 02:17 PM
tulah sampai abil kena tunggu dia call, kenapalah jadi mcm tu kan, agaknya nak dtg beraya pun tak  ...

Sampai kena tunggu ayah call ni nampak sangat la ayah tu tukar2 no baru & abil xtaw no tu. Kesian lah. Dia pn cakap kalau melebih2 dgn ayah sheols kan nnt mak tiri nya buat drama baru.

Dia nak mengelak dr terjadi nya drama2 baru ni la. Abil kesian kat ayah nya. Dah tua2 nak kena mengadap benda2 gini. Kang dtg rumah lg haru drama nya.

Bagusla abil berundur demi kebahagiaan ayah dia walau diri sendiri makan hati.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
namr replied at 17-6-2019 12:40 PM
Apaknya pondan ke

Tengok nama pon dah tau pondan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 02:42 PM | Show all posts
i suke je tetiba harith iskander mencelah komen kat ig abil - i need a doter like you! byk gak kwn2 retis skong..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Team abil..
Mcm mt aku..
Apa2 antara aku n bapak aku dia yg lebih2..
Baru ni raya pun aku salam minta maaf mcm biasala dekat bapak aku..minta halal makan minum semua..
Tiba tiba dia pulak yg menjawab takpe kami dah halalkan semua bla bla bla bla bla..
aku mcm eh bilanya mt aku ni bagi duit ke apa ke dekat aku..bukan keje atau jaga aku pun..
cuma aku positifla n ucap terima kasih dekat mt..
So abil ni aku rasa kdg2 kena beralah je dgn mt dah dia kawin dgn bapak kau..yg penting bapak kau happy.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
johan-adx replied at 17-6-2019 11:20 AM
btul la tu..dia ditengah2..kena tangani masalah dgn bijak..kalau boleh satukan balik 2 org kiri da ...

Nauzubillah. Kalau ditakdirkan aku ada ank tiri, aku kejam. Nauzubillah. Lindungilah kami YaAllah
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Izaabelle replied at 17-6-2019 11:21 AM
Aku rasa abil jadi rebel ni pasa dia tertekan rindu nak ada bapak berdamping dgn dia!sedih siol
Mak ...

Allah gantikan dia suami yg syg dia.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 02:44 PM | Show all posts
Bapak dia takut bini
Kang bini lari, ugut nak mintak cerai, ugut bawak lari anak
Seorang rocker pun begitu
Apatah lagi orang biasa2 mcm kita
Double triple takut bini
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 02:45 PM | Show all posts
amy boleh buat tatau mcm tu je kat abil sbb dr kecik xrapat dgn anak kan.. so takde rasa sayang la tu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 02:48 PM | Show all posts
kekadang aku heran .. kenapa perempuan hati busuk cam bini amy tu laku ek org buat bini? perempuan baik2 kat luar tu kan lagi ramai pakcik amy oi. ko nak kawin dulu tak reti tapis2 ke calon2 yang ada?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian abg jamil..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 02:51 PM | Show all posts
Bapak dia bukan kisah pun pasal anak dia
Tahu pikir pasal betina je
Sbb tu tinggal bini dgn anak2 kawin lain
Tinggal, kawin lain
Senang je hidup dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 02:53 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 17-6-2019 02:37 PM
#teamAbiltilljannah

#Amytakgunafailsebagaibapak

bapak nya nama je rockstar
tp dah rupa dragstar sb penakut sgt dgn bini
sanggup hilang anak dr bini choooi

kadang nk fikir jahat je
apa yg di bg mkn ke laki nya

adik abil yg dok US ada komen
dia pn side abil  

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh private le ig mama terey
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 02:59 PM | Show all posts
awex^returns replied at 17-6-2019 11:17 AM
tah2 mak tiri from hell yang post

kan... i x rasa amy ada masa nak layan benda2 mcm ni lah... biasa pompuan je yg suka layan menda2 mcm ni ... lgpun amy mesti pk busuk2 atau jahat mcm mana pun abil tu still anak dia darah daging dia kan... i x rasa lah amy teruk sgt mcm tu melainkan ada mastermind yg evil n jahat telah menghasut pak amy sampai jd benci kat anak sendiri hehehe

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 02:59 PM | Show all posts
sitisitu25 replied at 17-6-2019 02:27 PM
ig amy searchni pun aku rs bini dia yg handle..tgk ayat2 pun tau pompuan yg type..laki xde yer nk  ...

aq pun rasa mcm tu
dah MT bagi tahu lakinya agak konservetif bab wish & celebrate besday or fathers day
so laki dia org lama sure lh bab guna IG mmg kurang layan apa lagi nk buat karangan 150 patah perkataan
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
pumpkingirl replied at 17-6-2019 02:43 PM
Team abil..
Mcm mt aku..
Apa2 antara aku n bapak aku dia yg lebih2..

Abil dah berapa juta kali beralah dengan tino psiko dan pak dia tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 03:01 PM | Show all posts
pittjie replied at 17-6-2019 02:48 PM
kekadang aku heran .. kenapa perempuan hati busuk cam bini amy tu laku ek org buat bini? perempuan b ...

AKU PON ADE TERTANYA2 GAK
BUKAN MAK TIRI ABIL JE
TAPI RAMAI PERMPUAN JAHAT BITHCHY LAKU

AKU CONFIRM DIORNAG NI MEMAKAI
ASAP2 SEMUA TU
GUNA BOMOH..
CAM TAK LOGIK PERMPUAN JAHAT BITCHY ADA LELAKI NAK
NI BUKAN SOAL JODOH
TAPI MEMAKAI
MAIN BOMOH
CONFIRM

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
pittjie replied at 17-6-2019 02:48 PM
kekadang aku heran .. kenapa perempuan hati busuk cam bini amy tu laku ek org buat bini? perempuan b ...

Sebab sundal. Pompuan baik2 tak reti menyundal kangkang sana sini huntok secure jantan.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.072977s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list