Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
31845
View
466
Reply

Case closed: Abil, Mak Tiri & Amy Search Berdamai #416 #428

[Copy link]

Author: kakasotong2       Show all posts   Read mode

Post time 24-6-2019 12:59 PM | Show all posts
NurAlia14 replied at 24-6-2019 09:56 AM
Bg aku kn bila kte nk suruh org buat,kte sdri kne buat dlu..baru la org ikut..nabi berdakwah tu na ...

banyak nya jin dlm badan ko nih..baguih la dia berdakwah.huishhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 01:00 PM | Show all posts
sorry baru nak join.   so selama ni yang maki hamun tu saja je ke drama... nak cover surprise ni???  

tak faham.. tetiba dah ko maki hamun saling berbalas balasan.... tup tup boleh dok peluk cium laga laga pipi....

drama kol 7 sangat..... konflik masuk neraka sepanajng 29 episod.... episod 30 terus semua berwatakan ahli syurga....
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2019 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 24-6-2019 08:50 AM
Dah knp pulak...elok2 kan da damai...ni la kot yg kupu2 ckp...dia malas nk hdap drama apak n omakn ...

Harap hubungan anak-bapa elok2 aje la.. Dah lama kot drama ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya rempanan si kupu2 membuahkan penamat yg indah buat keluarga nie
Mungkin apak n omak tiri baru sedar khilaf diri dan memilih untuk MOVE ON dan berdamai...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 06:01 PM | Show all posts
mixed replied at 24-6-2019 10:21 AM
mak tiri nya dah repost kt ig sheol kan elok jah tu

nabila nampak gemuk betul....yg dia berlakun drama dia kena dera dengan ex yg berlakun kat negara australia klu tak salah...ada laki che ta...masa tu badan dia cantik betul...muka pun sexy rambut dia...sekarang da nmpk kepam betul...mcm mana pengarah nak amik jadi heroine..?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 06:09 PM | Show all posts
ira_229 replied at 25-6-2019 06:01 PM
nabila nampak gemuk betul....yg dia berlakun drama dia kena dera dengan ex yg berlakun kat negara  ...

sblm dia gugur mmg sheol dah kurus blk
masa drama kamar kamariah mmg saje dia kasi gemuk
nk npk ibu pd anak 3
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Last2 mak tiri game kan si anak tiri. Mak tiri buat blunders, kumpul ramai haters kendian masuk zone recovery. Harap mak tiri hentikan berebut attention dari anak tiri ting tong
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 11:42 PM | Show all posts
doakn mereka yg terbaik saja
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 09:32 AM | Show all posts
propa je kot selama ni..ada dengar cerita mak tirinya dgn abil mmg berkawan baik je sebelum ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.072692s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list