Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
34285
View
466
Reply

Case closed: Abil, Mak Tiri & Amy Search Berdamai #416 #428

[Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-6-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg lps mngkn amy dan norish nk jdkan pengajaran.skrg caption norish tu yg abil terasa dh kenapaaaaaaaaa...dia yg buat apak dia sebenonya..ko nk apak ko..ko g jmpa dia..ni ko jmpa tp mata ko gaya tubuh ko kekwat..jadahnya.merendah diri xkalah abil..xkalah..mlh ko mewah lg nilai dimata Allah..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 17-6-2019 03:34 PM
Mak tirinya edit lg caption.

Siap dh delete segala video kat igs psl surprise birthday dia semala ...

Apsal muke ank mereka ni mcm d pksa2 je semua untok brgmbr..hahahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian abil. semoga berbaik dgn papa
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sitisitu25 replied at 17-6-2019 07:15 PM
sptt nya sbg manusia xkisah la mak tiri ke sapa pun..rendahkan la ego tu..si amy tu dah sah2 la laki ...

Lahhh..sblum2 ni pn abil dah ckp.dia da cuba berbaik ngn apaknya...byk kali dah..tp MT tu tak suka..mcm2 dihsut apaknya...sampai abil ckp dia taknk apaknya kena lalui la drama2 di usia emas ni...maybe MT ni pnah ugut nk bwk lari anak...cerai..thts y abil undur dri...knowning abil ni,dia jenis tebal muka...kalau suh dia berkampung dpn umah apaknya pn,dia sanggup...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
I is team abil..
Kes2 mcm ni la nant bila dh tua ddk kt rumah org tua mengadu kt media ckp anak2 x kenang budi, x nk melawat..padahal ms muda cm ni la ko biarkn anak ko x terurus ddk kt umah org lain padahal bpk sndri idup lg..
Abil jd mcm ni sbb dia nk kn perhatian dr apaknye..tp apakan daya apaknye bangang jgak
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Hayyo nmpk kan ade org rindu ayah die. X kesian ke korang. Dari kecik lagi abil ni bersabar demi ayahnya. Luahan dia tu sket berbanding rindu kt ayah dia tu. Aku doakan ayah ko lembut hati dan jumpe ko abil.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab  apanya mak tirinya hilang abil jmpa paknya?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Team abil all the way
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
mizZue replied at 17-6-2019 08:34 PM
Yg lps mngkn amy dan norish nk jdkan pengajaran.skrg caption norish tu yg abil terasa dh kenapaaaaaa ...

Setujukkkk ngeri betol dgn ank tiri camni
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian lah Abil ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak je mak tiri baik, tp banyak jugak mak tiri busuk ati. Dgn anak somi pon nk jeles, nk kasi gado. Thats why aku lebih purcaya ned laki nora dr si haplin, lebih sokong abil dr omak tiri eh
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Team Abil
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
aku pernah jumpa amy dgn bini dia masa tu meeting sbb amy jadi one of our performer utk event kteorg . meeting tu mmg aku yg deal start dr awal sampai habis n serious talk amy ni kan sgt la humble baik lembut je mmg rasa mcm teruja gila jumpa legend mcm dia tp control lah jugak sbb taknak nampak over excited tpnya bila cakap pasal qasander ni awal2 nampak mcm ok tp dia ni mcm ada senyuman sinis pandang org atas bawah plus pd pandangan aku waktu tu dia mmg control amy gila2 .. bila deal mcm ada part kita mintak nyanyi extra 1 lagu amy akan ckp ok ok tp bila bini dia buat muka terus muka amy berubah dan mcm biar bini dia yg berckp .. tp cerita ni dah lama la sbnrnya tp habis kat situ jela dan bila timbul cerita mcmni rasa betul la bini
amy ni queen control .. sekian
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Walau macam mana pun abil ni, takkan la ayah dia takde langsung sekelumit rasa sayang? Anak kandung kott.. Bukan anak angkat. Nnt bila dh mati, anak jugak la yg diharap doakan kita
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Darah daging kau ni amy, nape la kau layan dia macam sampah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
silampumeja replied at 17-6-2019 04:27 PM
siannya dapat ayah mcm amy ni... tahu nikah kawin je tapi hubungan tak terjaga...
sampai anak bini  ...

Bagus la ur mom. Mak tiri abil ni appearance dh nampak baik tp boleh pulak nak pisahkan hubungan ayah-anak. Takde pulak dia fikir dosa pahala pasal tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
gam_gajah replied at 17-6-2019 05:06 PM
apa yg abil alami ni sebijik macam apa yg anak i alami
anak i dah 2 thn tak jumpa langsung bapaknya ...

Dia pura2 lupa agaknya yg hubungan ayah-anak ni takkan terputus sampai bila2. Dasar bengong dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduh. Lakinya dah kena nasi kangkang ke. Hal anak dgn bini pun x reti nak selesaikan. Dayusnya.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
chicozinn replied at 17-6-2019 11:49 AM
si amy jadi bapak/laki pon tongong..ptutnye ko kne bertegas psal bini ko ni bukan biarkn je anak ko  ...

hahahahhahahha part weewitt tu tak menahan
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Any sepatutnya bertegas la. Ni Amy pun ikut here ckp bini tu tak jumpa abil. Anak kau kot, nak takut apa. Pi je lah jumpa. Haishhhh.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077598s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list