Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
30606
View
466
Reply

Case closed: Abil, Mak Tiri & Amy Search Berdamai #416 #428

[Copy link]

Author: kakasotong2    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-6-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by kakasotong2 at 23-6-2019 08:03 PM

Hello semua.

Harini meols rajin pulak follow kisah feud antara Abil & mak tiri busuk hati sheols.

Kisah nya bermula apabila semalam Abil wish her fathers day note untuk Amy search.

Screenshot_2019-06-17-10-28-06-1.png Screenshot_2019-06-17-10-28-26-1.png

Dan pd hari ini mak tiri saiko sheols up post dekat ig acah2 suci zuhud dengan caption alim nya mengatakan yg Amy xsambut fathers day kononnya.

Posting berunsurkan provokasi terhadap Abil dengan harapan Abil sakit hati?

Screenshot_2019-06-17-10-11-35-1.png

Dan sebentar tadi Abil dah pun menjawab balas kenyataan berkaitan posting mak tiri sheols iteww.

Screenshot_2019-06-17-10-41-15-1.png
Screenshot_2019-06-17-10-41-27-1-1.png



So marilah kita membawang!!


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-6-2019 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Untuk perhatian & topik bawangan.

Makcik norish sudah pun meng-edit caption beliau di ig sebentar tadi.

Dan telah pun selamat ditutup komennya diruangan post tersebut.

Katanya dah 3x edit caption?



Screenshot_2019-06-17-10-14-11-1.png Screenshot_2019-06-17-10-11-35-1.png Screenshot_2019-06-17-10-20-52-1.png
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
So pprt abil...dalam ko wish apak ko...ko tuduh jugak mak tiri cuba pisahkan ko dgn apak ko...mak tiri pon satu cunning..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
So apa peranan Amy Search sbg Ayah dan Suami dlm hal ni?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok,  another hot gossip after Dukun vs Ratuboh dah come to an end..

Grab samprit susu sekarang..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 10:54 AM | Show all posts
dalam hal ni i team abil
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 10:55 AM | Show all posts
hurm macam2...kadang hati kita ni lupa...nak tutup aib sesama sendiri..semoga allah melindungi kita semua
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Benci aku dgn amy ni.  The real pondan.  Safiey ke sajat pun xde pondan cam amy ni.  Dayus.. Pengecut smua ada kat dia.  Yucks.  Tampo kan jela bini br ko tu.. Bg dia ada akal.  Ni ko nangis2 terhegeh2... Sanggup buang anak.  Dahla mmg dr dulu ko. Buang nabila tu.......
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 10:56 AM | Show all posts
....kan dh ado topik ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 10:58 AM | Show all posts
jalfa replied at 17-6-2019 10:51 AM
So pprt abil...dalam ko wish apak ko...ko tuduh jugak mak tiri cuba pisahkan ko dgn apak ko...mak ti ...

betul....i pun pikir yg sama....diam ajalah jadi classy...ni nak menjawab...anggap je post mak tiri tu ditujukan utk orang lain...
ni nak membalas...sampai abang jamil mampos pon benda tak selesai...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-6-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Amy konservatif katanya xsambut perayaan gini.

Tapi buat surprise sambut birthday party bini pulokkk.

Norish arrange birthday surprise party sendiri?

Sendiri beli kek? Sendiri tulis happy birthday?

Lepas tu buat aksi terkejut bila kena surprise?

Boleh cekidaut igs qasander

Screenshot_2019-06-17-10-56-27.png
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
I team abil...nape la maktiri die wat gitu yek
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:06 AM | Show all posts
hapa masalah maktiri nabila ni, sampai nabila nk jumpa bapak sendiri pun dia insecure??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-6-2019 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Dan komen2 yg meols sempat SS before ruangan komen post mak tiri tu ditutup.

Oleh sebab banyak sgt kecaman. Sampai dah xleh nak cover lg. Pusing punya pusing sampai berselirat last2 edit caption.

Hebat acik bawang bab2 gini

Screenshot_2019-06-17-10-18-44-1.png Screenshot_2019-06-17-10-19-20-1.png Screenshot_2019-06-17-10-14-42-1.png Screenshot_2019-06-17-10-12-54-1.png Screenshot_2019-06-17-10-14-26-1.png
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian aku tgk abil. Tpi aku xtau la citee disebalik kenapa norish ni benci sgt kt abil.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-6-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 17-6-2019 10:52 AM
So apa peranan Amy Search sbg Ayah dan Suami dlm hal ni?

Ayahnya ada post something ceramah pasal kisah mak ayah ni.

Tp meols cek td dah delete pulak post tu.

Tp kat igs Abil ada sheols letak.

Screenshot_2019-06-17-10-46-31.png
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian abil... hanatnya qasander ni!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:17 AM | Show all posts
kakasotong2 replied at 17-6-2019 11:11 AM
Ayahnya ada post something ceramah pasal kisah mak ayah ni.

Tp meols cek td dah delete pulak po ...

tah2 mak tiri from hell yang post
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:20 AM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 17-6-2019 10:52 AM
So apa peranan Amy Search sbg Ayah dan Suami dlm hal ni?

btul la tu..dia ditengah2..kena tangani masalah dgn bijak..kalau boleh satukan balik 2 org kiri dan kanan dia berbaik semula
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 17-6-2019 10:56 AM
Benci aku dgn amy ni.  The real pondan.  Safiey ke sajat pun xde pondan cam amy ni.  Dayus.. Pengecu ...

Hahahaha kan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086354s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list