Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1596
View
15
Reply

Zamani Dah Berpunya! Umum Ingin Bertunang Dengan Gadis Pilihan

[Copy link]

Author: bawangkecik    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-6-2019 10:31 AM | Show all posts |Read mode
Foto: IG


Siapa yang tidak mengenali artis lagenda kita, Zamani Slam yang namanya semakin meningkat naik setelah menyertai Gegar Vaganza tidak lama dahulu.

Popular dengan lagu hits seperti Kurnia dan Gerimis Mengundang semalam telah mengumumkan bakal mengikat tali pertunangan dengan gadis pilihan hatinya. Siapakah agaknya ya gadis pilihan Zamani?




Juliana, gadis yang mencuri hati Zamani
Ketika diwawancara Harian Metro, Zamani berkata hatinya yang dulu kosong kini sudah berbunga dengan cinta. Zamani, 48, mengumumkan bahawa gadis tersebut bernama Juliana dan lebih mesra dipanggil Julie. Menurutnya lagi, Julie sering hadir ke konsert Gegar Vaganza untuk memberikan sokongan terhadap beliau.


  



Penyanyi tersebut memberitahu masih tiada lagi tarikh muktamad untuk melansungkan majlis pertunangan tersebut dan berharap peminat mendoakan yang terbaik dan agar segala perancangan berjalan dengan lancar.


Tak payah tunang, kahwin je terus
Netizen ternyata gembira dengan berita tersebut dan menyarankan supaya Zamani bernikah terus tak perlu majlis pertunangan kerana umurnya yang semakin lanjut.







Diharap semuanya berjalan dengan lancar. Tahniah ya Zamani dan Julie! -CARI

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 10:40 AM | Show all posts
berani bertunang dgn emmmm...biar betul, bagi plak parent ko
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah lahhh...walopunnn
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Sekufu kata nya...biarlah...arap lpas ni jgn diulang lg kesilapan lama
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:13 AM | Show all posts
Bukan dah ada thread yg sama ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 17-6-2019 10:40 AM
berani bertunang dgn emmmm...biar betul, bagi plak parent ko

udah ngekor belas2 thn kawinkan jelah...tp kawinnye xtaula bila kan..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:13 PM | Show all posts
aku tgk dia ni nk bejln pon ssh
moga kekal akhir hayat
aaminnn
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 05:27 PM | Show all posts
Meiizu replied at 17-6-2019 10:40 AM
berani bertunang dgn emmmm...biar betul, bagi plak parent ko

parent pompuan tu ke? mak nya dah meninggal dunia pun
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kt mana nk tgok gmbo si bakal tunang die ni eh?
dr zman gv aku tak jumpa2 gambo nye
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 05:35 PM | Show all posts
dari fans terus jadi bakal isteri. tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ehhh beraninya ko nk nikah dgn zamani ni...tak takut ke dia mendadih balik
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde gambar bakal tunangnya ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 17-6-2019 05:28 PM
Kt mana nk tgok gmbo si bakal tunang die ni eh?
dr zman gv aku tak jumpa2 gambo nye

ni ha chuols pict bakal tunang nya...ni pict paling latest tau event bebaru ni...ala kalau nak senang semua hjg jari..google aja 20190618_001800.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Umum nk btunang tapi tarikh pun xde...lol
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 01:49 AM | Show all posts
mudah2an lah tp tak bgt tarikh tunang..mungkin nnt buat
utk family jer kot..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana gambo juliana nya sapa ada kasi la share nak nengok
#juliza #zamana
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
6.030290s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list