Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5155
View
70
Reply

Fadzil Zahari Bongkar Aktiviti Songsang Pelajar IPT

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-6-2019 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
IPT mana tu? Kolej Perindu UiTM Shah Alam lettewwwww...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hangdenim at 17-6-2019 08:19 PM

Sapie & pezrul berwajah jambu? Lambetttt lagi. Muka kemahen jantanz leluhur lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh x nak ckp sesuatu...budaya jolok belakang mmg berleluasa...tambah yg duduk asrama..true story....kawan aku..masa sekolah rendah asli jantan..jaguh berlari..then dpt result upsr bagus dan kerana atlet so dpt asrama...comel orgnya...abg senior tgk suka....dan jadi lauk...mula2 dia x suka kena tala tp lama kelamaan suka..then skrg dia lelaki boleh pumpuan pun boleh...andai kata dia xkena tala....mgkn dia xkan suka lelaki...bukan nk salahkan asrama tapi bila mlm hari warden tiada...yg jambu mmg jadi lauk....aku merapu kann tapi aku teringin nak bercerita pasal ni...sori
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
X yah dibuat filem lgbt ni...femes sgt nnt diaorg
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
knp watak ustaz?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 17-6-2019 08:08 PM
IPT mana tu? Kolej Perindu UiTM Shah Alam lettewwwww...

Sah2 la. Mana lagi. Sutun 2 pon shot kat situ dolu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:13 AM | Show all posts
kalau setakat tunjuk lelaki lembut minat kat abang senior kat ipta,lepas tu insaf lepas kena tarbiah ala2 arqam dengan ustaz,baik ko simpan je lah skrip cite  ni.

baik ulang tayang je drama sutun 1,sutun 2 tu lagi best tengok butang jadi org klate karaoke lagu ning dlm toilet
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:13 AM | Show all posts
cerita sutung 2 tu, mula2 ingat ungku ismail suka kat hadek....rupanya cuma gunakan hadek utk pikat wann sharmila.

walhal masa bersama hadek tak ada pun dia tanya tentang wan sharmila...sentap
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:17 AM | Show all posts
film bukak api karya osman ali dah lama buat tentang golong lgbt ni.
pelacur nyah bernama jelita yg sgt di cemburui oleh nyah2 lain.
siap tunjuk lagi adengan dorang ngeseks.
guna tisu toilet tu je lap

iols inesen sgt time tengok tu.disebabkan perasaan ingin tahu yg tebal,iols gagahi jugak tengok sampai habis
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:19 AM | Show all posts
putehkundor replied at 18-6-2019 12:13 AM
cerita sutung 2 tu, mula2 ingat ungku ismail suka kat hadek....rupanya cuma gunakan hadek utk pikat  ...

kan sis!kesian adik lari2 dalam hujan bawak payung pink sambil pegang bunga utk wan sharmila

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
jejaka_hensem replied at 18-6-2019 12:19 AM
kan sis!kesian adik lari2 dalam hujan bawak payung pink sambil pegang bunga utk wan sharmila ...

i suka abg khalid, dgn ponen gemok yg nyanyi lagu ning tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:52 AM | Show all posts
putehkundor replied at 18-6-2019 12:42 AM
i suka abg khalid, dgn ponen gemok yg nyanyi lagu ning tu

sama sis!
iols memang tertunggu2 abg khalid tu keluar.kelakar betul heshe
nanti nak layan balik sutun ni


Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa nk jd la mnteri2 yg disanjung pun lgbt lpstu kerajaan bru pun pro lgbt....
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 05:57 AM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 17-6-2019 07:54 PM
meols terbaca kat mana ntah.... citer ni nnt tyg kat RTM ... menyentuh pasal isu ustaz dok liwat ana ...

haha.. dh agak.. dlm byk2 kes lgbt.. dia pilih kes semburit ustaz tahfiz.

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 08:25 AM | Show all posts
putehkundor replied at 18-6-2019 12:13 AM
cerita sutung 2 tu, mula2 ingat ungku ismail suka kat hadek....rupanya cuma gunakan hadek utk pikat  ...

ungku mail masa dlm drama tu very helok ..mmg gaya abam2 senior sgtt.... taste jua....lagi2 masa main netball/basketball dgn hadek...pakai singlet hitamm lagi ...tp skrg haukkk kepammm sudehhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 09:35 AM | Show all posts
alahai xyh la susah2 buat filem.....buat telemovie je la....
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 17-6-2019 10:33 AM
Adakah bakalan sendu macam cerita dua alam arahan dr romzey?

Haloooooooooo pelem tuh masuk holiwud dekkk
Lepas ni Dr cendawan rozmey nak buat pelem ambik Pamela Anderson plak jadi heroin ko mampooo
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 18-6-2019 10:22 AM
Haloooooooooo pelem tuh masuk holiwud dekkk
Lepas ni Dr cendawan rozmey nak buat pelem ambik ...

Serious ke sampai ke holiwud sana??? Kawan aku sanggup beli dvd tu, yg ori lagi. Sebab dia cakap cerita hantu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
noell replied at 17-6-2019 12:41 PM
tak jugak sis banyak filem2 autobiografi dibuat dlm format filem pakai environment facilities file ...

Filem memang sinonim dengan tayangan di panggung wayang. Tak kira lah kualiti cerita tu mcm mana. Ada je filem yg kualiti dia teruk masuk panggung wayang, ada je telefilem yg kualiti setanding filem tapi masuk tv je. Dan jangan tak tahu ada filem yang kos pembikinan dia jauh lebih rendah berbanding kos pembikinan telefilem.

Telefilem sebenarnya perkataan berasal daripada televisyen filem disingkatkan jadi telefilem. Jadinya wartawan yg menulis ni mungkin Bahasa Melayu dia cukup2 makan atau dia x byak vocab yg dia tahu.

Bg saya, penggunaan perkataan sangat penting dalam menyampaikan satu2 berita supaya org tak salah faham. Cthnya mcm ni la. Ramai confuse filem ataupun telefilem.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 17-6-2019 07:54 PM
meols terbaca kat mana ntah.... citer ni nnt tyg kat RTM ... menyentuh pasal isu ustaz dok liwat ana ...

i pasrah jah kalau disemburit fezrul khan ......
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
3.477918s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list