Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
8036
View
72
Reply

[Mari meneka] Siapa artis yang mencuri ni?

[Copy link]

Author: epuepy       Show all posts   Read mode

Post time 17-6-2019 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Pulak dah...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetiba ada syed saddiq...apa kaitan kes kecurian ngn dept dia?hmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ad_hoc79 replied at 17-6-2019 10:08 AM
kenapa dia minta bantuan menteri belia dan sukan

Kannn...apa kaitan ek???nmpk pelik di situ
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:16 AM | Show all posts
AmandaRollins replied at 17-6-2019 11:46 PM
Kannn...apa kaitan ek???nmpk pelik di situ

Konsep serumpun gitchew...
Ummah singa dgn yendon da ada wakil xkan msia nk brkecuali plop khuenn...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
YB Syed Saddik sila batal kan passport mamat ni dr masuk Malaysia.. sekian
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 02:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingin menempa nama dekat mesia kot retis indo ni. So petik la nama2 yang tengah up buat berita sensasi
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
aq percaya je kalau selebriti indo ni kol abg(exemma) si syed saddiq
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg boleh link sbb depa politician je... mungkin kenalan. I rase die kol je ss tanya apa patut die buat. Then ss suggest report polis.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 09:40 AM | Show all posts
thread ni lebih kpd speku pak muntri drp OKT....
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 05:48 AM From the mobile phone | Show all posts
motip pak muntri masuk frame.. iols is cannot brain..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
tigerads replied at 17-6-2019 10:36 AM
apa syed sadik buat kat situ??
apa hal lak masuk frame cerita ni??


Kan? Sampai menteri kbs pun terlibat. Brg hg hilang p ngadu kt menteri. Something fishy is going on here....klo tak pun, pelakon Indo ni amik kesempatan kes kecurian as a pretext nk jumpa ment. Kbs yg glamer kt indo tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:48 AM | Show all posts
toksah sibuk benda lain lah SS, focus kat KBS je. sadis aku tengok keadaan skrg ni.

si AA tu tak boleh ke blacklist je dia dari masuk malaysia? semak aku rasa
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:55 AM | Show all posts
kucingitam replied at 17-6-2019 09:18 AM
artis lelaki spore-tempa nama di msia- kelab malam =hmm...sapa lagi yang boleh dikaitkat kalau bukan ...

Alifffff Azizzzzzzzz
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067673s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list