Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10805
View
170
Reply

tahniah arbaiyah mengandung di usia 42 tahun..

[Copy link]

Author: ira_sindarella    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-6-2019 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
alhamdulillah...tahniahhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Abby n suami
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 09:54 PM | Show all posts
tahniah kerja keras
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 09:54 PM | Show all posts
Tahniah Abby, happy berpada2, makan tu jaga. Preggy diumur2 mcm tu risikonya tinggi. Apa2 pun semoga Abby kuat bawa baby & selamat melahirkan baby yg sihat.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Kak Abby dan Encik Jai.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah la sisterrrr
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah tahniah rezeki dpt baby lagi...jaga elok2
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Suchi at 17-6-2019 12:24 AM
NBM replied at 16-6-2019 09:54 PM
Tahniah Abby, happy berpada2, makan tu jaga. Preggy diumur2 mcm tu risikonya tinggi. Apa2 pun semoga ...


Umur 35 tahun ke atas risiko tinggi untuk keguguran berulang, perit mental fizikal kita nak hadap.Dulu ade sis tu sebelah katil iols umur  lewat 30an gaklah bila doktor ckp risiko nk gugur lg dia terus cakap tanak dh try pregnant lg.
Dia dah ade 4 ank pastu teringin nk berbaby kecil sbb ank yg bongsu dh besor tp keguguran plak harus trauma kan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 16-6-2019 09:17 PM
Taniah..kdg sian tgk lakinya bila bakyah asik bergabung dgn family memey/norman. Mcm sedih je xde an ...

Laki dia dah ada anak.. dari marriage yg lalu. Kadang2 anak dia ada dlm family gathering dorang.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 16-6-2019 10:11 PM
Umur 35 tahun ke atas risiko tinggi untuk keguguran berulang, sakit mental fizikal nak hadap.Dulu  ...

Risiko gugur lain, dpt down syndrome baby lain...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 10:17 PM | Show all posts
Tahniah sis abby & hubby
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah abby! Despite all those bad possibilities, i doakan semoga Abby selamat melahirkan ummat Muhammad yg sempurna anggota badan serta organ badan. Cerdas akal n fikiran. Yg mencintai Allah, Rasul n agama, bakal menjadi khalifah yg hebat. Yg bakal menjadi penghuni syurga Allah n saham yg menguntungkan ayahbondanya. Amiiiinnn
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 16-6-2019 09:41 PM
Biar betul arbakyah 42 tahun...mcm lebih je...

Btw, bukan ke laki dia tu ada anak dari bini dulu? ...

Ya ada.. diorg antar p ngaji ilmu agama gak
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah.. Congrats kak abby..
Rezeki dr Allah smpi waktu x terduga.. InshaAllah.. Semoga selamat sehingga melahirkan
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulilah.. Sheoll mmg teringin nak anak lagi dgn suami yg ini kan..berkat sheoll amik anak2 angkat, Allah bagi rezeki lagi.. Semoga kandungan sihat sampai bersalin nanti.. Aamin..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah abby...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 16-6-2019 09:17 PM
Taniah..kdg sian tgk lakinya bila bakyah asik bergabung dgn family memey/norman. Mcm sedih je xde an ...

Laki bakyah ada je anak sendri.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah abby..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 10:51 PM | Show all posts
Suchi replied at 16-6-2019 10:11 PM
Umur 35 tahun ke atas risiko tinggi untuk keguguran berulang, sakit mental fizikal nak hadap.Dulu  ...

gugur tu kalau baru2 rasanya mcm boleh handle lagi la, tapi kalau dah masuk stage 2 bulan ke atas tu mcm ngilu jer bila dengar orang gugur nih..aku tak pernah rasa keguguran, alhamdulillah tapi kawan2 ramai gak yg ada experience
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah, peknen lagi, tapi sheols miscarriage kan dulu anak ngan laki ni, ntah ingat2 lupa plak
To all TTCian, good luck & dont give up
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.072681s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list