Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16454
View
119
Reply

Umie Aida Dan Erra Fazira Akhirnya Berdamai

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-6-2019 02:47 PM | Show all posts
Pendapat aku laa dalam video tu maybelaa..  UA kata "setakat ini sajalah persahabatan kita"
dan dia terus nak peluk EF. Lepas tu EF macam terkaku dan dia macam buat tangan minta ampun dan gelengkan kepala but UA terus peluk dia.. Jadi itulah endingnya persahabatan mereka..

Pengajaran buat kedua-duanya..
UA pun dah cakap dia maafkan tetapi tak mampu berkawan semula
Begitulah berakhrinya persahabatan mereka yang kadang2 aku tgk mcm lgbt skit..  huhuhuh
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 03:41 PM | Show all posts
nafham replied at 16-6-2019 07:57 PM
Ratu check mate. Klu diam atau x mengaku, nnt makin byk her bitchy side expose. Nakntak nak terpaksa ...

takde yang nak kutuk laki dukun ke?laki dukun pun 2x5 apa keh keh keh.
aku pun tak suka dgn org politik sorang ni.



Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 04:10 PM | Show all posts
mok cun komen psl cari rezeki halal terus ratu sundel minta maap... walau dh berbaik kompom ratu sundel awkward jumpa team dukun....
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 17-6-2019 10:47 AM
ke mana tumpahnya perangai laki kalau tak membawak ke bini? tak gitu?

Gitohhhh!!

Yihhh sangat
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 04:08 PM | Show all posts
rase nyer netizen saje provoke blame dukun sbb nak dukun show bukti.. tp bagus dukun ni simpan motif gaduh... padahal netizen berjemaah serang dia.. tetap tak nak tunjuk bukti salah ratu yg ke3

banding ratu... bagi aku respect lagi kt dukun tetap jaga aib si ratu yg berkali2 tikam belakang
harap NO NO NO repeat kali ke 4
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
3x buat silap..
3x ef caras laki ua? Gila pa nk mahapkn lg. Elok ditapak kaki kan je ke muka ef
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
kejap nye baru nak panaskan popcorn keras
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
lolololo...dh berbaik ke???
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Forgive but not forget
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mixed at 19-6-2019 08:39 PM

Pandai play victim terus nitijen npk sheol suci baj debu. Dukun terusan di maki. Jgn makcun hilang sabar sudah abis di barai kan cite suci ef


https://www.instagram.com/p/By4psZXHuiS/?igshid=ezcqssq1hpg

  

Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 08:45 PM | Show all posts
Bagus la dah berdamai
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 11:17 PM | Show all posts

Baguslah tak ada sindir sindir .. muka pun happy jer.


All the best Erra.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 11:18 PM | Show all posts
Edited by DARSITA at 19-6-2019 08:38 AM
alam74 replied at 16-6-2019 10:47 PM
Pendapat aku laa dalam video tu maybelaa..  UA kata "setakat ini sajalah persahabatan kita"
dan dia ...



Aii pun syak wasangka bergitu juga. Dia tergamam ... tapi part itu lah yang dijaja oleh orang sebelah sanun.


Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 19-6-2019 08:38 PM
Pandai play victim terus nitijen npk sheol suci baj debu. Dukun terusan di maki. Jgn makcun hilang s ...

amboi erra punya PR kannnn terus sesuci embun pagi dan netizen pun bakalan melukakan isu ini
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 19-6-2019 08:38 PM
Pandai play victim terus nitijen npk sheol suci baj debu. Dukun terusan di maki. Jgn makcun hilang s ...

Okaylah ef dh move on. Kalau masing2 duk gaduh kat socmed  dikata x matang pulak. mereka dh buat haluan masing2. tutup cerita. so why bother bak kata Divo AA.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak suami ua di belakang lofa tu..maksudnya dah berbaikkah?
Screenshot_20190620-010634_Instagram.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 08:49 AM | Show all posts
rin78 replied at 20-6-2019 01:11 AM
Nampak suami ua di belakang lofa tu..maksudnya dah berbaikkah?

tajam mata uols ya
smlm ada tgk juga x pasan plk
lofa dtg rmh UA beraya
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala apa kes yg UA marah sgt tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
rin78 replied at 20-6-2019 01:11 AM
Nampak suami ua di belakang lofa tu..maksudnya dah berbaikkah?

Gaduh dgn ef jaa.idak dgn lakinya.kelihatan juga tok hans disitu lol
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 09:32 AM | Show all posts
nafham replied at 16-6-2019 11:57 AM
Ratu check mate. Klu diam atau x mengaku, nnt makin byk her bitchy side expose. Nakntak nak terpaksa ...

padu sangat ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.095760s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list