Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
29034
View
169
Reply

Umie Aida Dan Erra Fazira Akhirnya Berdamai

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-6-2019 10:45 AM | Show all posts |Read mode
Beberapa hari yang lalu Umie Aida dan Erra Fazira bergaduh besar diatas sebab yang tidak diketahui. Umie Aida meluahkan beberapa status berbaur kecewa dan terluka dikhianati oleh sahabat baik sendiri.


Foto IG: Umie & Erra



Terbaru, persengketaan kedua-dua selebriti ini akhirnya terlerai apabila mereka bertemu face to face semalam. Umie menerusi Insta Story memuat naik video ketika pertemuan mereka dan dilihat berpelukan dengan Erra.



  



Pada masa yang sama, beliau menyertakan kapsyen :-



"Semua salahkan aku kerana tak maafkan dia??? Ya Allah."






Menerusi video itu Umie berharap netizen berhenti membangkitkan kembali isu itu kerana dia tidak mahu menyakiti orang yang dia sayang.



  



Erra pun sudah mengakui kesilapannya dan telah membuat permohonan maaf buat kali ke tiga. Semoga semuanya baik-baik sahaja buat mereka berdua. -CARI





  
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:12 AM | Show all posts
kenapa tarikh di edit tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
rosasen: kenapa tarikh di edit tu

Sebab mulanya umi tulis 14/7/19.. silap date patutnya 14/6/19.. so dia edit dan upload semula.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak payah nak gaduh..berdamailah yg sebaiknya.. Kan @CiliPadiSedap
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Alaaaa. X best lah dh berdamai.. x meriah industri. Kita nk tgok dorang bergaduh lama sikit.. kalau boleh ada scene tarik2 tudung..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
drama je ni semua..ratu2 fake byk je slm industri..semua ini propa!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
febreze replied at 16-6-2019 11:40 AM
drama je ni semua..ratu2 fake byk je slm industri..semua ini propa!!

hahahha indeeed
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 16-6-2019 11:27 AM
Alaaaa. X best lah dh berdamai.. x meriah industri. Kita nk tgok dorang bergaduh lama sikit.. kalau  ...

kite perlukan adegan tarik rambut dalam kolam ala ritrud vs lisda
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Niyang rapik dan batu api seangkatan mesti kecewa.. penat team ua.. last2 ua kembali kepada ee.. whattttttttt..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama btl ratu2 ni..{:nose
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 12:24 PM | Show all posts
Jadi dah berbaik hadiah kereta mewah kena pulangkan balik ke tidak...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 saling memerlukan. Kalau x ade ratu dalam gambar nenek dukun, seperti nenek dukun bergambar dgn group ahli sihir. Geng2 lain semua muka menakutkan. Ratu jer penyeri nye. Nenek dukun plak, kalau xde dalam gambar group ratu, seperti ratu ni terlalu baik. X nampak bitch nye.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 12:31 PM | Show all posts
umbut replied at 16-6-2019 12:10 PM
Niyang rapik dan batu api seangkatan mesti kecewa.. penat team ua.. last2 ua kembali kepada ee.. wha ...

Blh kenal la mn satu yg bmuka2..
Yg dukmjadi batu api pun aib mujur org tak buka jer..

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh semuanya terlondeh, blh jd kawan baik lagi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 01:15 PM | Show all posts

"semua salahkan aku tak maafkan dia .. ya Allah"


So Umi maafkan Era sebab nak tunjuk dia hati tak jahat?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok laa tu dah berdamai...
Dah jgn gaduh2,bole duk semeja
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik2 tua gaduh mcm lawak pun ada.. Gasak korang la
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Jd dorang gaduh pasal apa sebenarnya? Janna nick dan shila rusly pun sya masi x tau. Siapa tau cuba bgtau?
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka diorang dah nak seiras dah.Berdamai tapi mungkin dah tak serapat macam dulu lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Umi ada reply comment yg dia dah maafkan tapi tak mampu berkawan semula
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.102587s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list