Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10771
View
154
Reply

Edisi Sudah Berpunya Dong : Zamani Umum Akan Bertunang

[Copy link]

Author: mizzmimi    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-6-2019 03:23 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by mizzmimi at 16-6-2019 03:25 AM

Zamani Sudah Berpunya

Ridzuan Abdul Rahman
mohamadridzuan@hmetro.com.my


PENYANYI Zamani Ibrahim, 48, mengumumkan akan bertunang dengan gadis bernama Juliana.

Zamani yang popular bersama kumpulan Slam menerusi lagu Kembali Terjalin, Tak Mungkin Berpaling dan Gerimis Mengundang membuat kejutan apabila mengumumkan perkara ini pada majlis Ceria Aidilfitri Bersama Zamani yang berlangsung di sebuah lokasi di sini petang semalam.

Program anjuran syarikat miliknya, ZIME Production yang disertai peminatnya turut dihadiri oleh anggota Slam serta penyanyi Ameng Spring.


Tepukan bergemuruh peminat mengiringi pengumuman dibuat sebagai tanda merestui pilihan Zamani.

Difahamkan Zamani sudah lama mengenali Juliana yang mesra dengan panggilan Julie.

Bahkan gadis cantik ini sering hadir memberikan sokongan ketika Zamani menyertai program Gegar Vaganza 5.

Dia juga antara individu yang kuat memberikan kata-kata semangat apabila Zamani berdepan masalah dalam kariernya.

Zamani ketika dihubungi bagaimanapun mengakui belum mempunyai tarikh tepat untuk majlis pertunangannya.

Masih belum dapat kerana kami masih mencari-cari tarikh yang sesuai.

Apapun saya mengharapkan restu peminat agar mendoakan perancangan ini jadi kenyataan dan majlis nanti berjalan lancar, katanya kepada Harian Metro.

Julie pula menyerahkan segala urusan kepada Zamani dan akur dengan perancangan yang dibuat.

Saya hanya mengikut sahaja. Baik pada Zamani, maka baiklah untuk saya, katanya ringkas ketika dihubungi.

Zamani kini tampil dengan single terbaru berjudul Aduh ciptaan komposer Faizal Tahir.

Artikel ini disiarkan pada : Ahad, 16 Jun 2019 @ 1:56 AM
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2019 03:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Frust ke happy? Gittuuu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 03:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Congrats zamani
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 04:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Happy dgr tp adehh..sehelai daun ajalah zamani ni.... ehehehhehe  terbyg2 pernh berbuka pose sama dgn dia..tgk dia minum air..nmpkle kurus nau nau air turun dgn pergerakan kerongkong dia..semoga zamani mengecap bahagia dia dan xnak dah terjebak dgn dadah lagi...u goo zamani....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2019 04:31 AM From the mobile phone | Show all posts
mizZue replied at 16-6-2019 04:14 AM
Happy dgr tp adehh..sehelai daun ajalah zamani ni.... ehehehhehe  terbyg2 pernh berbuka pose sama dg ...

Kalau minum air gluk2 pun nampak bergelombang kat kerongkong.. Ish meols taknak bodyshaming heols di benang bahagia ini..

Semoga pilihan hati abam adek ni akan menjaga abam adek dengan baik..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 04:33 AM From the mobile phone | Show all posts
I mcm nk kesian dgn perempuan tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 04:38 AM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 16-6-2019 04:31 AM
Kalau minum air gluk2 pun nampak bergelombang kat kerongkong.. Ish meols taknak bodyshaming heols  ...

I xlah nk bodyshaming dia..i pun hrp dia mengecapi bahagia dia selayaknya..mmg masa duk sebelah tuh iols seremmmm...smpai kurus sungguh dia..hrp bakalan kawin nnti..org umah jaga memolek..zamani sihat dn ceria..mana nak tau..naik berat semula ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2019 04:39 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 16-6-2019 04:33 AM
I mcm nk kesian dgn perempuan tu

Why uolsss?

Iols gugel pic juliana ni ingat nak tepek sini.. Sekali tepuk dahi iols..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2019 04:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mizzmimi at 16-6-2019 04:45 AM

Screenshot_20190616-043830_1.jpg

Lawa gak pilihan hati abam adek ne..

Ada yang tengah gigit jari ke tuh?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2019 04:44 AM From the mobile phone | Show all posts
mizZue replied at 16-6-2019 04:38 AM
I xlah nk bodyshaming dia..i pun hrp dia mengecapi bahagia dia selayaknya..mmg masa duk sebelah tu ...

Harap2 jagalah makan minum tu jangan dok melalok dah dedua neh. Ops tercaruts
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 05:15 AM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 16-6-2019 04:44 AM
Harap2 jagalah makan minum tu jangan dok melalok dah dedua neh. Ops tercaruts

Tang tu lah risauuu...masa tu mmg ada sorang perempuan yg jaga dia.awal kemunculan semula dia ni .masa tu dia bwh jagaan Pengasih mngkin .Sbb this lady xbagi dia suka suki bangun bergambo..I sbb meja sebelah dia dn meja pegawai penganjur..so mmg sambil telan ayaq liuq tgk dia teguk ayor..sorry zamani tau..i cuma jakun xpernh tgk org kurus nau mcm tuh..tp i bergambo dgn u tauuuu...walau u dh x sekacak zaman kegemilangan u dahh...ekekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 05:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mizZue at 16-6-2019 05:24 AM
mizzmimi replied at 16-6-2019 04:39 AM
Why uolsss?

Iols gugel pic juliana ni ingat nak tepek sini.. Sekali tepuk dahi iols..


Eh..ada di carian google..hebatnyaaa diaaa..awat tepok dahi uols..tepukle amai2  belakang kupu2.. ngeh ngeh

Eh...I terus google..okk..nk join tepuk dahi juga..tp doa yg baik baik ajalah..mereka dh lama kenal dn sanggp ssh senang sesama....semoga berkekalan lahh..Zamani ada sakit Skoliosis..jd hrp dptlah ssh senang sesama ya.

http://iniharipunyacerita.blogspot.com/2016/04/tahukah-andasiapakah-nur-juliana.html?m=1

Sedikit link utk kita kenal kekasih hati Zamani.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2019 06:05 AM From the mobile phone | Show all posts
mizZue replied at 16-6-2019 05:17 AM
Eh..ada di carian google..hebatnyaaa diaaa..awat tepok dahi uols..tepukle amai2  belakang kupu2. ...

Haa.. Daripada kita dok tepok dahi, meh la kita tepok amai-amai.. Hikhik.. Haah heols patutnya operate kan ritu pasal scoliosis tu.. Tak tau pecita dah
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 06:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga cik juliana dpt mnjaga abg adek dgn baik. Even xkn jd bambam sbb rangka abg adek ni kecik .atleast jd macam dulu pn dh ok
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 06:21 AM From the mobile phone | Show all posts
I ada byk soft spot kt zamani ni..xpernh masuk benang dia..tu i felik apoo abam adek itteww..nnti i study awat abam adek ni.maaf tauu..tp topik zamani nk kawin sob sobbbss iols..tgk balik pic i dgn dia masa tuhh..bergambo sama..ecehhh..feefeeling di subuh hari ni.ehh..iols tgh choti..so blhlah masuk porum jap mencemar duli.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian..umum nak tunang tp x de tarikhh...aku ingat ini cerita zaman jepon recycle balik.. all da best julie
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols salute kat juliana ni if sheols berjaya menggemukkan kembali zamani. Go go girl!
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah abg adek. Semoga bahagia selamanya
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 08:37 AM | Show all posts
anony-mous replied at 16-6-2019 04:33 AM
I mcm nk kesian dgn perempuan tu

They all sekufu je...xyah kesian kan pompuan tu. Kena tangkap pun sama2
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 08:44 AM | Show all posts
Zamani ketika dihubungi bagaimanapun mengakui belum mempunyai tarikh tepat untuk majlis pertunangannya.

Masih belum dapat kerana kami masih mencari-cari tarikh yang sesuai.


Tak best jer bunyinya...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088490s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list