Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
5501
View
46
Reply

[Politik] TTKM Kantoikan Jemin Ali Lagi

[Copy link]

Author: safriehalim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-6-2019 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by safriehalim at 16-6-2019 12:18 AM

Eh, katanya kenal dari jauh sahaja. Ini ciapan siap tag member tu lupa nak padam ke bro?   https://twitter.com/AzminAli/status/477098159781326848
IMG_20190616_001117.jpg
IMG_20190616_001645.jpg
IMG_20190616_001703.jpg
IMG_20190616_001612.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 12:33 AM | Show all posts
hold hands...wakakakakakakkakakakakakakakakkakakaakaka

jijik bowdow...wakakakakakkakakakakakakakaakkakakakakakakka
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Ayat pun berbait gayah.  Saja kasi signal supaya macai2 spesis anak ikan ni berebut nak kat dia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 01:20 AM | Show all posts
Azwan Ali yang pondan tu lagi lurus dari Azmin rupanya.. haih
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahha! Kantoi jemin
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Budak2 yg die tag tu pun mesti sesuatu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 08:44 AM | Show all posts
Lagubestbest replied at 16-6-2019 01:20 AM
Azwan Ali yang pondan tu lagi lurus dari Azmin rupanya.. haih

hhahaha dem dis is funny
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 09:02 AM | Show all posts
ngaku je la jemin. pastu takyah up foto pakai jubah kat fb lagi. jijik sial tgk kemunafikkan kau.

Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa nk jdlah
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
sitinew replied at 16-6-2019 09:02 AM
ngaku je la jemin. pastu takyah up foto pakai jubah kat fb lagi. jijik sial tgk kemunafikkan kau.

...

Kena banned lagi ke kau laba? Pelik la aku dgn mod ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
sitinew replied at 16-6-2019 09:02 AM
ngaku je la jemin. pastu takyah up foto pakai jubah kat fb lagi. jijik sial tgk kemunafikkan kau.

...

Kena banned lagi ke kau laba? Pelik la aku dgn mod ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
masa buka aib org lain x hengat kan..skrg Allah buka aib ko
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:37 AM | Show all posts
Kurex replied at 16-6-2019 11:31 AM
Kena banned lagi ke kau laba? Pelik la aku dgn mod ni

sebab si @Maideen.  pariyah bodoh tu koyak mental nangis2 repot kat mod sebab kena maki dgn aku tiap hari

bahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 16-6-2019 11:31 AM
Kena banned lagi ke kau laba? Pelik la aku dgn mod ni

baru masuk ci ke dik..tak payah pelik kalau mod sentiasa ban lava
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 16-6-2019 11:40 AM
baru masuk ci ke dik..tak payah pelik kalau mod sentiasa ban lava

Dulu aku pakai nick lain. Dah lupa password dah. Aku pun tau keje mod mana. Tapi aku tak tau sampai macam tu sekali asyik kena banned je
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 16-6-2019 11:46 AM
Dulu aku pakai nick lain. Dah lupa password dah. Aku pun tau keje mod mana. Tapi aku tak tau sampa ...

ada la tu sebab nya dah kalau setiap mod duk ban dia je..bukan mod yang pelik, dia la yang pelik
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Betullah orang kata internet never forget
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila bc comments or sharing kt sana..rs sedih pulak..apa nak jadi kt msia ni. X mau lah Allah laknat kita mcm sodom n gamorah
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
erk sesuatu la pulak tweet tu. dulu takde org pikir apa2 ke bc tweet mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian simpati
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096221s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list