Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
779
View
12
Reply

[Tempatan] betul ke?? korang puas hati ke??

[Copy link]

Author: sititi       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-6-2019 11:35 PM | Show all posts |Read mode


sekarang kunyit tsepaketg berapa rm??






Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Rakyat yang dimaksudkan ialah cina, dan india sahaja..

Termasuk la melayu gay..

Sebab dorang ni je yang tinggal sokong PH nih
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 11:45 PM | Show all posts
takkan nak komplen..malu la..dah depa ni jugak suara majoriti yang tukaq kerajaan...semburit la hangpa...wakakakakakakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 11:45 PM | Show all posts
woiii @FanTasyCreaTioN , apsal kau tutup thread jam kat jari tu??

jam omega tu.

ada kena mengena dgn isu semasa semburit tawww

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 11:48 PM | Show all posts
sitinew replied at 15-6-2019 11:45 PM
woiii @FanTasyCreaTioN , apsal kau tutup thread jam kat jari tu??

jam omega tu.
Kata tadi
tarak isu pun

saja nak bagi kau kerja

bahahaha




Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 11:50 PM | Show all posts

dah tu, kau sentap??
bahahaha



Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 11:51 PM | Show all posts
sitinew replied at 15-6-2019 11:50 PM
dah tu, kau sentap??
bahahaha
sentap menda

dah dah g la nyembang ngan kawan abang tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 11:53 PM | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 15-6-2019 11:51 PM
sentap menda

dah dah g la nyembang ngan kawan abang tu

1000 kali lagi syiok dari sembang dgn budak mentah cam kau

bahahaha


Comments

hahaha dah agak dah  Post time 15-6-2019 11:54 PM
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Barang mahal dari sejak mula ph naik..makanya dh eathun ini brg mahal jadi biasa..sbab tu org tk bunyik. Bising pon dpt apa. Majoriti gorceris naik 30-50% dari harga sebelum. Like daging biasa hrga sbelum rm28 lepastu rm36 is normal already. Dtudjexkrjcj jer
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 09:03 AM | Show all posts
rospinki replied at 16-6-2019 08:59 AM
Barang mahal dari sejak mula ph naik..makanya dh eathun ini brg mahal jadi biasa..sbab tu org tk bun ...

comel la awak ni bila marah


Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 09:15 AM | Show all posts
so far aku berpuas hati sahaja

harga minyak masak pun dalam rm16-rm17 untuk 5kg

jauh berbeza ketika zaman barisan nasional dulu
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 09:18 AM | Show all posts
Edited by Knights at 16-6-2019 09:21 AM

beras cap rambutan 10kg pun rm23 je
jauh berbeza dengan harga zaman barisan nasional dulu
minyak sawit pun rm16 per 5kg
jauh beza zaman bn dulu



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082867s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list