Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11429
View
154
Reply

"Ada Ijazah Tapi Duduk Terkangkang Dalam Rumah"-Isteri Atu Zero Dikecam

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-6-2019 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Its ok to be a housewife. Apa masalah jadi housewife? Itu pilihan dia. Netizen ni punnnnn... Biorrrrlah dia. Dia ambik duit korg ek bila jadi surirumah???
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
tak kesah la dia ada degree skalipun.. at least dia pun membantu gak lakinya carik duit tepi jual kek lapis.. bknnya dia dok mengeram je kt umah besarkan buah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kihkih . Ade yg jeles lettew kena keje tlg suami
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls pon ada degree and housewife jugeks tapi takde maknanya duduk mengangkang jah seharian. Ni musti Netizen jeles, sebab deme kena keje takleh nak mengangkang kat rumah
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa yg mengata dia?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka ati die la nk kerje ke tak..idup die..die bhagia gitu..adoi gak..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
apa salahnya kalau ada ijazah dok rumah je.. laki dia mampu nak sara dia... kau hadooo..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku siap ada master lagi... duk rumah jaga anak masa kecik.... start last year anak2 semua dah masuk sekolah baru aku start bisnes aku sendiri, income aku lg banyak dr laki aku yg ada phd... rilek la netizen ni pun, life org lain2... apa yg korang sibuk hal rumah tangga org...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
dahlamadah.. replied at 16-6-2019 11:10 AM
usaha iols cari.. yg ni ye? kira ade la jugekk beg LV fepel

Cantiknya beg LV, i like
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Omg netizens pun. Ada mintak duit korang ke? Haih lah. Aku kalau boleh pun nak duduk rumah je. Lagi best dapat spend time ngan anak
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2019 11:48 AM | Show all posts
Biarlah dia nak dok terkangkang kat rumah pun. Laki dia boleh sara hidup diorang. Bukannya dia minta duit laki netizrn pun.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2019 10:44 AM | Show all posts
acik79 replied at 21-6-2019 11:04 AM
Cantiknya beg LV, i like

...kaaannn.. iols yg keje ni pun tadok LV fepel
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada ijazah sekarang ni bukan macam zaman dulu, kau pi tanya public berapa ramai ada ijazah, bersepah weh. So tak heran lah kalau ada ijazah duk rumah je, janji dia happy dah lah
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2019 01:21 PM | Show all posts
i'm a working mom,
ada masa rasa penat & nak benti kerja
tapi masih belum puas bakti kt parents & family,n selesa brbelanja duit sendiri,

to all housewifes out there, you guys re lucky,
anak depan mata 24hrs, rumah & suami terjaga, salute !

yg duk kecam tu diam laa..korang apa tau
kerja or tak, de dgree or tak, its her own decision ,
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi I surirumah la org paling untung.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.143576s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list