Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11461
View
154
Reply

"Ada Ijazah Tapi Duduk Terkangkang Dalam Rumah"-Isteri Atu Zero Dikecam

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-6-2019 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
aliamaisarah40 replied at 15-6-2019 01:52 PM
dah laki dia mampu tanggung dia. dia nak jaga rumahtangga dia. almost perempuan kalo ada phd skali p ...

kan..iolss pun dah lama jd SR kat porem ni. awal tahun lepas baru register bila tengok topik2 hangat d pagar.

nak kje laki x bagi, dia suruh duk je rumah.
mujur terjebak ngn porem laki x marah, ikut la katanya janji rumah masih t'urus
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Biarla dia nk mengangkang pun... boleh x netizens ni jgn perangai mcm rakyat indon
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 09:25 AM | Show all posts
netizen ni dah kenapa???
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
mne plak 'terkangkang' kan org tu meniaga kek lapis
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
At least dia meniaga kek lapis yg nmpk sdp itu..ada sesapa pnah beli x? N dia juga pndai menjahit baju..
Klu iols jd housewife, mati kutu kot hari2 lap habuk je reti
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 09:55 AM | Show all posts
Suami dia boleh tanggung.. Sibuk pulak depa ni bab2 ekonomi rumahtangga org lain. Ni mesti suami biawak hidup atau suami yg suruh isteri bekerja.. Jadi butthurt la.. Tgk isteri2 yg boleh dok rumah jaga anak2 tapi tip top suami sediakan semua.

Kalau aku bersuami yg boleh sediakan semua pun why bother aku nak gigih kerja? Baik aku jadi mem besar menghabiskan duit suami tercinta.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
ayat nak sedap hati sendiri, rasa bosan cium anak2

tantah merentan2 dlm group wa ckp letih, nak me time bagai

gaya ayat gini yg boleh jadi gaduh dgn working mom
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa yg komen teruk mcm tu. Sibuk judge life orang. Biar lah. Dia happy mcm tu. Bukan nya dia duduk relaks je. Dia jaga anak n amik upah cake lapis kot. Ramai je orang sekarang ada degree n jadi suri rumah. Dah husband dia mampu nak tanggung. N both of them lebih selesa jaga anak sendiri drpd bg orang jaga.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang ni dah ramai la orang ada degree yg duduk rumah jaga anak. Boleh ajar anak dgn ilmu yg ada. Ketinggalan zaman betul yg cakap ada degree mesti kena kerja tu. Lagipun kalau kerja pun tak semestinya gaji mahal. Dgn tak banyak peluang kerja lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 16-6-2019 08:03 AM
abes ko ingt org ada ijazah x blh jd penagih dadah, perompak, scammer, perogol dan lain2?


Eh choi! Weols cikgu2 tiap hari bertungkos lumus ngaja mahu stoden weols masuk U, doa kejayaan meka, bangga bila abes form 5 dapat masuk IPTA, ngko pulak merempan dengkikan rezeki orang laen, double chooooooiiii yah!

Helok la hada ijazah daripada jadik muntri takda ijazah!
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 10:56 AM | Show all posts
Assalammu'alaikum n selamat sejahtera.

Biasala tu mulut org.  Dorang fikir segala kerja2 rumah yg tidak menyumbangkan apa2 keuntungan material itu sia2 dan merugikan.

Cerdik, matang dan berilmu sungguh org2 yg berfikiran sedemikian.  Semoga kita semua tidak terjerumus dlm kejumudan yg berkekalan.


Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas tu kau hina pulak mak2 yg kerja. Apa beza kau dgn org yg hina kau??? Puiii
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:10 AM | Show all posts
Fly_over replied at 15-6-2019 01:57 PM
Meols tak bleh lupa hantaran dia kawen lawa gila ada hantaran beg lv purple.

usaha iols cari.. yg ni ye? kira ade la jugekk beg LV fepel
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 16-6-2019 11:00 AM
Lepas tu kau hina pulak mak2 yg kerja. Apa beza kau dgn org yg hina kau??? Puiii

khueeennn
aku tgk caption dia mcm sejenis bitter n gigih defend diri sendiri
padahal takde sapa kisah pun ko nk mengangkang ke apa ke
laki pun stakat atu zero jahhh
rileks la kan
lain la laki dia level2 boyfren dr amalina ke
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:15 AM | Show all posts
Mase I belajar dulu, ade sorang kawan.... cita cita dia nak jadi surirumahtangga berpelajaran
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:15 AM | Show all posts
..lantak dia la nak duduk umah ker.. nak keje membanting tulang ker..

'terkangkang' kat rumah dia sendiri pun kena kutuk.  kang 'terkangkang' kat luor kompem perbuatan terkutuk..

hai la donia...
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:21 AM | Show all posts
ingatkan real terkangkang... apelah bahasa budak2 la ni hahahaha bagus dia pandai baking, kek lapis sedap tu... terliur la plak
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku suspek dia mangsa makcik bawang kat uma mak mertua dia..hahahha..
Ok jah dgn kerjaya suri rumah..tp x perlu kot justify pjg2..hahahha..
Wanita berkejaya x boleh cium anak 24jam? Gagah betul nak cium anak 24jam..hahaha..aku mampu gelak jah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Rapz replied at 15-6-2019 08:27 AM
Iols setuju ngan quotes mcm nie...tq babe for sharing

Welcome sis..kalau suka simpan k..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Huii aku teringin nk tgk muka org yg mengata tu..pompuan jenis cmnela agknye..suka rendahkn pompuan lain..
Kalo aku jd atu sound sikit ke dorg, bini aku ko yg sebok knape
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
2.672972s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list