Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11445
View
154
Reply

"Ada Ijazah Tapi Duduk Terkangkang Dalam Rumah"-Isteri Atu Zero Dikecam

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-6-2019 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak..biarla dia ade degree tp nk ddk umah. X salah apa2 pun walau nak terkangkang sekalipun. Klu nak habiskan duit Atu pun, why not? Isteri dia. Pelik2 la manusia ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Apolah masalhnya dia nak jadi surirumah pun...aduilah korg ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Hello penyibuknya yg mencemuh tu. Ingat suri rumah tak sibuk ke. Suka sangat compare life dengan org lain betapa sendunya life korang eh
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 04:27 PM | Show all posts
missDollie replied at 15-6-2019 02:54 PM
Iols teringat qoutes yang ini..

Iols setuju ngan quotes mcm nie...tq babe for sharing
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Org sekarang...semua benda nak dikecam {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepandaian anak tu byk diwarisi dr kepandaian ibu. Maka xariklah bini yg cerdik...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen ni memang banyak masa terluang eh. Dok sebokla hal retis dari yang glemer glemer sampaila bini retis suam suam kuku cam atu nih.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 15-6-2019 01:45 PM
dia meniaga dari rumah, kumpul customer base.. anak dah besar sikit.... bole lantik ejen jual kek, b ...

Suka idea sis..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Lol. Biar la dia. Sbb lakinya mampu lgpun dia buat biz. Bukan duduk saja. Bukan mengangkang tu jenis macam duduk saja tak buat benda ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
netizen ni pun..tah2 korg lg terok dr bini atu ni..makpak masih beli lg bra spender korg wpun dh ade ijazah sekeping
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk jeles kn org dh kenapa..die keje la tp dari umah..ok la tu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini pelawak sendu pun nak di kecamnye memang netizen ni tak boleh tenguk orang senang gamaknye
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Busy body betul netizen. Ada dia minta derma utk sara hidup dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia mampu kot tanggung dia. Dia pun bisnes jg kan pandai cari duit. Ok lah tu. Bukan boleh bawak mati pon x guna degree tu janji jaga perihal umahtgga sdri sudah. Yg aku x paham netizen dok sebok hal degree dia tu dah knape? Mcm la dia pki duit korang bayar degree dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
by the way, jangan gadoh ngan dia ni.. aku pernah mengenali dia suatu ketika dahulu.. hahaha. dia jenis tak akan kalah.

by the way, family dia pun agak senang. dulu masa belajar uitm. aku naik bas rapid, dia dah drive kereta sendiri dan tak kawan ngan org org biasa.

apapun aku puji kesungguhan dia tolong laki cari rezki sendirik buat kek. dia ni dulu belajar fesyen uitm. pernah buat bisness fesyen. tp skrg tak tahu masih menjahit atau tidak. sebab byk buat kek je aku tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Lorrrr..kecoh je netz ni..biar ler dia nak keje ke,nak duk umah ke..better laa dia nak fokus kt family dia drpd terjebak dgn benda2 tak sihat kt ofis...at least family terjaga,dia pn hepi..

Lgpun dia pn ckp dia bt bisnes..better dia ni drpd instafamous y jadi pojaan warga net sbb kebodohan dorg..derrrrrrrrrrrrrr~
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 15-6-2019 01:54 PM
laki ko tu stakat atu zero jah.mcm terencat oun ada gak aku tgk
pompuan bodoh je nk rampas laki ko  ...

Laa dia ada ckp ke dia duk rumah tak kerja sbb nk jaga suami dia takut kena caras perempuan lain? Atu tu walau tak hensem... nmpk byk job jgk. Income not bad jgk tu. Dan jgn pandang remeh laki tak de rupa x de perempuan nak sis. Ramai tau perempuan suka lelaki yg pandai buat joke. Sedangkan tokeh jambu rupa mcm selipar jamban pun ada 2 bini. Eh ke 3 ya?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
laa ingatkan netizen bising psl pic dia dok tkangkang kat umah haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Buatlah yg terbaik untuk diri sendiri n family sis...usah dipedulikan negative vibes itu...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g replied at 15-6-2019 03:08 PM
terlalu rmi da pemegang ijazah kat msia ni. Silap2 org yg keje pam minyak tu pun ada ijazah. Kerajaa ...

Eh, helok la ramai rakyat berijazah banding jadik penagih dadah. Soooo negativeeee
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.095909s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list