Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
814
View
5
Reply

BLOGSPOT- macam mana nak post new posting ke blogspot dari iphone?

[Copy link]

Author: mistyQue    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-6-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
salam,

maaf tanya soalan ni. i dah lama tak update blog tapi i masih nak berblog. masalahnya i tak tahu macam mana nak buat posting baru di blog from iphone. pernah try beberapa kali. asyik tak jadi je. maybe kena pakai apps kot? ada suggestion tak nak buat macam mana? sb most of the time i pakai phone je. so sekarang blog dah bersawang. i nak buat facelift and update regularly.

thanks
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2019 11:46 AM | Show all posts
wassalam..

Blogger.com itu  ke?

cuba download application nama
easyblog for blogger.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 15-6-2019 11:46 AM
wassalam..

Blogger.com itu  ke?

ya.

saya dah bertahun tak update blog ni. sekarang nak update through phone lebih senang.

thanks
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 09:18 PM | Show all posts
mistyQue replied at 16-6-2019 05:37 PM
ya.

saya dah bertahun tak update blog ni. sekarang nak update through phone lebih senang.

oh ok hehe..cuba lah dulu

apa2 nak tanya,reply saja sini
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-6-2019 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 16-6-2019 09:18 PM
oh ok hehe..cuba lah dulu

apa2 nak tanya,reply saja sini

saya cuba dulu.

thanks ya .
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 01:03 PM | Show all posts
mistyQue replied at 18-6-2019 11:20 AM
saya cuba dulu.

thanks ya .

ok awak hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100540s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list