Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
100985
View
2208
Reply

(dukun vs ratu)ver. 2 UMI dah maafkan ERRA #1483 hug pic

   Close [Copy link]

Author: mixed    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-6-2019 02:59 PM | Show all posts
aah gila... kantoi laa sang ratu... ramai retis dah dtg backup

yg azza elite tu tak sedar diri... dulu dia pun rampas suami camelia... untung camelia kawin dato.. skrg duk london ade anak comeii.... azza smpi laa ni asek gugur walaupun kawin baru... baik laaa diam2 mulut tuh azza...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang ni sang ratu baik dengan sape je?

Pesanan penaja, untuk bakal bestfwen ratu, sila berhati2.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:02 PM | Show all posts
binipopeye replied at 14-6-2019 02:59 PM
aah gila... kantoi laa sang ratu... ramai retis dah dtg backup

yg azza elite tu tak sedar diri.. ...

camelia duk london ke skrg?
last jumpa dia tahun 2015
dia dtg majlis serah kunci rumah kat bangsar

anak2 comei

nenek sirih tu toksahla acah2 baik
sama ja kaki caraskan
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Mokni replied at 14-6-2019 02:43 PM
Nowa pom team umie.. Adakah ratu diboikot?

Nora mmg bff betty kan.. Harus la teamdukun
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 14-6-2019 02:34 PM
Gigih cari point please, usaha la sikit

Boleh bertanya.. Nak naik level 5 kene ada brape point ye
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:04 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 14-6-2019 02:48 PM
azza tu lupa ke dia pun sama pencaras

Yg mana 1...azza kunyah sirih atau azza kanada?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by coyote_ugly0911 at 14-6-2019 03:48 PM
C1k_J4h replied at 14-6-2019 02:54 PM
berjaya ratu play victim lg yach!

adekah dukun akan tunjuk segala bukti?


Dan2 ade yg komen "Ratu win!! Classy!!" Cik jah oiii... geram plk i...

Classy pungkoq dia... as usual, trus suci murni lps mintk maaf... yg dok kata knape x maki dato duka botox tu, mmg laaaa heolls pun slh.. tp klu ratu x melayan, heolls pun x pndg kot.. laki ni klu ade yg sua mknan kegemaran, laju jek dia... benda dpn mata, kt katil spital pun jd..


Oh i gerammm jugk x abis sbb kt bng 1st sbuk mintk nk spoonfed nama2 samaran, kt bng ni sbuk glabah nk kutip point plk...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by damian_lee at 14-6-2019 07:08 AM

Everytime ada thread hangat

Akan ada yang feeling thread police
Kononnya sebb soalan2 bimbo la thread panjang berjela
Pastu ada kata OT la sebb thread merempit

Pastu carut2 nuubis plak

Pastu berjela2 karangan yang post feeling thread police
And ada few plak menyokong and repeat benda sama

Seriously???

You just contributed the same
Xyah nak feeling thread police sangat
Bia jer momod buat keje
Kalau tak asyik tido jer momod tu sambil makan rendang lemang (habis lah kena potong kedit ngan momod)

Untuk tidak OT

Sisterhood umie aida ngan betty ngan erma strong gitchuu

Dorang ada bape adik beradik?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:05 PM | Show all posts
bmi replied at 14-6-2019 02:54 PM
amboi tingginya pagae mereka...hamba yang pass tingkatan 3 tak dapat nak merasa ambik spm tingkatan  ...

kann.. sama la kita. td tgk kelulusan tingkatan 3 blh memohon. sekali ptg sket terus naik kelulusan tingkatan 5
abis termanggu2 la lulusan pmr mcm kita ni..

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ratu memang dari dulu camni. Orang industri pun tahu who she is kan. Bukan secret lagi dah. Nak jadi ratu cantik dulu pun, dia sanggup buat apa saja. Cuma ratu sejenis lay low. Pandai cover n simpan. Dan pandai ambil hati media. Kalau sejenis kekwat, habis dah terlondeh. UA tu iols tahu baik sebab pernah ke rumah mak dia. Mak nya cerita UA tu nampak garang n bengis, tapi dia baik sangat dengan family n kawan-kawan. Dulu masa bujang, duit habis dekat family, bukan sejenis pakai branded stuff n berparti liar ni. Ni dah kahwin orka, okay la nak bergaya sikit kan. Tapi awat la hang camni ratu...umur makin tua. Tak lama lagi menopause.. bawak bawak la bertaubat
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Azza tu just jadi rebound relationship je bukanya x husband camelia tu nak sangat kat dia.. Camelia now dah kawin dengan dato yg kaya raya millionaire. I love camelia, sejenis classy buat hal sendiri
Back to topic I teamerra jua, face to face dia mmg lawo ya plus humble.. But harap dia jumpa lelaki yg boleh buat dia nak kawin and kaya raya of course
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:07 PM | Show all posts
Berkat kuasa mok cun trus sang ratu surrender...terbaik mok cun!
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:07 PM | Show all posts
erra ni dari zaman jd tunang sawi... dah berapa kali g singapore gugur baby... xtau kandung anak sawi ker anak hasil berniaga... sawi saja berskandal dgn arni nazira sbb si ratu asek kene booking si apek kayoo....

tp kan dah elok2 kawin dgn emran... masih nak berniaga jugek... alasan emran tak cukup kayooo.. tp ratu ni pandai cover.. dia takkan kawin dato2 ni sbb nak nmpk hati mulia... cuma nak duit harta... sape perasan erma fatima dah sound... 'pakai handbeg kete mewah hasil duit haram'... sampai ker idokkkk paham ker idokkk rakyat marhem sekalian huaahuaahuaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
coyote_ugly0911 replied at 14-6-2019 07:04 AM
Dan2 ade yg komen "Ratu win!! Classy!!" Cik jah oiii... geram plk i...

Classy pungkoq dia... a ...

Memang dia berjaya stay classy pun uolssss
Bukan semata2 nak puji dia
Tapi this is based on facebook komen statistic

Sheols berjaya menambat acik2 dengan imej itu

Sedangkan yang merempan dikecam

Sebb tu kalau nak gaduh ngan orang classy licik
Kita kena lebih classy and licik

Baca permintaan maaf dia pun tau yang dia ada PR yang bagus
Kalau tak
Takkan sampai skrg masih mewangi? Walaupun darkside banyak gila?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 14-6-2019 06:25 AM
Rumah baru!! Panas thread!!

I nak komen psl faisal N dgn sang ratu..

I bukan apa..

Faisal tu kaki record..

X memasal kita2 ni di saji kan video sofa biru pulak selepas adegan sofa merah!

Pen merah pen biru

U marah i sondol u!

Haaaaa...

Baru lah boleh challenge video haziq aka sepol 2.0...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-6-2019 03:09 PM | Show all posts
coyote_ugly0911 replied at 14-6-2019 03:04 PM
Dan2 ade yg komen "Ratu win!! Classy!!" Cik jah oiii... geram plk i...

Classy pungkoq dia... a ...

IG dukun kena serang dgn fan ratu
kt komen mokcun plg teruk kena serang

mmg sheol berjaya ramai ckp
humble sb minta maaf

hooi dia minta maaf sb takut mokcun
tunjuk bukti klu x malu la dia
sbg ppuan suci lindungan wartawan fonen

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:09 PM | Show all posts
damian_lee replied at 14-6-2019 03:04 PM
Everytime ada thread hangat

Akan ada yang feeling thread police

Kalo tk silap dorang ade 5 beradik 2 lelaki 3 pompuan....
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
boojaat replied at 14-6-2019 07:02 AM
Nora mmg bff betty kan.. Harus la teamdukun

Nowa pon takut oooiii nnt nenod di caras ratu kertu..

Baik opponent team sesiap!
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 14-6-2019 07:09 AM
IG dukun kena serang dgn fan ratu
kt komen mokcun plg teruk kena serang


Orang2 yang menyibuk converstion sesama kenalan
Sangatlah sampah yaaaa
Mcm x malu jer kannn?

Ibarat masuk rumah orang x dijemput
Tiba2 bagi ceramah

Koserr tau
Netijen yang mencapub
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Woi Aku dh baca sampai page 103.. p pagaq plak.. yg ni pon xmau pagaq ka.. pagaq p smua. Buat forum tp xmau bg org bc
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080469s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list