Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
101569
View
2208
Reply

(dukun vs ratu)ver. 2 UMI dah maafkan ERRA #1483 hug pic

   Close [Copy link]

Author: mixed    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-6-2019 02:48 PM | Show all posts
mixed replied at 14-6-2019 02:34 PM
KWN RETIS YG KAKI SUPPORT OR BATU API

azza tu lupa ke dia pun sama pencaras
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:49 PM | Show all posts
unguaurora replied at 14-6-2019 06:42 AM
Dato kepala dh segan tumbuh rambut tu pun nk direbut???

Rambut je begitu, tapi harta dia lebat

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:49 PM | Show all posts
kumpul kacang
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:50 PM | Show all posts
damian_lee replied at 14-6-2019 02:46 PM
Pencaras2 kt IG umie aida tu masing2 tak sedar diri
Feeling dapat laki tanpa mencaras

khen.. satu pun tak nampak carutan untuk kuda tua ua tu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:50 PM | Show all posts
kalau permission 5 nak kena kumpul bape credits?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
phalanx replied at 14-6-2019 02:46 PM
Kenapa thread satu lagi tu sampai pagar tingkat 5... Kalah bod kenamaan

Byk decode kat situ
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 14-6-2019 02:46 PM
Pencaras2 kt IG umie aida tu masing2 tak sedar diri
Feeling dapat laki tanpa mencaras


Kannnnnnnn? Yakin suci je semua yang duk batu api tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:51 PM | Show all posts
sokmogitu replied at 14-6-2019 02:31 PM
So Ratu cuba mencaras Tok Din Sosma dgn minta harta2 spt kereta viva dan handbag bonia lalu mbah duk ...

kelazzzz sgt summary ko nyah....
100 pages da beberapa baris jer ko wrap up kan...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Agaknya thread dulu kena pagar sebab banyak foromer bimbo sangat. Asik asik nak tanya soalan siapa kah si asam jawa ( sebagai contoh)
Orang dah tolong bagi hint dan clues, buat je lah CSI gunakan KBAT dan google. Bukan susah nak google pun. Sheesh. Last-last diletakkan terus siapa nama individu tersebut. Karang apa apa jadi, terkena balik kat kita semua.
Ini spekuan I lah ye.

Dah, lepas ni kalau orang bagi hint nama ke apa ke, pepandai lah cari gunakan clue. Tak yah expect spoonfeed sangat. Orang dah bagi clue dan hints tu dah cukup bagus lah tu.

Besides, kalau pun taktau sangat siapa gerangan individu yang digosipkan pun, tak pe lah. Tak affect kehidupan kita pun.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:54 PM | Show all posts
amboi tingginya pagae mereka...hamba yang pass tingkatan 3 tak dapat nak merasa ambik spm tingkatan 5....wahai min...kesian lah kami yang lapr lagi dahaga segala berita tentang sang ratu dan dukun....huhuhuhu

Ada ka yang senasib dgn saya...td syok ja baca page 85..pergilah solat nak bersihkan hati yang kotaor ni...tetiba masuk ja ..dah berpagar tinggi


Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:54 PM | Show all posts
berjaya ratu play victim lg yach!

adekah dukun akan tunjuk segala bukti?
please la tunjukk
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:55 PM | Show all posts

tahlaaa despite mcm2 citer buruk kuar psl erra, me still #teamerra
mybe sbb satu kebaikaan yg dia penah buat kt me dulu,
so me smcm ada soft spot tuk dia..

sbg muslim dan fan yg sayangkan ERRA FAZIRA,
meols doakan hidayah buat diaaa..

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:55 PM | Show all posts
serinegara replied at 14-6-2019 02:52 PM
Agaknya thread dulu kena pagar sebab banyak foromer bimbo sangat. Asik asik nak tanya soalan siapa k ...

Setuju.. tu belum lagi org yg asyik tanya benda yg sama nak kene ulang2
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:56 PM | Show all posts
sokmogitu replied at 14-6-2019 02:31 PM
So Ratu cuba mencaras Tok Din Sosma dgn minta harta2 spt kereta viva dan handbag bonia lalu mbah duk ...

sape bomoh axiata arena tu? hahaha pening pale nak decode. umah 1 xabe sbaca lagi..ni baru sempat terjah forum..tgk2 dah vol 2..aiyokk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-6-2019 02:56 PM | Show all posts

NAPE NAK PAGAR PAGE NOK
TAK ADA APA DECO PUN

cite psl dukun vs ratu jah
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:57 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 14-6-2019 02:48 PM
azza tu lupa ke dia pun sama pencaras

Azza caras sapa?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:57 PM | Show all posts
lajunya thread dukun vs ratu ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-6-2019 02:58 PM | Show all posts
C1k_J4h replied at 14-6-2019 02:54 PM
berjaya ratu play victim lg yach!

adekah dukun akan tunjuk segala bukti?

ya berjaya sheol
sb minta maaf pd umi
masih lg fan nya ckp sheol baik
umi yg jahat sb sebar kan aib sheol

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:58 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 14-6-2019 02:50 PM
khen.. satu pun tak nampak carutan untuk kuda tua ua tu..

yang bergaduh perempuan... lelaki byk untung
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp level 5 sian lh kt yg new ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.112622s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list