Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
101275
View
2208
Reply

(dukun vs ratu)ver. 2 UMI dah maafkan ERRA #1483 hug pic

   Close [Copy link]

Author: mixed    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-6-2019 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 14-6-2019 03:04 PM
Everytime ada thread hangat

Akan ada yang feeling thread police

Haruslah strong kan... Sebab dlm tred 1 bgtau punca fulus pun dr si botox.... Kalau dh xda botox, hilang jua la kemewahan mereka.. Ke tidak?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
babyhubby85 replied at 14-6-2019 03:20 PM
Sekarang niyang rapik pun kena maki... Tok dukun tak pening kepala ke tengok comment tu semua ramai  ...

Comment nya dah di turn off.. iols pun dah turn off nih xtau nk refer mana hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 14-6-2019 07:39 AM
Akak syak seswatuh sangat kat deyol2 yang sokong Erra ni. Akak perasan salah satu nick tu memang b ...

Tak hairan pon..

Homewreckers think alike kata org kg i!

Hehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
boojaat replied at 14-6-2019 03:26 PM
Tapi UA sebelum ni kata rela bermadu sebab nak kasi zuriat kat dato

Propa jah si dukun tu punnnnn
Rela bermadu sbb zuriat kononnnnn
Padahal dah ade anak tiri dua ketul
Kenape ko tak suka anak2 tiri ko dtg menempek rumah bapak dorang
Zuriat my assssssss


Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:44 PM | Show all posts
umbut replied at 14-6-2019 03:43 PM
Dah brp anak.. Dia pun asal orka

xsilap 3 org
dua perempuan 1 lelaki
sweet and motherly ja tgok dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 14-6-2019 03:41 PM
Wakaf kerang dpt imbuhan bmw pulak tu..

Acik2 meniaga etok jugak laaa yg x laku2..

Kerang bukan sebarang kerang gamaknya...

Etok ape kelas? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
binipopeye replied at 14-6-2019 03:22 PM
tunggu dukun share bukti... video laki dia dgn si ratu berasmara
aaahhhh gilaaaaa kali ke 3 oiiii.. ...

Woo hang nihhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 14-6-2019 03:23 PM
Senang je ratu tawan hati netizens..

Ucapan maaf je..

Kan? Eee.. nak makn jamu skrg bagi tantek jugeks ahaks
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 14-6-2019 03:39 PM
Akak syak seswatuh sangat kat deyol2 yang sokong Erra ni. Akak perasan salah satu nick tu memang b ...

Ade sorang poremer kat benang ni siap hashtag team erra sbb heshe sendiri pun bini nomot dua nokkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
akhirnya sang ratu memohon maaf.. power betoi mokcun..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:47 PM | Show all posts
Netizen dah start maki hamun UA 3 beradik, iols bet Mok Cun kalau sheols dah tak tahan mau dihamburnya segala bukti yang sheols claimed ada
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:47 PM | Show all posts
umbut replied at 14-6-2019 03:42 PM
Bini pilot gundu x muat kokpit

lol..bergaduh berdua tu semata-mata untuk music director kekwat tu?? hahahaha..gasak..  xsangka si bomoh axiata arena tu ada scandal jgk..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:47 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 14-6-2019 02:38 PM
Xpayah naik pagar lg la, takde gosip decode pn lg kan kt thread ni.

Xhabis lg ke dengan gosip dec ...

yayyyy!! tq2 .. jgn la pagar ea.. kesian kt kami2 ni..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 14-6-2019 03:49 PM
binipopeye replied at 14-6-2019 03:41 PM
t.zawyah jgk yg cool & diam2 sabar...
masa laki kene caras oleh ctdk... bawak balik ke istana bkt  ...


Diam? Nope. NOT at all.

Nah akak berjaya korek artikel dari arkib zaman dinosor di mana TZ meroyan. Zaman tu takda socmed. Eh ada, Friendster, Myspace, YM. Tapi tak disalahguna huntok meroyan. So if selebriti nak royan hapa2 kat media cetak dan Melodi jah la.

http://kelascikguafidah.blogspot ... perlu-siti.html?m=1
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
boojaat replied at 14-6-2019 03:26 PM
Tapi UA sebelum ni kata rela bermadu sebab nak kasi zuriat kat dato

Bermadu! Bukan berskandal! #bezatu!
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:48 PM | Show all posts
hmmm walau pon ratu kerang disayangi netizen (yg tak baca porum) tapi dalam hati lonely..tak sempurna mcm orang lain..harap2 banyak dah reta yg halal maupon haram yg dia dah kumpol...takut nanti dia termasuk salah sorang artis tua yg mintak derma dari kerajaan mahupon netizen utk bayar duit hospital atau pon meneruskan kelangsungan idup.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
C1k_J4h replied at 14-6-2019 07:41 AM
kalau dpt bukti whatsapp ke, resit bayar cash beli BMW ke cun gak
ahaha


Rasa benda2 mcm tu xkan terjadi
Nama datuk duka skrg berkait rapat dengan tampuk pemerintahan

So nama kena clean
And kena fikir panjang

Tapi pada yang ingin menangguk dia air keruh
Tiba masanya untuk jatuhkan datuk duka lagi
Sbb skrg dia dah kembali naik n pemes

Kalau keluarkan akan counterback dari tangan2 gelap

Kira dah high profile case dah niii
Kalau nak reveal datuk duka
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:49 PM | Show all posts
sokmogitu replied at 14-6-2019 02:31 PM
So Ratu cuba mencaras Tok Din Sosma dgn minta harta2 spt kereta viva dan handbag bonia lalu mbah duk ...

best baca ni rasa macam baca movie
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Camelia bukan ada 1 girl yang aisha tu and ada nampak 2 boys but that one not sure anak dia or not
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Bdkkg replied at 14-6-2019 03:30 PM
599 point dik.. dh ada org bg jawapan page sebelah

Tq kakak #hugs
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080326s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list