Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
95596
View
2208
Reply

(dukun vs ratu)ver. 2 UMI dah maafkan ERRA #1483 hug pic

   Close [Copy link]

Author: mixed       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-6-2019 02:24 PM | Show all posts |Read mode
Edited by mixed at 15-6-2019 03:54 PM

Saya mohon maaf Umie... - Erra Fazira mengaku buat salah kali ketigaJumaat, 14 Jun 2019 2:00 PM

Oleh: [color=rgb(0, 51, 153) !important]QARAMI HASHIM

[url=]
[/url]
[url=]
[/url]
[url=]
[/url]
[url=]
[/url]


image: https://www.mstar.com.my/~/media ... ?w=830&h=553&crop=1




Baca lebih lanjut di https://www.mstar.com.my/spotlig ... IL1OvffhCXq9kIq4.99















buka sini utk rmh royanan no. 1    https://mforum1.cari.com.my/foru ... 679&fromuid=1636611



Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Rumah baru!! Panas thread!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-6-2019 02:25 PM | Show all posts
Edited by mixed at 14-6-2019 02:54 PM

reseveddd

rumah no. 1   ( https://mforum1.cari.com.my/foru ... 679&fromuid=1636611)








Edited by teky at 14-6-2019 02:13 PM


Dr pagi tadi iols mmg npk kt ig story kaka dukun umie aida memerli sape tah. Tp iols mmg dah syak myb gaduh dgn org yg sheol sayang sgt. Bila iols check pagi tadi masih folow ig masing2. Lps UA post kt ig royanan ni terus ig kedua2 tidak folow memolow. Apa la yg di buat oleh si kwn kesayangan tu










HINT DUKUN  'LIKE' KOMEN NITIJEN JD CLUE















HINT DR BFF RAFIKKK












STATEMENT KAK RATU

akak ratu dah play victim positif tiada penghujung nya




Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:26 PM | Show all posts
percubaan kali ketiga mencarasssssss abang k ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca gak kat ig ratu dia mmg ada mentioned pasal 3x buat salah tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tt, kita baru level tiga. Nak masuk jugak thread yang 1st tuuu nak bacaaa. Tiba2 kena lock pulak  . Kena level berapa baru boleh masuk? Tqqq
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Waaa.. Apsal thread lagi satu pagar sampai level 5
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:27 PM | Show all posts
baru nak bagi stamp nan hado... tpi xpe laa.. still breaking news kan.. selain semburit kan...


















Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:29 PM | Show all posts
tetibe jer tggi  pagar thread lg 1 tu... tak dapat aku nk masuk
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn la pagar tred ni...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpe ratu u tu cantik....but ada yg indenial kata ratu tak cantik.. Wth ko buta ke apa? But cantik tu subjektif kan I gettit
Ratu pls learn from your mistake no more caras laki BFF, ramai lagi yang kaya raya diluar sana
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
pasubungaa replied at 14-6-2019 02:26 PM
Tt, kita baru level tiga. Nak masuk jugak thread yang 1st tuuu nak bacaaa. Tiba2 kena lock pulak  .  ...

Sama la kita, smlm smpi page 58, rini da kn block
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:30 PM | Show all posts
Mohon thread nie pagar tinggi skit pls...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-6-2019 02:30 PM | Show all posts
UPDATED DR UMI SEHENING SUBUH DAN HAMUKAN MOK CUN



Updated dr ig dukun dan hint dr mak cun


















Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:31 PM | Show all posts
uay replied at 14-6-2019 02:27 PM
Waaa.. Apsal thread lagi satu pagar sampai level 5

tu la psl.. Mula2 rp4 je.. Lepas la jgj nak baca.. Tetiba naik plk rp5.. Adoyaiii.. Tak terjangkau tingginya
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sokmogitu at 14-6-2019 02:35 PM

So Ratu cuba mencaras Tok Din Sosma dgn minta harta2 spt kereta viva dan handbag bonia lalu mbah dukun pun merempan luah rasa sebab raya pun dia x sambut? Lalu datanglah segerombolan artis jd batu api termasuk niyang rapik, makan sirih tahi lalat atas buah dada, guru mengaji fara mendosa , hos rtm sendu buat kenduri di angkasapuri, jonah lombong (sekadar beberapa nama)... sekali cik timah kokdiang sound terus ratu mencicit minta maaf di IGS sambil off comment dan sorang je artis yang like iaitu kak gayah have have. Kisah rembat kereta mengingatkan netizen masa kejadian bu pia putus kawan dgn bomoh axiata sbb dpt kereta dari hairly microsoft (kini suami datin gelang patah)?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaahaiii.. kalau semuanya berpagar apa la yg tinggal utk kitaorg ni.. cedih titteww taw
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-6-2019 02:32 PM | Show all posts
EKORANG DR HAMUK KAN MOKCUN
MEMBUAT KAN RATU GELABAH TETEK LANTAS MINTA MAAF


Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg lajunya benang ni V1 tak khatam lagi, mlm ni marathon arr
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:34 PM | Show all posts
mawardia replied at 14-6-2019 02:31 PM
Laaahaiii.. kalau semuanya berpagar apa la yg tinggal utk kitaorg ni.. cedih titteww taw

Gigih cari point please, usaha la sikit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.108210s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list