Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2768
View
29
Reply

Main Sorok-Sorok Dalam Peti Sejuk, Dua Beradik Mati Tak Boleh Buka Pintu

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-6-2019 01:11 PM | Show all posts |Read mode
Mati lemas terperangkap dalam peti sejuk yang terbiar di depan rumah.


Itu nasib dua beradik, David,6 dan Nikita, 4 yang bermain sorok-sorok di kediaman mereka yang terletak di Mikhaylovka, Kyrgystan.


Daily Mail melaporkan, David menyorok dalam peti sejuk yang terbiar di halaman berhampiran rumah.


Nikita yang dipercayai telah menemui abangnya itu turut masuk ke dalam.


Foto: Daily Mail


Malangnya, peti sejuk yang direka pada era Soviet itu dibuat khas, di mana pintunya tidak dapat dibuka dari bahagian dalam.


Mengesyaki kehilangan dua beradik tersebut, ibu bapanya, Roman, 28 dan Yulia, 28 mula mencari.


Usaha mereka gagal sebelum bertindak membuat laporan polis.


Mayat kedua-dua mangsa ditemui dan polis mengesahkan mereka mati lemas akibat terperangkap selama lima jam. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 01:25 PM | Show all posts
kesiannya..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnyaa
Dua dua mati terperangkap
Mcmana la depa sebelum mati tu kan..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Peti sejuk model ni dah diharamkan di US dan pelbagai negara Europe sebab banyak kes budak mati macamni
Rupanya ada lagi orang pakai..padahal ni model lebih 50 tahun

Itupun ada lagi pengeluar macam SMEC yang nak bergaya eccentric jual balik DESIGN ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
ni peti ais mintak nyawa.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Pprt nye design
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:26 PM | Show all posts
Allah kesian nya
Mesti dorang berusaha nak keluar dari peti ais tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:27 PM | Show all posts
Ni peti sejuk style dulu2 ala2 era 60an berat pintunya tak macam zaman sekarang.  Kalau terperangkap susah nak keluar.  Apa pun takziah buat keluarga mangsa.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:29 PM | Show all posts
ya allah kesiannya..
tapi kan..tul juga..kalau kat dlm tu..camne nak kuar..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:32 PM | Show all posts
kesiannya...dua beradik pulak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduh kesiannya. Lemas dalam space yang sempit gila and gelap, tak dapat bayangkan
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Pintunya kaca ke tu? Pasti tak ada siapa terfikir untuk mencari disekitar peti sejuk tu. Kasihan
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:07 PM | Show all posts
Edited by mdhelmi at 14-6-2019 03:08 PM

skrg masih ada peti ais camtu utk elakkan pintu merenggang akibat xtutup kemas
masa nk buka kat bhg handle ada tekan baru bole buka
sbb dah merekot dlm tu nk tendang pon dah xbole sbb xde space
hanya bole ketuk supaya org dengar
kalo dlm tu 2 org jgn kata 5 jam, 5 min pon dah bole lemas
seingat aku kyrgystan negara kawin paksa tu kan
culik anak dara org pastu kahwin paksa dan itu dibenarkan dlm rules
xtau skrg masih apply ke x
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:48 PM | Show all posts
KIM.K replied at 14-6-2019 01:53 PM
Peti sejuk model ni dah diharamkan di US dan pelbagai negara Europe sebab banyak kes budak mati maca ...

SMEG, HQ company i pakai brand tu, kaler merah

cantik mmg la cantik, tp retro sangat, rimas nak kena tarik benda alah tu...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 04:36 PM | Show all posts
sesak nafas aku membayangkan
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
oni313 replied at 14-6-2019 03:48 PM
SMEG, HQ company i pakai brand tu, kaler merah

cantik mmg la cantik, tp retro sangat, rimas nak ...

Iols save gambor fridge ni kat IG. Barang bucket list
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
oni313 replied at 14-6-2019 03:48 PM
SMEG, HQ company i pakai brand tu, kaler merah

cantik mmg la cantik, tp retro sangat, rimas nak ...

Iols save gambor fridge ni kat IG. Barang bucket list
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 09:17 PM | Show all posts
Fehh sadis gile kesian
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya la... Peti sejuk zaman bila la ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduh..kesiannya..seronok2 main terus jadi tak seronok..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.684662s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list