Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8282
View
90
Reply

"Saya Bukan Melayu, Tapi Lahir Dan Besar Di Malaysia"-Jawapan Amelia Henderson Bila Dikritik

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-6-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 15-6-2019 12:27 AM
Melayu mmg kuat dengki
Bertabahlah amelia
Harap dah convert balik ke agama asal

Hang ni yg berdengki dgn melayu dan anti nau dgn islam. Dah lama aku perati hang nin hang ni sama jer dgn netizen kepam hanyir yg lain yg hidup asik nak kondem org jer...dlm hal ni yg kondem melayu. Tak habis2 berdengki dgn melayu. Kondem islam. Hang kalau duk kat China, hang akan jumpa org cina yg mndengki. Hang klu duk europe, hang pun akan jumpa minah/mamat blonde yg mndengki.klu hang dok korea, hang pun boleh nmpk  oppa omma semua membawang! Tapi hang dok Tanah Melayu aka Malaysia...maka hang nmpklah dengki byk kat bangsa melayu. Apa bangsa lain tak ade dengki khianat ke? Abis tu kanlah retis korea asal thailand tu pun kne kutuk netizen sana. Sama jer...sbb melayu ni bertolak ansur sgtlah pd bangsa pendatanglah byk org tak reti berterima kasih dgn bangsa melayu macam hang! Yg hang nmpk dengki sokmo. Mmg aku report hang ni dan aku menyeru forumer2 lain pun buat yg sama. Klu baca komen si @clarizsa yg provoke agama dan bangsa kita...meh report dia ramai2. Klu hang nak komen, komen pasal attitude. Bkn psl kaum dan agama. Paham! Bkn sekali dua hang dah provoke...aku perati jer...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 24-6-2019 12:39 PM
Hang ni yg berdengki dgn melayu dan anti nau dgn islam. Dah lama aku perati hang nin hang ni sama  ...

Eeeiii takutnya saye


Bluwekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2019 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ritacomels replied at 15-6-2019 10:10 AM
Cantik dia ni..compare ngan hannah delisha aku pilih dia ni

kita sama... hannah tu aku cantik tapi boring,xde rasa nak tengok lama2 pun walau c hannah tu seksi jugak
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 04:53 PM | Show all posts
Dia dah cerai ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
PuanAbby replied at 19-6-2019 01:41 PM
Iklan banyak sampai tak sengaja bukak profil orang lain. Nak tekan next pun kdg terkial

Kan..menyampah betul sikit2 nk kne pangkah
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 06:39 PM | Show all posts
tiba2 rasa...ehhh untungnya jadi Dato Marzuki...hehehe

Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 24-6-2019 12:39 PM
Hang ni yg berdengki dgn melayu dan anti nau dgn islam. Dah lama aku perati hang nin hang ni sama  ...

Kat Mana banyak melayu
Kat situ la jenis Tak sunat ni jadi Batu api
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
X husband Amelia no dah break up dgn gf ke
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
X husband Amelia no dah break up dgn gf ke? Dah Tak follow nampak
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2019 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
bioessence replied at 26-6-2019 08:17 PM
Kat Mana banyak melayu
Kat situ la jenis Tak sunat ni jadi Batu api

Bkn melayu jer ada sifat dengki. Bangsa lain pun ada juga. Cthnya si minah tu lah. Dengki kuat hanyir betul.
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 14-6-2019 07:15 PM
Awk bkn melayu..tp adakah awak masih islam?

Atau sudah kembali ke agama asal?

Tu antara dia dgn tuhan. Why do we need to ask?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100783s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list