Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6982
View
84
Reply

[Politik] Kalau betul Haziq diupah oleh politikus, siapakah politikus tersebut?

[Copy link]

Author: safriehalim       Show all posts   Read mode

Post time 16-6-2019 08:27 PM | Show all posts
akusukaq replied at 14-6-2019 07:36 AM
mahacai tu pun memang level bodo. atau sengaja nak tuduh pembangkang sampai sendiri  nampak bodo.

Mahacai nak tuduh anwar la yg buat video ni supaya pkr berpecah. Masalahnya idea jalan cerita video si azmin ni lebih kurang mcm storyline jatuhkan anwar dulu, idea gay la jugak
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
babygina replied at 16-6-2019 08:27 PM
Mahacai nak tuduh anwar la yg buat video ni supaya pkr berpecah. Masalahnya idea jalan cerita vide ...

Kau ni baru keluar hutan kot..  Meh akak bawak masuk pekan:

"Kumpulan WhatsApp (yang menyebarkan video itu) mengandungi semua nombor telefon pemimpin cabang dan juga pemegang jawatan lebih rendah pada peringkat cabang (PKR).

"Saya tidak ada akses terhadap maklumat sedemikian. Jadi soalannya sekarang, siapa yang menyediakan maklumat ini dan siapa yang menubuhkan kumpulan WhatsApp ini?"

~ Azmin Ali

https://m.malaysiakini.com/news/479811
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:49 PM | Show all posts
Edited by babygina at 16-6-2019 11:56 PM
Mahathirina replied at 16-6-2019 11:43 PM
Kau ni baru keluar hutan kot..  Meh akak bawak masuk pekan:

"Kumpulan WhatsApp (yang menyebarka ...

Kau yg otak tak think outside of the box sebenarnya atokrina. If the arrows are soooooo obviously pointing to anwar maknanya he has been set up la ya. Buat apa anwar nak jatuhkan azmin pun sebab wanjijah dah dpm and dia dijanjikan bakal pm. Melainkan ada org yg berjanji tu taknak tunai janji ke
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:57 PM | Show all posts
Jokernas replied at 16-6-2019 08:21 PM
Tersilap vote atok yg suci..blh kansel balik tak

Ibarat kalau dah jadi bubur boleh tukar jadi nasi balik tak
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 09:29 AM | Show all posts
kebal dowh...













  • bernamaradioofficialPresiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim tegaskan tiada sebarang tindakan akan dikenakan terhadap Ketua Angkatan Muda Keadilan Santubong, Haziq Abdullah Abdul Aziz yang mengaku terbabit dalam aksi intim bersama seorang menteri kabinet dalam video lucah sehingga siasatan polis selesai.


Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapa orang gay buddies dalam PKR ni? Harap ada list keluar nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
babygina replied at 16-6-2019 11:49 PM
Kau yg otak tak think outside of the box sebenarnya atokrina. If the arrows are soooooo obviously  ...

Bila pkr bertelagah bersatu yg untung?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 10:25 AM | Show all posts

berrapa juta dh dlm acc dia haziq ni.
aku rasa cam nak sepak 18 kali je nengok dia senyum sebab xtau malu

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 11:08 AM | Show all posts
rbmy replied at 18-6-2019 10:25 AM
berrapa juta dh dlm acc dia haziq ni.
aku rasa cam nak sepak 18 kali je nengok dia senyum sebab x ...

berani awak nak sepak. pretty boy di kalangan vvip pkr tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 12:50 PM | Show all posts
boleh tak aku nak speku atuk...

jemin x dapat...
anwar x dapat....

sudahnya mukhriz jadi PM
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 02:33 PM | Show all posts
JohnnyCastle replied at 13-6-2019 10:30 PM
letak la nama fizi gendut...ni semua kereja fizi gendut...wakakakakakakakkakaka

ta baik tau hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
seri_mawr replied at 18-6-2019 12:50 PM
boleh tak aku nak speku atuk...

jemin x dapat...

Nauzubillah. Habislah kalau dia jadi. Macam takde aura, kredibiliti dan kemampuan. Lemau je.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 03:22 PM | Show all posts
MissVixen replied at 18-6-2019 03:04 PM
Nauzubillah. Habislah kalau dia jadi. Macam takde aura, kredibiliti dan kemampuan. Lemau je.

ala...menteri skrg pun bersepah yang xde kredibiliti dan kemampuan....

sijil pun xde....relax2 jek jadi menteri....
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2019 05:14 PM | Show all posts
Edited by monreyes at 18-6-2019 05:31 PM

aku saspek DAP...
musuh dlm selimut...
kalo Anwar or Lapiji mcm da obvious sangat mrk ada motif...of late aku rasa LKS dgn LGE mcm kurang berbunyik je...
aman sikit takde kluar stetmen2 bodoh..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 04:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg drama hebat ni..video pullman dh ada diyoutube
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 06:13 AM | Show all posts
Tun M laa sapo lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 06:32 AM From the mobile phone | Show all posts
harisbee replied at 17-6-2019 09:33 PM
Bila pkr bertelagah bersatu yg untung?

Muahaha..lu.taktau taukeh dapshit lagi manyak kaya maa..itu bersatu mana ada luit..ingat mulah ka mau bikin ini plot
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 06:33 AM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 18-6-2019 05:14 PM
aku saspek DAP...
musuh dlm selimut...
kalo Anwar or Lapiji mcm da obvious sangat mrk ada motif... ...

see..who da boss sikalang
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 06:37 AM From the mobile phone | Show all posts
1997 itu dlm parlimen. sapa yg kata mula mula ada bukti anwar meliwat...gimme da name..then u know la the plan
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 07:24 AM | Show all posts
tikusmontok replied at 18-6-2019 11:08 AM
berani awak nak sepak. pretty boy di kalangan vvip pkr tu.

kira cam gegurl idaman pkr la tu. hahahahahamusykil kenapa DAP tak penah  dlm bideo semburit ni. hahahahahahahhaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080353s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list