Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6455
View
84
Reply

[Politik] Kalau betul Haziq diupah oleh politikus, siapakah politikus tersebut?

[Copy link]

Author: safriehalim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-6-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by safriehalim at 14-6-2019 02:37 PM

Kalau betul Haziq diupah oleh politikus yg mahu menjatuhkan Azmin Ali, siapakah anda rasa yang menjadi dalangnya?

Single Polls, Total 312 Users voted
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 10:29 PM | Show all posts
hebat haziq, boleh ayat jemin sampai masuk hotel

bahahaha

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 10:30 PM | Show all posts
letak la nama fizi gendut...ni semua kereja fizi gendut...wakakakakakakakkakaka
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
JohnnyCastle replied at 13-6-2019 10:30 PM
letak la nama fizi gendut...ni semua kereja fizi gendut...wakakakakakakakkakaka

ni seme kehe bodohgemok haha
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 10:35 PM | Show all posts
dino replied at 13-6-2019 10:32 PM
ni seme kehe bodohgemok haha


Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
JohnnyCastle replied at 13-6-2019 10:35 PM

sedap lagu wakaka
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 11:05 PM | Show all posts
pkr ni dari dulu lagi bergaduh pasal jawatan
so mcm2 cara la nk rebut
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 11:52 PM | Show all posts
siapa yang masih percaya umno yang upah haziq ni, memang bodo la

umno bukan kerajaan lagi dah oiiiii

mana mungkin umno boleh offer perlindungan atau wang dekat haziq
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 01:48 AM | Show all posts
Mahathirina replied at 13-6-2019 08:10 AM
https://www.malaysia-chronicle.com/?p=166259


Hanya di Malaysia. Dah ada video pun masih orang tak percaya dah ada yang menaku pun still orang tak percaya.


Kalau lah menteri MCA yg ada video xxx belajar dgn menteri menteri Melayu ini sudah tentu dia/si menteri tidak perlu letak jwt.




Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 04:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Julfazli sotong tu hah.. tak habih2 dok kata video tu edit. Video superimpose katanya. Agenda atuk kobra 94.. hahahaha

Sejenis sotong in deial..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 07:24 AM | Show all posts
Rindu zaman BN semua org boleh fitnah semua org tanpa disiasat polis....bebas buat fitnah cyber
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 07:32 AM | Show all posts
Simunggu replied at 14-6-2019 07:24 AM
Rindu zaman BN semua org boleh fitnah semua org tanpa disiasat polis....bebas buat fitnah cyber

hahaha seronokkan...tapi bila kena batang hidung sendiri ..meroyan satu dunia
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 13-6-2019 11:52 PM
siapa yang masih percaya umno yang upah haziq ni, memang bodo la

umno bukan kerajaan lagi dah oii ...

mahacai tu pun memang level bodo. atau sengaja nak tuduh pembangkang sampai sendiri  nampak bodo.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 07:52 AM | Show all posts
Tikus politik
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 07:57 AM | Show all posts
Diupah sehingga empat kali
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 08:54 AM | Show all posts
xboleh lebih dari 1 ka?
ini bukan one man show
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 08:55 AM | Show all posts
Kes tutup. Video kurang jelas bukan HD.

-pentaksub geng atok-

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
duh sah2 la yg untung hasil skandal ni kem atok. bangnon cantas jemin blh buat ape je, lg senang boboi naik. dia nak jd pm kena cantas atok terus. yg pasti pkr je huru hara
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.096882s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list