Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1875
View
35
Reply

Isteri Curang Dibelasah Dengan Kayu, Dicucuh Puntung Cerut

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-6-2019 03:26 PM | Show all posts |Read mode
Berang melihat perbualan antara isteri dengan lelaki lain menerusi aplikasi WhatsApp, lelaki tergamak memukul wanita itu dengan kayu batang penyapu, penyangkut baju dan bulu ayam.




Gambar Hiasan




Utusan melaporkan, kejadian berlaku di rumah mereka di Taman Saga, Mentakab, semalam.


Malah, pada jam 7 petang, Isnin lalu, suspek berusia 32 tahun itu juga dikatakan mencucuh isterinya menggunakan puntung cerut.


Ketua Polis daerah Temerloh, Asisten Komisioner Zundin Mahmood mengesahkan anggota polis dikerahkan untuk menahan suspek sejurus menerima laporan mengenai kejadian, semalam.


Hasil siasatan, suspek dan isterinya yang juga kakitangan awam sudah mendirikan rumah tangga lebih kurang enam tahun.


Suspek yang juga seorang kontraktor mengesyaki isterinya menjalin hubungan sulit dengan lelaki lain selepas membaca WhatsApp yang dikirimkan seorang lelaki.

Suspek marah apabila mendapat tahu hubungan sulit tersebut dan bertindak memukul pengadu, katanya. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 03:32 PM | Show all posts
kalau da sejenis yg curang
x kira la lelaki ke prempuan
da ada suami/istri pun masih lgi mencari yg lain
yg single2 ni nk dpt sorang pun x lepas2 lagik
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 03:33 PM | Show all posts
apa laa yg dibualkan dlm perbualan tu yg angin sgt tu kan
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kontraktor ni istilah manis untok menganggur kan?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 03:38 PM | Show all posts
manehnya replied at 13-6-2019 03:33 PM
apa laa yg dibualkan dlm perbualan tu yg angin sgt tu kan

ader berbaur senggama kot
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 03:39 PM | Show all posts
kalau dah tak suka marriage kau, cerai...

bukan tambah masalah lain..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 03:41 PM | Show all posts
jangan hantam dubur sudah...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 03:47 PM | Show all posts


sebab itu jangan ambil tahu kandungan phone bini/laki, tiap orang ada rahsia,
hati pun tenang
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 03:55 PM | Show all posts
x kira jantan betina, ak mmg x suke jenis x setia..

nk curang ni x kira betina ke jantan kalau dh gatal.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 04:07 PM | Show all posts
sib baik jemin tak kena cucuh dgn putung rokok sebab curang dgn jantan lain kat sandakan

bahahaha

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 07:03 PM | Show all posts
sedih, tapi hakikatnya, memang banyak kes curang sekarang ni
terlalu banyak kes.. teerrrlaaalu laahh banyaakkk

dah kawen, tapi laki bini makan luar. perangai nauzubillah
bertuhankan nafsu. anak yang lahir pun wallahualam siapa bapaknya. kesian nasib budak2 tu nanti. moga dilindungi

yang lagi satu, kes family ke dua. maksudnya, si suami, ada isteri ke dua, ada family ke dua, tanpa pengetahuan isteri pertama. banyak
kes isteri ada suami lain, scandal. anak yang lahir tu anak scandal, tapi suami jaga besarkan macam anak sendiri

tu tak campur lagi kes lgbt
curang, si isteri tak tau, dia bermadukan lelaki. ramai ye, laki orang dah beranak-pinak pun main belakang, ada anak ikan
sama juga isteri, ada perempuan lain jadi suami nombor 2.

ai kenot brain la orang yang curang-curang ni
nafsu, nak sedap je. nikmat sementara, punah seumur hidup, rosak rumah tangga
sepandai-pandai tupai melompat, nanti jatuh jugak. sorok la camane pun
confirm kantoi

mula la aku nak membebel ni.. abaikann

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
kroit92 replied at 13-6-2019 07:03 PM
sedih, tapi hakikatnya, memang banyak kes curang sekarang ni
terlalu banyak kes.. teerrrlaaalu laah ...

Jangan la malu nak berkongsi.  Memang dah lumrah camtu la kat tempat2 kerja ni..  Berlambak.  Yang perempuan pun sama naik..  Muka tempek kulit babi.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Asdan replied at 13-6-2019 03:47 PM
sebab itu jangan ambil tahu kandungan phone bini/laki, tiap orang ada rahsia,
hati pun tenang

Curang tu bukan rahsia dah tapi malapetaka bagi yang dah berumah tangga
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 08:58 PM | Show all posts
kroit92 replied at 13-6-2019 07:03 PM
sedih, tapi hakikatnya, memang banyak kes curang sekarang ni
terlalu banyak kes.. teerrrlaaalu laah ...

yang hang sembang panjang2 ni hang da kawen ka? hang jangan jadi geng2 tunjuk pandai macam resewelmaxis dan perropura tu...wakakakakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 08:58 PM | Show all posts
Asdan replied at 13-6-2019 03:47 PM
sebab itu jangan ambil tahu kandungan phone bini/laki, tiap orang ada rahsia,
hati pun tenang

hang dayus..memang la..wakakakakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 09:12 PM | Show all posts
dah tahu bini curang..ceraikan je..

cari bini baru..poket tebal ramai pompuan nak.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Mahathirina at 13-6-2019 09:19 PM
Pink_Purple replied at 13-6-2019 09:12 PM
dah tahu bini curang..ceraikan je..

cari bini baru..poket tebal ramai pompuan nak.


Aku yakin yang dalam kes ni jantan tu yang buat alasan camtu.

Standard la kat Malaya ni rata2 pun biawak hidup..  Siang2 bini pegi kerja kau dok tersepot cam anak dara kat rumah ada hati pulak nak tuduh bini tu curang.  Ko tu taraf bibik je lah..  Sedarlah diri tu wahai jantan2 Malaya tak berguna sekalian..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 09:21 PM | Show all posts
Mahathirina replied at 13-6-2019 09:18 PM
Aku yakin yang dalam kes ni jantan tu yang buat alasan camtu.

Standard la kat Malaya ni rata2 ...

tu la pasal..

dah la jadi biawak hidup, makan semua ditanggung..ada hati pukul bantai bini..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Mahathirina at 13-6-2019 09:26 PM
Pink_Purple replied at 13-6-2019 09:21 PM
tu la pasal..

dah la jadi biawak hidup, makan semua ditanggung..ada hati pukul bantai bini..

Yang bekerja macam babi ni pulak punya la nak berlagak kat bini.  Aku saspek kes biasa je nak pakai duit bini mintak kad ATM pastu tengok duit dah habis lepas raya.  Dasar jantan bacul hina bangsat..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 09:28 PM | Show all posts
Mahathirina replied at 13-6-2019 09:25 PM
Yang bekerja macam babi ni pulak punya la nak berlagak kat bini.  Aku saspek kes biasa je nak paka ...

hahaha..kontraktor konon..

gamak cucuh bini dengan curut..rasa tercabar la tu...bini dia masih diminati..

dah ko xjaga bini leklok, bini cari yg lain...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.100928s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list