Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1171
View
31
Reply

Atuk Parah Leher Tertusuk Jeriji Besi Di Hospital

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-6-2019 03:40 PM | Show all posts |Read mode
Tular di media sosial sejak semalam gambar warga emas cedera parah tertusuk jerisi besi selepas dipercayai pengsan dan terjatuh berhampiran kaunter farmasi hospital di Taiping.


Memetik Harian Metro, kejadian berlaku ketika lelaki berusia 78 tahun itu mendapatkan rawatan di hospital berkenaan.




Foto: Sinar Harian




Ketika itu, dia dikatakan mengambil angin di luar sementara menunggu anaknya mengambil ubat untuknya di kaunter farmasi.


Dakwa anaknya seperti dipetik dari Sinar Harian, dia membawa mangsa ke hospital itu kira-kira jam 6 pagi untuk mendapatkan rawatan kerana mengalami masalah pendarahan di saluran najis.


Usai mendapatkan rawatan, anak mangsa ke kaunter farmasi untuk mengambil ubat, manakala bapanya menunggu berdekatan kawasan kaunter.

Selesai mengambil ubat, saya pergi untuk mencari bapa dan terkejut apabila mendapati orang ramai menjerit dan mengelilingi bapa.

Saya menjadi panik dan terkejut apabila mendapati leher bapa tertusuk jeriji besi dan mengalami pendarahan yang banyak, katanya kepada Harian Metro.


Doktor dan jururawat yang berada di situ membantu dan membawa mangsa yang sudah tidak sedarkan diri mendapatkan rawatan kecemasan.


Katanya, bapanya masih menerima rawatan di hospital berkenaan, namun keadaannya kini sudah stabil. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:53 PM | Show all posts
Isk ngeri seh
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 04:13 PM | Show all posts
Ya Allah. Ngerinya. Semoga pakcik ni cepat sembuh.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 04:13 PM | Show all posts
bahayanya jeriji mcm ni.

lps ni hrp ada tindakan sepatutnya.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Pagar tu HAZARD!
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Diabetic collapse kot. Tgh dok menikmati keindahan laman hospital,tetiba tekanan darah kacau..

Tapi memang betul pun pagar tu jenis hazard. Kalau nak guna gak pagar jenis camtu, sepatutnya kena lebih tinggi at least 5 kaki.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoiiiiiii!!! I plk yg rase seram ngilu n pedih.. mcmana bole p jatuh n tercocok tekak kt situ pacik oiiii???  
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 05:31 PM | Show all posts
Jeriji tu tak sesuai lah... Harap pakcik sembuh cepat.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
APA benda la hospital mcm ni..third world country..

Sila panggil tukang Besi gunung Jerai repair

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnye la kt hospital letak pagar mcmtu
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah, ngeri baca, apatah lagi nak tengok. Semoga pakcik cepat sembuh
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 08:05 PM | Show all posts
aduhhhhhh... akak yg terasa nyilu and sakit
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
berusjamban replied at 12-6-2019 06:03 PM
Bodohnye la kt hospital letak pagar mcmtu

Gomen xde duit untuk pasang pagar baru kut... haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 12-6-2019 08:06 PM
Gomen xde duit untuk pasang pagar baru kut... haha

Xyah letak pagar pun xpe
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
berusjamban replied at 12-6-2019 08:12 PM
Xyah letak pagar pun xpe

Ermmm... Betul juga tu...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya pakcik.. Moga pakcik cepat sembuh..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Malaysia.Doom replied at 12-6-2019 05:38 PM
APA benda la hospital mcm ni..third world country..

Sila panggil tukang Besi gunung Jerai repair: ...

Tu lah jadinya kalau semua bawah tapak kaki mulayu
... Memang 3rd world pun, acik2 kepam kat sepital gomen dok sebok hias sepital macam deco melayu kampung totok - merata2 ataih bawah ditepeknya bunga plastik.... So far hanya sepital Sg Buluh je yg aku tengok nampak cam sepital kokesen sikit
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 02:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Tragis..
Semoga ok je pakcik ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 05:31 AM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 13-6-2019 01:46 AM
Tu lah jadinya kalau semua bawah tapak kaki mulayu
... Memang 3rd world pun, acik2 kepam ka ...

KAnnn pastu tepek2 origami. Kau ingat tadika ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 06:42 AM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 13-6-2019 01:46 AM
Tu lah jadinya kalau semua bawah tapak kaki mulayu
... Memang 3rd world pun, acik2 kepam ka ...

Nak Cari tukang Besi Sg Batu sila PM @sarah82 dia tahu nombor tukang Besi Kedah Tua, biji Besi nya ambil dari Gunung Jerai.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.102608s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list