Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10917
View
106
Reply

Gara-Gara Nampak Remaja, Faezah Elai Terima Lamaran Teruna - Heykal Kurang Senang

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-6-2019 02:44 PM | Show all posts |Read mode





"Nampak macam 16 tahun, tapi hakak dah 37 tahun. Adik teruna jangan dok DM benda merapu ya!"



Itu kapsyen aktres Faezah Elai dalam kemaskini yang terbarunya. Dalam pos yang panjang lebar Faezah menjelaskan yang beliau banyak menerima mesej-mesej lamaran dan sebagainya daripada warganet terutamanya lelaki muda. Oleh sebab itu, dia perlu menjelaskan segala-galanya bahawa dia sudah berusia lewat 30an, bersuami dan mempunyai 2 anak kandung serta menjaga 3 anak tiri.



Sekadar minat tak salah tapi statusnya sebagai isteri perlu dipelihara, jadi mereka yang pernah menghantarnya mesej perlu sedar dengan status ini.



"Hakak memang macam Jessica Alba tapi dalam gambaq ja, kat umah macam hantu Kak Limah."





Kredit foto: IG





Menurut Faezah lagi, mungkin kerana dia tidak begitu banyak berlakon (pelakon sendu) menyebabkan ramai yang tidak tahu statusnya, jadi untuk mengelakkan fitnah maka dia kerap memuat naik gambar bersama suaminya, Heykal Hanifah. Lagi pula suaminya turut menyatakan perasaan kurang senang dengan mesej tersebut membuatkan dia perlu tampil dengan penjelasan.



"Ampa jangan salah paham, hakak habaq ni bukan nak buat best perasan cantik,

but it seems my husband tak berapa nak berkenan, maklumlah husband dalam hati ada taman."



Foto G




Bagi Faezah, penampilannya yang melawa di media sosial adalah kerana menjalankan tanggungjawab membuat ulasan mengenai produk-produk fesyen dan kecantikan. Sebab itu lah ruangan komen dihadkan supaya tiadanya komen atau pujian berlebihan, takut riak pula katanya.



Warganet turut memuji penampilan Faezah Elai yang semakin cantik dan kekal muda remaja serta tidak kisah dengan gambar-gambar di media sosial kerana boleh 'cuci mata' juga.



  



Foto : IG




Apa pun, penampilan Faezah memang nampak lebih cantik, tidak hairanlah ramai anak muda yang terpikat. Tapi awas! suaminya dah beri amaran, jadi jangan komen yang merapu ya semua. - CARI


Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 02:55 PM | Show all posts
filter terlebih dia ni, kalo tgk dlm drama atau real life, menggerutu je muka tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Berparut jerawat muka dia ni. Takde licin pun.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 02:59 PM | Show all posts
lee_sakura replied at 12-6-2019 06:55 AM
filter terlebih dia ni, kalo tgk dlm drama atau real life, menggerutu je muka tu

dia ada drama baru ke chuols? sbb feloles jer meols tgk kat ig tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 12-6-2019 02:55 PM
filter terlebih dia ni, kalo tgk dlm drama atau real life, menggerutu je muka tu

Betui tu....mcm kawah...hadik2 yg dm dia tu tertipu...or die je acah2 kna kacau padahal nan hado
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:00 PM | Show all posts
dia memang cantik pun
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:02 PM | Show all posts
awat putih bebenor muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:04 PM | Show all posts
minat la dia ni
berubah ke arah yang lebih baik
dulu2 punya la seksi
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:05 PM | Show all posts
BoongaKertas replied at 12-6-2019 02:59 PM
dia ada drama baru ke chuols? sbb feloles jer meols tgk kat ig tu

ada kt rtm bulan lepas, lakinya pon berlakon jg dlm last scene drama tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:07 PM | Show all posts
nak habak kata dia tu segak ... x padan ngan heykal mcm tokwan gitue
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
kulit macam porcelain.....pakai produk timbang kilo jugak k
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:11 PM | Show all posts
Laki dia dh slim down. Bkn dulu bambam kan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
NazRysha replied at 12-6-2019 03:04 PM
minat la dia ni
berubah ke arah yang lebih baik
dulu2 punya la seksi

dia pakai brand proper hijab , tudung tu mmg labuh and sgt selesa
iols pn pakai
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:14 PM | Show all posts
ada gambar dari orang lain? kalu IG sendiri kurang percaya bab putih, flawless skin tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:17 PM | Show all posts
manehnya replied at 12-6-2019 03:07 PM
nak habak kata dia tu segak ... x padan ngan heykal mcm tokwan gitue

tak baik tau hang..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:18 PM | Show all posts
lawa lah tudung dia.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:18 PM | Show all posts
dineo replied at 12-6-2019 03:12 PM
dia pakai brand proper hijab , tudung tu mmg labuh and sgt selesa
iols pn pakai

tapi lawa la tudungnya kan


Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia memang cantik...
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik la dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
akak pun tau muka akak kat ig je nampak 16 tahun. hakimatnya macam kena bom atom
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.114008s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list