Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8385
View
150
Reply

Nourul Depp Bengang Pembantu Rumah Minta Gaji RM3,000 Sebulan

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-6-2019 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
ya allah..gaji maid 3k dia kata mahal. duduk kurun ke berapa nurul ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
kalo 3k kata mahsl sah ko x mampu ada main...buat ja keja rumah sendiri ngada....ukur bsju di badan sendiri ya norol
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 07:43 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 17-6-2019 12:18 AM
Tomato cari yng masak cantik, mkan mentah. Sedap!

Carrot tu masuk microwave, letak garlic salt  ...

bestnya
nanti i try



Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:33 AM | Show all posts
barfi replied at 15-6-2019 03:17 PM
Alaaa bekas maid abang aku pun tengah2 duk iron baju tu sempat je bervideo call dengan pakwe dia s ...

patutla kalau bibik iron baju ade je kes baju terbakar
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 16-6-2019 08:07 AM
Kerje sales kt mall lg bnyk dpt dn xsusah nk handle anak nk cuci taik kat jamban nk masak lg nk is ...

Jahatnya mulut kau! Done report
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 11:49 AM | Show all posts
ninalee replied at 15-6-2019 03:45 PM
Bagi aku 3k tinggi sangat. Aku pun bagi maid aku 1.2k je. Anak2 anta taska, baju keje aku anta dobi  ...

aku rasa mcm membazir je ko gajikan maid. 1.2k tu bole letak dlm savings

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 12:08 PM | Show all posts
pumpkinpatch replied at 16-6-2019 09:42 AM
hahhaha...gaji local pun dia da bising kan!
ada ker au-pair agency kat msia? Paling tak pun dia ...

au-pair just babysitter bukan chef cleaner runner tukang pijit etc

sadis gila kalo baca yg ada maid ni rasa dia tu Tuan and the maids are not worth a shit to be paid.
Mcm dah besar sgt rasa diri sebab dah mampu ada babu 24/hrs.
What kind of lowlife mentality yg dorg ni ada pun tak tau lar.
pastu complaint memanjang pasal rasa duit yg dorang bayar tu dah terlebih mahal harganya
kalo dah sengkek buat hal sengkek.
Di indon/myanmar sana takda maid yg merangkap semua sekali, kat HK pun kat ereb pun tak
cuma kat spore/msia jer dorg jadi hamba abdi pada manusia yg tak berakal ni
ada tu  buat homebased business maid jugak yg kena tolong gentel
korang pergi duduk negara yg tamadun dan ada hak asasi kemanusian yg tinggi where per hour utk panggil orang dtg kemas rumah sekangkang kera korang is EU/AUD/USD10-15 per hour, baru korang ada akal sikit.

we are living in a modern world yet, we subscribed to modern day slavery.

Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
OsHiN_hOnEy replied at 17-6-2019 12:08 PM
au-pair just babysitter bukan chef cleaner runner tukang pijit etc

sadis gila kalo baca yg ada  ...

Tu aku cakap , au pair je layan anak. Amik  local maid for kerja umah. Settled.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 01:50 PM | Show all posts
pumpkinpatch replied at 17-6-2019 01:38 PM
Tu aku cakap , au pair je layan anak. Amik  local maid for kerja umah. Settled.

iya sis..

merengsa iols baca post kat dlm thread ni yg nak samakan their financial freedom level dgn si nurulkepamdep ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki frenchie dia kat Malaysia je kot mampu nak Ada maid.kalau kat negara dia maid bukan mcm babu.gaji pun mahal
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 17-6-2019 11:41 AM
Jahatnya mulut kau! Done report

Hihihihihi sedihnye idup ko klau xpenah isap konek taw xpenah kene mkan pepek.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083912s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list