Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8366
View
150
Reply

Nourul Depp Bengang Pembantu Rumah Minta Gaji RM3,000 Sebulan

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-6-2019 03:08 PM | Show all posts
putehkundor replied at 12-6-2019 02:07 PM
iols supplement yg tak dijual kat farmasi yg diiktiraf, memang agak ragu2 nak ambik.... shaklee ka ...

kakak i amalkan pil tomato glutathitionne jenama kordel
ya ampun moist kulit dia


Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Keje banyak kut. Jap2 ko suh jaga anak.
Jap2 ko suh dia itu ini.
Mmgla dia demand
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:11 PM | Show all posts
maid pun manusia juga, mereka bekerja untuk sara anak di rumah di kampung.

cm kaka and team kaka senang bagi kerja khusus tapi repeatable. contoh bab masak sediakan bahan mentah je, satu rumah kemas mop.

malam lepak dalam bilik sendiri jgn ganggu owner rumah . paling lewat jam 9 dah masuk bilik sendiri rehat.

bila kita hormat maid, maid pun akan belajar hormat kita.

RM 3000 tu bagi akak mahal unless maid tu ada reasonable reason untuk justify kenapa RM 3000?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
NazRysha replied at 12-6-2019 03:08 PM
kakak i amalkan pil tomato glutathitionne jenama kordel
ya ampun moist kulit dia

ye ke....mcm best. auntie kalau kordel's, blackmores berani la makan.... i skrg ambik blackmores bio ace+grapeseeds.... kulit pun dah tak kering uols...tak yah sapu losi. kalau tidak sebelum ni...lepas mandi jah kulit mcm mengelupas bila garu tu...nak kena sapu losi dulu. skrg dah tak sapu, kulit dah tak kering.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerja APA lagi dia buat? Mesti banyak kot
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:17 PM | Show all posts
putehkundor replied at 12-6-2019 03:13 PM
ye ke....mcm best. auntie kalau kordel's, blackmores berani la makan.... i skrg ambik blackmores b ...

sama la auntie. kalau yang ada di watson guardian mmg berani nak telan


Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kerja maid tu byk berbaloi la mtk 3k..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 12-6-2019 03:11 PM
maid pun manusia juga, mereka bekerja untuk sara anak di rumah di kampung.

cm kaka and team kaka ...

Pukul 9 baru blh masuk bilik? Paling awal.pkl brp? Brp gajibagi?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik, bukan standard gituh ka gaji if amek dari agency dan experienced pulok? Hada yang sampai bayo 5k ha macam kawan aku punya pakcik punya maid, but deyol Cina la. Maid tu dari Pilipin, educated, hada degree siap ajo English kat budak2 yg dia jaga. Ni pon cerita 15 tahun lepas, sah2 now tambah tinggi gaji.

Ex kelig ai pon gaji maid dia 3k jaga dua orang anak kecik, but memang bagus and experienced habis katanya. Pernah jaga cucu TYT Sabah lagik. Bukan dia yang bayar gaji, laki dia yang kaya raya yang bayar gaji so dia tak merempan like ngkau Noughul.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawen ngan omputeh tapi muka makin cam indon... Kesan penuaan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
abangadek replied at 12-6-2019 02:59 PM
bebaru ni pn raja farah cari maid, nak dibayarnya 1200 gile ke kau.. maid siap buat kerja rumah, ken ...

Haaaa???! 1.2k jaaa dia offeerrrr???! Gila kedekut nak mampos! Nama jah retis!
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 04:50 PM | Show all posts
chinta89 replied at 12-6-2019 03:06 PM
btl uols.. masak sennag je, yg susah nk sedia bhn. potong sayur, basuh. lps tu kena basuh bekas2 d ...

ikan ayam daging tu lagi penat kau nak siang cuci semua tu iols yang bekerja ni pn penat nauzubillah hari cuti kena setel kerja2 rumah ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 04:51 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 12-6-2019 03:37 PM
Haaaa???! 1.2k jaaa dia offeerrrr???! Gila kedekut nak mampos! Nama jah retis!

habis dicerca kt ig, ingat maid ni kerja senang ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 04:52 PM | Show all posts
belilies replied at 12-6-2019 03:36 PM
Kawen ngan omputeh tapi muka makin cam indon... Kesan penuaan ke?

dia tak cocok2, ok lah tu aging gracefully
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 04:54 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 12-6-2019 03:35 PM
Aik, bukan standard gituh ka gaji if amek dari agency dan experienced pulok? Hada yang sampai bayo 5 ...

respekkk majikan camni, kau nak buat keje rumah sendiri taknak xde masa, dh ada org tolong pun lagi mau berkira ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kelakar artis ni. ko nyanyi dibayar rm 3k pon memekak. pastu bsing2 gaji maid rm3k mahal. phuihh
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
artis tua shooting sbulan dpt rm3k pon bsing. bile org biasa dpt rm3k dorg mrah2
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
abangadek replied at 12-6-2019 04:51 PM
habis dicerca kt ig, ingat maid ni kerja senang ke

Bodo laaaa. Macam la dia sindri larat buat suma keja tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahhh 3k. Korg yg klu ada maid nk byr 2k pun nth2 lagi berkire.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 12-6-2019 02:12 PM
betul tu makteh. meols pun ragu2 sikit tp tulah, kdg2 terjebak gak. hahaha! haritu meols dok googl ...

selalunya yg suruh mkn ke guna ke sbb diorang tu ejen jgk, so nk suruh order kt diorang lah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.106342s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list