Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7413
View
84
Reply

"Ain Afini, Terima Kasih Kerana Telah Melahirkan Anak Hebat Kita," -PU Abu

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 14-6-2019 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli dgn ayat anak hebat kita, tang mana yg hebat? Sebab ko ayah dia jadi tiba2 anak kau terus hebat? Maknya tak hebat mana pun sbb ko relax je ceraikan dia tapi terkeluar anak terus anak ko hebat? Aku ckp ni sbb aku menyampah sgt dah. Nak puji anak sendiri pun berbunyi janggal sebab kau tak layak nak cakap apa dah sebenarnya! Ye anak ko hebat, tapi dia akan hebat sbb dia akan baca balik semua yg kau buat, dan dia akan jaga mak dia dari kau dan dia akan jaga bini dia elok2 tak macam kau. If he tak buat mistake sama mcm kau yes dia hebat. Setakat sebab dia hidup dan kau tak tau nak puji apa, the word hebat tak kena dgn kau, sebut pun tak lepas.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 08:45 AM | Show all posts
tak usah la panggil dia pu lg...geli aku dgr, perangai cam setan
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 09:41 AM | Show all posts
nahh pengganti watak ustaz hamadi telah dijumpai.. Nur 3.0 boleh la start shooting, maybe gaji die tak sebanyak azran rani nnt
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
alhamdullilah. semoga jadi anak yg soleh
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 10:25 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 11:43 AM | Show all posts
annehuda replied at 12-6-2019 04:43 PM
aku tak tau ngape bile tgk insta si pu abu ni mcm sama vibe ngan kazen aku

kazen aku pun sejenis  ...

ada sorang "sedara" meouls ni pon sama je. kat FB kemain lagi tujuk gi kuliah, dok judge perempuan bukak aurat, dok merintih nak husnol khotimah bagai tapi menjadi penunggang anak dara orang. mmg babi betul. orang lain tengok kat FB komen sejuk mata memandang. kita yang tau kisah luar dalam rasa jijik nak muntah
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
generalsoap replied at 14-6-2019 08:35 AM
Geli dgn ayat anak hebat kita, tang mana yg hebat? Sebab ko ayah dia jadi tiba2 anak kau terus h ...


Macam nak aminkan je kata-kata generalsoap ni. Moga anaknya bakal jadi hebat selepas mengambil iktibar dari kisah perbuatan keji ayahnya yang selamanya kekal tercatat di alam siber.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga mnjadi insan soleh n hebat tp bkn cam Pak hang!
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 11:13 PM | Show all posts
menyampah sungguh lah akk tgk.ayat2 tu konon suci lah
utk anak ko padahal nak menutup kejahatan yg ko dah buat
kat bekas isteri ko tu..takde nya org nak percaya ko tu berubah
tu semua drama ko jer.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Menyampah betul tengok dia ni Harapnya ex dia tuntut nafkah untuk anak tu kat abu ni. Jangan biar dia culas.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah abu dah dpt baby jgn culas bayar nafkah anak haha
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2019 11:07 PM | Show all posts
MissVixen replied at 12-6-2019 01:59 PM
Muka macam babi hutan. Babi hutan pon lagi mulia dari kau la abu.

Hahahahah! Marah betul kau.. Tapi memang aku tak boleh betul tengok muka dia ni.. Menyirap!
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 08:47 AM | Show all posts
tahniah dpt anak...  nafkah anak jangan lupa.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 10:47 AM | Show all posts
alhamdulillah semoga jadi anak soleh.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Dapat anak lelaki
Semoga dia dpt melindungi ummi dari jejan mcm ni.. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 03:36 PM | Show all posts
ya allah..org mcm ni patut baling makan jerung je
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni x tau malu kee .. gelii betoll
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 03:41 PM | Show all posts
nak muntohhh..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 03:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Atata replied at 12-6-2019 01:09 PM
Mcm shial je pic ni dgn bibir tebal ko eeeee mcm aku nak curah air panas

Iols fikir iols je yg mnyampah tngok gmbar ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2019 03:16 AM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 12-6-2019 08:08 PM
Muka busuk camni pun boleh jd jantan kaberet

Pndai mngayat kot.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.119473s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list