Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8136
View
84
Reply

"Ain Afini, Terima Kasih Kerana Telah Melahirkan Anak Hebat Kita," -PU Abu

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-6-2019 12:57 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG PU Abu


Jumaat lepas, bekas isteri Pencetus Ummah (PU), Abu Sufyan selamat melahirkan seorang bayi lelaki.


Susalan itu, pendakwah kontroversi ini memuat naik gambar bayinya di Instagram, memaklumkan  Ain Afini Latiff, selamat melahirkan bayi mereka di Hospital Shah Alam pada jam 12.55 tengah hari.


  



Kapsyennya, "Ayah mohon maaf sebab telah banyak buat salah pada awak di saat awak dalam kandungan."


Baca lanjut.
  



Di ruangan komen, reaksi yang diterima ada yang positif dan negatif.


Maisih ramai lagi yang tak puas hati dengan PU Abu berikutan tindakannya sebelum ini.


  



  



Tak kurang juga yang mengucapkan tahniah dan berharap agar anak tersebut boleh mengubah perangai bapanya ke arah yang lebih baik.


"Selepas bayi lahir, tangan saya yang menyambutnya. Saya terharu dapat azan di telinganya," katanya kepada Mstar.


Apa pun tahniah diucapkan atas kurniaan anak dari Tuhan. Semoga membesar menjadi anak yang soleh. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Muntahh baca ayat si abu
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Iyo la...
Yang penting ada isteri baru nak mencucuk selalu..
Takde la jenuh tunggu isteri habis pantang.



Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm shial je pic ni dgn bibir tebal ko eeeee mcm aku nak curah air panas

Screenshot_2019-06-12-13-08-09-579_com.android.chrome.png
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 01:22 PM | Show all posts
Apa lah perasaan dia tengok muka anak tu. Tak rasa kesian ka. Kalau aku lah ain tu, jgn harap aku nak bg jumpa anak. Mampus lah hang situ.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah dan selamat berpantang ain. Nafkah anak pastikan tuntut secukupnya.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Rujuk
Kalau berani la
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 01:32 PM | Show all posts
harap2 ikhlas la yer tolong ex tuh bukan sebab nak kaver kesalahan yg dah dibuat sebelum nih..nak buat damage control la ni

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 01:33 PM | Show all posts
Jantan xguna .
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 01:33 PM | Show all posts
ewww posing acah2 hot tapi kepam muka tak mandi

double ewww nak acah2 koreck hidung tapi tersasar ke tepi ewww double ewww
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko ingat ni cite Curi-Curi Cinta nak ktrg maafkan heronyaa??


Euwwwwww! Aku mmg tak boleh dgan laki macam ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Si penunggang agama betul ls
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 01:49 PM | Show all posts
muka tak ensem takpe janji ayat power..tu la jadi pegangan si pu ni gamaknya
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 01:50 PM | Show all posts
caption pun acah2 ja. tp takpalah asal kau tgk jgk anak kau dari tak peduli langsung
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
sama sama, abang abu
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka macam babi hutan. Babi hutan pon lagi mulia dari kau la abu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 02:00 PM | Show all posts
meluat tgk dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapa thread dah PU ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 02:06 PM | Show all posts

dia ada ajak rujuk lps sah cerai kali ke-2 baru ni tapi ain afini xmo.

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapa banyak bebenang pasal loji taik ni yang nak di bukak? Sambung kat thread sedia ada takleh? Marah lebih2 kang touching lak tuan tanah ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.112317s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list