Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1381
View
11
Reply

Kesakitan ketika bersama

[Copy link]

Author: Xtausapa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-6-2019 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hye smua. Sy bru kahwin dalam 3 tahun bulan 7 ni. Sebulan lps kahwin terus pregnant. First time bsama pun lepas 5 hari mencuba dari mlm pertama sebab kesakitan teruk. Sy pecah dara, bleeding teruk sampai kencing pun berdarah. Lepas tu kesakitan makin kurang. Sampailah sy bersalin. Mula dr bersalin tu sy rs kesakitan bila bsama tu makin teruk. Dah try pelincir sebab mmg syak sy kurang pelincir semulajadi dan sekarang masalah x da nafsu pulak. Kesian suami sampai 3 bulan sekali baru bersama. Sakit sangat.. tp ada masanya sy bsama memang seronok itupun last bersama bulan 1 je yang seronok yg sy mmg enjoy. Sy rs mslh kurang nafsu ni memang buat sy lagi kurang pelincir. Foreplay ap smua dah buat tp nafsu tu mmg x de. Ada cadangan lain x semua?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 03:34 PM | Show all posts
cadangan saya sila jumpa dr pakar sakit puan
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas bersalin memang mcm tu kan? Try la beli pelincir kt farmasi.. Atau lg bagus jumpa la pakar..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 07:18 PM | Show all posts
Sebaik2nya cuba jumpa pakar sakit puan untuk dia buat inspection. Mesti ada sesuatu yang menyebabkan you rasa sakit.

Kalau you rasa penetration tak boleh, sebab sakit, maka cuba position 69. Mintak hubby you jilat clitoris you sampil you kulom anu dia. Both of you boleh klimaks dengan cara ni.

Kalau you rasa tak bernafsu, cuba ambik MACA ROOTS. Beli yang ori, sebab yang ciplak mungkin ada steroid. Maca Roots ni boleh menaikkan nafsu wanita, lebih kurang macam tongkat ali versi pompuan.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2019 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Farhaz replied at 11-6-2019 03:50 PM
Lepas bersalin memang mcm tu kan? Try la beli pelincir kt farmasi.. Atau lg bagus jumpa la pakar..

Kalu mula dlu lepas bsalin boleh trima lg ni anak dh 2 tahun lebih hhhhahahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2019 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
melnanzz replied at 11-6-2019 07:18 PM
Sebaik2nya cuba jumpa pakar sakit puan untuk dia buat inspection. Mesti ada sesuatu yang menyebabkan ...

Yg rasa sakit tu sy rs mgkin sbb sy x bernafsu. Buat ap apa pun x bernafsu. So memang penetration akan sakit kan.. oh yg maca roots tu mana boleh dpt ehhehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2019 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
SWORKS27 replied at 11-6-2019 03:34 PM
cadangan saya sila jumpa dr pakar sakit puan

Okay akan diusahakan hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 09:59 PM | Show all posts
Xtausapa replied at 11-6-2019 09:03 PM
Yg rasa sakit tu sy rs mgkin sbb sy x bernafsu. Buat ap apa pun x bernafsu. So memang penetration  ...

I rasa dekat farmasi ada jual. Kalau online, cuba Lazada.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 03:26 AM | Show all posts
Xtausapa replied at 11-6-2019 09:03 PM
Yg rasa sakit tu sy rs mgkin sbb sy x bernafsu. Buat ap apa pun x bernafsu. So memang penetration  ...

kurang bernafsu ni banyak faktor..perubahan hormon, penat & keletihan melampau, stress ngan lain2 faktor..bila tak bernafsu memang tak datang la ghairah, jadi takdela air disebabkan ghairah tu akan keluar. Kenal pasti punca dulu, dari situ baru la tau nak tackle masalah tu macamana.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 09:40 AM | Show all posts
tak try foreplay lama2 dulu ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 01:53 AM | Show all posts
dekmieDandy replied at 13-6-2019 09:40 AM
tak try foreplay lama2 dulu ke

masalah utama TT tak bernafsu..camno nak foreplay lama kalau nafsu nak foreplay tu pun xde..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2019 10:08 PM | Show all posts
takut kena sihir..

sihir akan membuat hormon badan jadik pelik..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079267s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list