Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11695
View
153
Reply

"Suami Tak Reti Tegur Ke?"-Pakai Ketat, Baju Izreen Azminda Macam Fesyen Balut Nangka

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 11-6-2019 12:25 PM | Show all posts |Read mode
  



Sebelum ini teruk dihentam sebab rampas suami orang.


Bila mengandung perkara sama juga berlaku pada Izreen Azminda.


Syawal baru-baru ini menyaksikan Izreen seronok beraya sakan dengan suaminya, Ude Wahid.


Foto: IG


Sempat bergambar dalam suasana kampung, mengenakan baju raya berwarna biru sedondon.


Wah, memang romantik. Tapi ada juga sakit hati dan sakit mata bila tengok baju Izreen.


Ketat! Macam sarung nangka katanya. Dahlah sarat hamil lapan bulan, pakai baju tak senonoh.


Foto: IG


Suami tak reti nak tegur ke? Tayang aurat isteri?


Macam-macam lagilah hentaman dari netizen di media sosial yang terang-terang memang menyampah dengan pasangan ini.






Kesian Izreen, tabahlah ya. Baru nak bergaya di hari raya dah macam-macam kutukan diterimanya.


Tapi rasanya Izreen dah lali dengan semua kecaman, yang penting suami sayang. Kan? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 12:30 PM | Show all posts
tapi memang buruk pun..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 12:31 PM | Show all posts
gigih ek dia lalu kat batas2 tuh time tgh sarat.....ah not worth lahhh....duk diam2 kat umah udah....tak pk plak kalo tergelincir ker apa
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 12:33 PM | Show all posts
baca tajuk aku igt nak komen
netizen klu dh tak suka
semua pun nmpak tak elok
sekali tgk mmg buruk daaa
selayaknyaa kena komen
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 12:34 PM | Show all posts
Semua badan sendat...
sendat kat bahagian dada...
sendat kat bahagian perut
sendat kat bahagian bontot...

mmg tkade jual fesyen tuk ibu mengandung ker camna..
tgk anazalna tu elok jer berfesyen waktu mengandung...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Elokla bergambar tepi longkang..sesuai dgn peribadi n mulutmu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 11-6-2019 12:34 PM
Semua badan sendat...
sendat kat bahagian dada...
sendat kat bahagian perut

yessss..anzalna elok je baju2 dia..semua lawa2..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Bru ni tgk iv sheols dekat melodi raya. Merenyeh renyeh mulut mcm monyet.

Gedik bukan main.

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Buruknya baju sendat gitu...
Nampak tetek dan perut...
Huduh ya amat....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 12:58 PM | Show all posts
apesal aku tak nampak pon gambonya, dia dah delete eh
tapi aku gi skodeng IG memang huduh belaka bajunya

yes.. anzalna antara yang cantik masa preggy
boleh je pakai baju longgar2
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 12:58 PM | Show all posts
Mcm nak rabak baju tu sendat gila ko pakai! Aku yg tgk ni pun rasa malu tau tp ko yg pregnant dgn bangganya tayang perut yg sarat tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 01:02 PM | Show all posts
bulat besar kt bwh...kt atas bulat 2 mata kecil..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 01:08 PM | Show all posts
macam baju yang dah sendat tapi tetap jugak nak pakai..
punya la banyak baju maternity yang lawa-lawa..
baju dah sendat tu jugak gigih nak disarung..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 01:08 PM | Show all posts
baju ketat tu tak sesuai la.... macam nak meletop..

lokasi gambar atas batas tu pun tak sesuai... kalau terjatuh time sarat pregnant tak berbaloi dek non....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 01:13 PM | Show all posts
aku tme peknen xde la nk pakai bju sendat2 ni..lagi la da msuk 3rd tri baby dlm prut dok golek2 lagi la mengah weyh..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 01:13 PM | Show all posts
Background gambar bkn cantik pon.. aku x paham ape motif die nak bergambar kat batas tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki bini bodow
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
X malu ke org tgk?
Mesti kat rumah kg ada org lain gak kan?
Laki nya pn...takut nak tegur ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 01:23 PM | Show all posts
babycc replied at 11-6-2019 01:13 PM
Background gambar bkn cantik pon.. aku x paham ape motif die nak bergambar kat batas tu..

tu la aku rase mcm amik gambo kat tepi longkang..  x cantik...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah sarat2 helokla pakai baju longgar2 sikit. Ni seksa aku tgk. Tp sbb bukan aku yg pakai, so lantakla jering
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.111664s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list