Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11580
View
153
Reply

"Suami Tak Reti Tegur Ke?"-Pakai Ketat, Baju Izreen Azminda Macam Fesyen Balut Nangka

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 12-6-2019 07:48 AM | Show all posts
mcm orang plus size tp nak jugak pakai saiz XS
pakai la baju maternity izreen oi.. balut nangka pun nampak lawa lagi
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi memang memalukanlah gambar tu. Kalau entah siapa-siapa mesti dah jadi poster aurat di masjid-masjid, dengan wajah dihitamkan.

Kita taklah menyokong perbuatan menyertakan gambar sebenar di poster sebegitu. Tetapi poster sebegitu agak meninggalkan kesan jugalah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
malu nengoknya.. dh tau rmai tak suka lg dibtnya gini makin ramailah tak suke..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 08:49 AM | Show all posts
haliamerah replied at 11-6-2019 01:45 PM
gigih jering tutup komen kat ig...tp merata org kutuk kau jering...dulu alasan tutup komen sbb xnak  ...

tak baik dah saling menyindir ..lama dah.. dia tag team ngan lola bini acik wahid je... mana ada dh baik ngan mak kude n adik badik kude yang lain.. si lola je masih bekap n sembah ratu..puji pujian kat jering
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 08:55 AM | Show all posts
Takcantik ,buruk gileee baju camtu.malu kat anzalna
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 09:28 AM | Show all posts
weezerfan replied at 11-6-2019 04:58 PM
Bila nk kena cerai kat set kali kedua?

tunggu bila dia da ada job kot.sekarang tengah takde job.dok cium tiak hubby je.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 09:33 AM | Show all posts
euww takda cermin ke kat rumah?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 09:35 AM | Show all posts
kali ni mcm aku setuju pulak dgn nitizen....

mmg kita tahu nitizen suka mengecam....tapi kali ni mmg betul2 tak cantik baju di gayakan izreen...

dgn background gmbar x cantik....dgn baju x cantik....
serba x cantikk..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
shida81 replied at 11-6-2019 01:23 PM
tu la aku rase mcm amik gambo kat tepi longkang..  x cantik...

Mmg longkang pun gambar ke 2 tu,org jawa panggil peceran,salur air toilet wekkk..siap ade tayar..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 09:54 AM | Show all posts
Pprt sangat muka n perangai yisreen yisrael ni. semoga ko terseksa sangat2 semasa melahirkan nanti. Sengaja ko nak tunjuk utk sakitkan hati intan kan tp intan xkisah pun, sekarang dia jauh lebih cantik n bertiang2 jauh meninggalkan ko
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 09:54 AM | Show all posts
bersyukur lah semua
dah suami dia nak belanja dihari raya
hadap je la
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
X berpeluh2 ke pakai baju ketat sendat ni. X malu kat orang kampung ke. I pulak yg malu tgk
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Baju die screams im so pregnant bijjjjj.  Hahaha jerin jerin,  malu skit la kat anzalna tu yg free hair,  xde pulak pakai mintak org kecam mcm ni.  
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Gelinya tgk gamba yg Ude usap perut jering sambil jering senyum pandang Ude. Mcm sesi pemanasan before jimak gayanya
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia mmg meminte utk dibawangkan
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 11-6-2019 12:31 PM
gigih ek dia lalu kat batas2 tuh time tgh sarat.....ah not worth lahhh....duk diam2 kat umah udah... ...

Gigih berbaju glemer lepak di batas semata2 nak kagumi semua org
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 11:19 AM | Show all posts
toteng replied at 12-6-2019 11:08 AM
Gigih berbaju glemer lepak di batas semata2 nak kagumi semua org

tuhlah pasal....

tp org tak kagum punn  
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 12:18 PM | Show all posts
pumpkingirl replied at 11-6-2019 12:35 PM
Elokla bergambar tepi longkang..sesuai dgn peribadi n mulutmu..

HAHAHAHAHA
mmg sesuai
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 02:39 PM | Show all posts
baru nak g usha. dah tutup rumah pulak
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 02:52 PM | Show all posts
nampak mcm kude tak hepi je dlm pic tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.109109s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list