Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
44199
View
262
Reply

Gambar Dan Video Lucah Lelaki Mirip Menteri Tersebar

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-6-2019 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
nolya replied at 11-6-2019 04:31 PM
Menteri ph aje ke. Ex menteri2 tak pernah ke? Tanya je...

Ikr, aku bukan nak backup, tapi memang ade ahli politik dan pembesar (seluruh dunia) simpan pompuan/partner. Memang immoral, but not surprising. The more power/money u have, the more women u want to have giteww
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Omaigod. Btl kah menteri itu?

malaysia darul gay kah ni?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau azmin is the new bangnon, maka sapa nak ganti jadi org kanan TM? Takkan Mukhriz kot
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah team anwar yg sebarkan
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 08:55 PM | Show all posts
sitiposa6 replied at 11-6-2019 05:00 PM
islam sejati

nak bagitau korang pemimpin camner yg patut korang pilih

ikannya siakap, burungnya jampuk
asal je orang bercakap, ade je ko menyampuk
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Habislah penyokong PH asyik kena sontot ja dengan pemimpin dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
gujiwa replied at 11-6-2019 07:34 PM
Kat tele pun dorng dah delete.. huhuhuhu

Korang ni..  Takkan haku yang dah nak taraf opah ni nak ajor kot.  

Pegi pakai Firefox.  Pehtu buboh Video Download Helper.

IMG_20190611_212446_973.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ikut kata RPK, ni cara anwar nak checkmate mahathir sbb seolah2 x nak kasik dia jadi pm8. Dah la lantik latifah koya yg sume tau bukan #teamanwar, semangat nak extend jadi pm sampai 3 tahun.

Pokoknya hell hath no fury like a gayah scorned
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgh dah video yp tak nampak pun muka azmin
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa ni? Nak kata jemin bukan.. menteri pasola mana
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Marah koya Azmin yg kena
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
tompie replied at 11-6-2019 06:51 PM
Sebab Azmin aiskrim di jamban

Sorry tak faham? Apa yang aiskrimnya
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
X mcm Azmin pun. Bosan la modal macai be end ni x abes2 video seks. Cuba cari modal lain kot yer pun
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau tgk kat twitter, bertebaran ckp tu azmin ali n haziq aziz... but i don know la... zaman. canggih skrg ni khennn
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 12:50 AM | Show all posts
Susah susah kita lantik jer pelobi yahudi untuk lantik PM Malaysia nie. Kat Amerika mcm tu, tader pulak kecoh kecoh mcm nie
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
robinmosby replied at 11-6-2019 11:26 PM
Sorry tak faham? Apa yang aiskrimnya

Kan dulu ada leak video kunun azmin kena isap kote dlm tandas...ko dah kenapa ala2 naive
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 11-6-2019 11:54 PM
X mcm Azmin pun. Bosan la modal macai be end ni x abes2 video seks. Cuba cari modal lain kot yer pun

Khuens. Sikit2 bidio seks. Bosan!
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 04:05 AM | Show all posts
Game of Throne lah ni. Sat meol ambik kuaci.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 04:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_20190612-042857.jpg Screenshot_20190612-042906.jpg Screenshot_20190612-042915.jpg Screenshot_20190612-042924.jpg


Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2019 05:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_20190612-050145_1.jpg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105197s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list